2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bir tane olsa sallarım emziririm uyuturum sıkıntı değil de ikisini aynı anda sallayamam birini sallayıp uyutsam diğerini sallamaya başlasam ağlarken uyumuş çocuğu uyandıracak. Sonra nasıl akıl hastanesine düşülür beni izler görürsünüz 🤣🤣
Bunu başarabilirsem ilk zamanları daha kolay atlatabilirim gibi geliyor inşallah 🤗
Gecen hafta arkadasimin biri ikizlerini dunyaya getirdi soruyorum nasil gidiyorr diye ayy biri suserken biri agliyor onu gorunce diyeride agliyor birini emziriyorum diyeri agliyor az dursalar ikisinide emzirecegim ama yok malesef diyor oda senim desigin gibii timarhaneyei boylamazsam iyi diyor😂😂🤣

Gecen hafta arkadasimin biri ikizlerini dunyaya getirdi soruyorum nasil gidiyorr diye ayy biri suserken biri agliyor onu gorunce diyeride agliyor birini emziriyorum diyeri agliyor az dursalar ikisinide emzirecegim ama yok malesef diyor oda senim desigin gibii timarhaneyei boylamazsam iyi diyor😂😂🤣
Çok korkuyorum ya gebeliğin en başından beri ikisine birden nasıl yeterim derdi var bir türlü çözüm bulamıyorum 😣

21+5 im canım 1.70 boyundayım 63 ile hamile kaldım şuan 66 kilodayım 🙄
Çok güzel vallshi inscbende öyle olurum benimki daha yeni 75 kg idim 11 haftalık bilmiyorum kilo alıp almadigimi 🤷😊zaten normalde 12 .15 kg alıyorum hamilelikte 90 a çıkarsam kötü 🤦

Günaydın kızlar
Adet günüm ayın 4 uydü idrar testinde cift cizgiyi verince kan verdim 18.88 cktı ayın 6 sında 59 cıktı 8 inde 167 artışlar gayet güzel bu ptesi 167 çıktı cuma günü yani yarınn doktora gitsem keseyi görebilirmiyim vajinal ultrasondanda olsa dahi ?

Çok güzel vallshi inscbende öyle olurum benimki daha yeni 75 kg idim 11 haftalık bilmiyorum kilo alıp almadigimi 🤷😊zaten normalde 12 .15 kg alıyorum hamilelikte 90 a çıkarsam kötü 🤦
Belki daha az alırsın canım bellimi olur 😊 ben ilk hamileliğimde 17 kilo almıştım ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ne bulduysam yedim ama bu hamileliğim sürekli bulantı ile geçti şuan ne yesem dikkatli olmaya çalışıyorum yine bulantı yaşıycam diye tedirginim ilk 20 haftam çok kötü geçti yani daha yeni yeni kendime geliyorum 😒

Hayırlı Sabahlar kizlar. Babam önemli bi operasyona girecek. Hamişlerin duasi kabul olurmuş 🤗 bi dua atıyorum onu Rica etsem Allah rızası için üç defa okur musunuz babamin sağlığına kavuşması için

Eklentiler

• Screenshot_20210311_100735.jpg
    Screenshot_20210311_100735.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 33
Hayırlı Sabahlar kizlar. Babam önemli bi operasyona girecek. Hamişlerin duasi kabul olurmuş 🤗 bi dua atıyorum onu Rica etsem Allah rızası için üç defa okur musunuz babamin sağlığına kavuşması için
Okudum canım.inşallah baban bir an önce sağlığına kavuşur 🤲🏻

Günaydın kızlar
Adet günüm ayın 4 uydü idrar testinde cift cizgiyi verince kan verdim 18.88 cktı ayın 6 sında 59 cıktı 8 inde 167 artışlar gayet güzel bu ptesi 167 çıktı cuma günü yani yarınn doktora gitsem keseyi görebilirmiyim vajinal ultrasondanda olsa dahi ?
Keseyi gorebilmen için henüz erken, hayırlı olsun gebeliğin artışların güzel. 🌼

X