- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 28
Insanin ikinci hamileligi bile farklı oluyor canım o yüzden belirti filana bakmıyorCanim ben de hep erkek hissediyordum hatta midem hic bulanmadi desem dogru. Ama benimki de kizbence hislerimiz çok da doğru olmayabiliyor
Benim de aynı şuan 23 +3 dün tartıldım 83 kusuru vardı hamile kaldığım ay 81 idim ama bebeğim 675 gram dedi doktorBende 2 kg aldım . Zaten 81 kiloydum su an 83 geliyorum iyi ki de almadım. Bebiş 514 grammış. Ona yarıyor heralde inşallah sizinde öyledir.
Maşallah demek bebeklere yarıyor çok şukurBenim de aynı şuan 23 +3 dün tartıldım 83 kusuru vardı hamile kaldığım ay 81 idim ama bebeğim 675 gram dedi doktor
Bu niye göstermedi peki bacak arasınıYok canım göstermedi. Ama önceki kontrolumde görmüştüm bacak arasi boştu. Bu da ısrarla erkek dedi anlamadım valla karmakarışık oldum
Allah yardımcın olsun canım bulantı çok kötü insana hayatı zehir ediyor. Bunda çok şükür çok rahatım.bundada yanma erken başladı ama bulantı daha fena benceAyy benim bir kiz bir erkek hamileligim oldu ikisinde de bulantim olmustu ama
12. Hafta civari gecip gitmisti. Bu ucuncu hamileligim ve kizmis bu da ama suan 19. Haftamdayim hala bulantilar devam ediyor midem igrenc bi halde yesem ayri dert
Yemesem ayri. Yasim 33. En iyi hamileligim ilk hamileligimmis o kesin
Yarın iyi haberlerini bekliyoruz canımBen çok heyecanlıyım kızlaryarın detaylı ultrason var
İyiyiz şükür canım sen nasılsın kızların nasıl?Nasılsınız kızlar? Bu aralar kitaplara sardım epey vaktimi alıyor. Iyi de oldu kafam dağılıyor evde eskisi kadar sıkılmıyorum. Ama buraya girip de takip edemiyorum. Her şey yolundadır inşallah
Iyi çok şükür canım kızlarİyiyiz şükür canım sen nasılsın kızların nasıl?hangi kitapları okuyorsun?
Umarım yarar canımIyi çok şükür canım kızlar
Uyku eğitimiyle ilgili 2 kitap göndermiş arkadaşım onları okuyorum ama bildiğin ders çalışır gibi
Inşallah işimize yarar
Hemenn yazıcamYarın iyi haberlerini bekliyoruz canım
İnşallah canım sen içini ferah tutHemenn yazıcaminşallah herşey yolundadır
Canım kitapların isimleri neler belki bende bakarımIyi çok şükür canım kızlar
Uyku eğitimiyle ilgili 2 kitap göndermiş arkadaşım onları okuyorum ama bildiğin ders çalışır gibi
Inşallah işimize yarar
Şu an tek derdim gazlı olmamaları valla gerisi hallolur bir sekildeUmarım yarar canımama uyumuyorsa yada bişeyler istediğin gibi yolunda gitmiyorsa kitap falan işe yaramıyor hiç yapmam dediğin şeyleri yaparken buluyorsun kendini
Kim west- Iyi uykular, Tatlı rüyalarCanım kitapların isimleri neler belki bende bakarım
Kucağımıza sağ salim alalımda canım bi şekilde herşey yoluna girer umarımŞu an tek derdim gazlı olmamaları valla gerisi hallolur bir sekilde
Eğitimli eğitimsiz her bebek uyuyor valla bi şekilde