Gecen hafta arkadasimin biri ikizlerini dunyaya getirdi soruyorum nasil gidiyorr diye ayy biri suserken biri agliyor onu gorunce diyeride agliyor birini emziriyorum diyeri agliyor az dursalar ikisinide emzirecegim ama yok malesef diyor oda senim desigin gibii timarhaneyei boylamazsam iyi diyorBir tane olsa sallarım emziririm uyuturum sıkıntı değil de ikisini aynı anda sallayamam birini sallayıp uyutsam diğerini sallamaya başlasam ağlarken uyumuş çocuğu uyandıracak. Sonra nasıl akıl hastanesine düşülür beni izler görürsünüz
Bunu başarabilirsem ilk zamanları daha kolay atlatabilirim gibi geliyor inşallah
Çok korkuyorum ya gebeliğin en başından beri ikisine birden nasıl yeterim derdi var bir türlü çözüm bulamıyorumGecen hafta arkadasimin biri ikizlerini dunyaya getirdi soruyorum nasil gidiyorr diye ayy biri suserken biri agliyor onu gorunce diyeride agliyor birini emziriyorum diyeri agliyor az dursalar ikisinide emzirecegim ama yok malesef diyor oda senim desigin gibii timarhaneyei boylamazsam iyi diyor
AbowwBugun 19 hfta oldum. 51.5 ile hamile kalmistim 59 olmusumnasil olacak boyle bilmiuorum normal degil bu ama neden oldugunu da anlayamadim.
Oyle korkma zamanla alisirsin ama yaninda mutlaka birileri olmali onun esi ablasi ve kayinvalidesi varÇok korkuyorum ya gebeliğin en başından beri ikisine birden nasıl yeterim derdi var bir türlü çözüm bulamıyorum
Ama Allahtan zayıf hamile kalmışsın en fazla 70 olsan bile doğuma kadar iyi benim en fazla 80 olmam lazım ve 4 aya en fazla 5 kilo sığdırmam gerek
Çok mu kusuyorsun yada dikkat mi ediyorsun kaç haftalık oldu bebişBen 73 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum... Pandemiden önce daha zayıfım
Çok güzel vallshi inscbende öyle olurum benimki daha yeni 75 kg idim 11 haftalık bilmiyorum kilo alıp almadigimi21+5 im canım 1.70 boyundayım 63 ile hamile kaldım şuan 66 kilodayım
Bizim eve o kadar insan sığmaz kiOyle korkma zamanla alisirsin ama yaninda mutlaka birileri olmali onun esi ablasi ve kayinvalidesi var
Kontrollerim var zaten sureklo ama doktor pek kilo konsuunda bir sey demiyorAbowwdoktora gittinmi?
Bence gayet güzel hatta çok iyi21+5 im canım 1.70 boyundayım 63 ile hamile kaldım şuan 66 kilodayım
AHh ahhhya allahtan öyle.
Belki daha az alırsın canım bellimi olurÇok güzel vallshi inscbende öyle olurum benimki daha yeni 75 kg idim 11 haftalık bilmiyorum kilo alıp almadigimizaten normalde 12 .15 kg alıyorum hamilelikte 90 a çıkarsam kötü
Okudum canım.inşallah baban bir an önce sağlığına kavuşurHayırlı Sabahlar kizlar. Babam önemli bi operasyona girecek. Hamişlerin duasi kabul olurmuşbi dua atıyorum onu Rica etsem Allah rızası için üç defa okur musunuz babamin sağlığına kavuşması için
Keseyi gorebilmen için henüz erken, hayırlı olsun gebeliğin artışların güzel.Günaydın kızlar
Adet günüm ayın 4 uydü idrar testinde cift cizgiyi verince kan verdim 18.88 cktı ayın 6 sında 59 cıktı 8 inde 167 artışlar gayet güzel bu ptesi 167 çıktı cuma günü yani yarınn doktora gitsem keseyi görebilirmiyim vajinal ultrasondanda olsa dahi ?
Okudum canim allah kabuk etsinHayırlı Sabahlar kizlar. Babam önemli bi operasyona girecek. Hamişlerin duasi kabul olurmuşbi dua atıyorum onu Rica etsem Allah rızası için üç defa okur musunuz babamin sağlığına kavuşması için