2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Tahmin edebiliyorum canım insan bunalıyo sürekli evin içinde neyse az kalmış zaten.hem iyi olduğuna sevindim ayakta geçirdin en azından.çarşamba günü başla gezmeye 😊
Aynen vallahi cok sagol canim sordugun icin cok tatlisin🙈 benimde ilk bebegim oldugu icin ister istemez kilo konusu dikkatimi cekti☺ ve evet. Kesinlikle haftaya disardayim🤣🤣 evdeyken elbiseler bile siparis ettim yazin giyinicgim elbiselerimi. Rabbim nasip ederse tabiiki🙈🙈

Kızlar selam öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bizleri dualarda buluşursun insallah , Bugün atletimde tam göğüs ucumun olduğu yerde bir şey akmış ve kurumuş olduğunu fark ettim neden olur acaba

Aynen vallahi cok sagol canim sordugun icin cok tatlisin🙈 benimde ilk bebegim oldugu icin ister istemez kilo konusu dikkatimi cekti☺ ve evet. Kesinlikle haftaya disardayim🤣🤣 evdeyken elbiseler bile siparis ettim yazin giyinicgim elbiselerimi. Rabbim nasip ederse tabiiki🙈🙈
Allah ın izniyle o günlerde gelir canım sen içini ferah tut birde bakmışsın minnoşu kucağına almışsın bile 😊🤲🏻

Kızlar selam öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim bizleri dualarda buluşursun insallah , Bugün atletimde tam göğüs ucumun olduğu yerde bir şey akmış ve kurumuş olduğunu fark ettim neden olur acaba
Slm cnm.

O dediğin leke hangi renk. Sarımsımi?

Kizlar bisey sorucam. 25.02 57,4 kiloydum
06.03 58,9 oldum. Simdi 10.03 60 kilo olmusum. Bu kilo alma degeri sizce normalmi?? Bilmiyorum sizde sunan nasil böyle hizli kilo aldiginiz oldumu
Benim doktorum 10 günde bir kilo aldim diye azarlamişti beni . Haftada 300 gram almam gerekiyomus ona göre😂 ciktiktan sonra agladim falan cok kotu oldum
Yediklerin saglikli olsun ve asiriya kacmadigina dikkat et canim izle biraz kendini ben de sandim ki fil gibi olcam bu gidişle ama sonraki hafta hiç kilo almadim ayni şeyleri yememe ragmen mesela. Kilo durumu bi degisik

Bende sürekli eşime şakasını yapıyorum🤣 benimde başıma gelmese bari kızım diye sevip duruyorum ne zamandır😅 önemli olan sağlıklı olmaları ama insan yine de şok oluyor😀 Hatta Dün gece rüyamda yine erkek bebek gördüm 14. Haftada kız dediler daha da kontrole gitmedim 🤣
Şaka yapmamak lazımmış bunu anladim😂 insan alışınca gerçekten zor oluyor kız kıyafetleri aldik Allahtan bir kaç parça çok değil ama işte şoktan çıkamadım hala😂

Kandilimiz mübarek olsun kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin. Biz kontrolden geldik herşey yolunda çok şükür. Bir ay olmuştu bebeğimi görmeyeli çok özlemişim her kontrolden önce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor heyecandan Rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı hayırlı kolay doğum yapmayı nasip etsin🤲

Valla gelebilir bende o kaar emindim ki😂 benimde herkes kız biliyordu hep örmüşler pembe yelekleri şapkaları ne yapcaz bilmem 🤭
Kaçıncı haftada kız diye öğrenmiştin? Ben hep unisex aldım pembe 2 tane var onlarda degisim fişine bakar. 17 de kız dediler net denildi

Kaçıncı haftada kız diye öğrenmiştin? Ben hep unisex aldım pembe 2 tane var onlarda degisim fişine bakar. 17 de kız dediler net denildi
17 de kız dedi hatta ekrana baktım ben bişey yoktu yani😁 ama şimdi detaylıda çok net erkek dedi. Ben de 3 parça bişey almıştım pembe çok bişey almadım. Ama kayinvalidem teyzelerimin yaptıkları hep pembeli oldu. Kısmet artık diğerine nasipse 😊

Sabah yine tartıldım hâlâ 2 kg ile devam ediyorum inşallah bebek alıyordur ya 🙏
Bende 2 kg aldım . Zaten 81 kiloydum su an 83 geliyorum iyi ki de almadım. Bebiş 514 grammış. Ona yarıyor heralde inşallah sizinde öyledir.

Kız kardeşimin de bir kızı vardı bu ikinci hamilelik öncekinin aksine hiç bulantsi olmadı ama doktor bunada kız dedi.benimde ikinci oncekinde bulantı oldu bunda olmadı erkek dedi. Acaba erken yaşta olan hamilelikler demi bulantı çok oluyor diye düşünmeye başladım
Ayy benim bir kiz bir erkek hamileligim oldu ikisinde de bulantim olmustu ama
12. Hafta civari gecip gitmisti. Bu ucuncu hamileligim ve kizmis bu da ama suan 19. Haftamdayim hala bulantilar devam ediyor midem igrenc bi halde yesem ayri dert
Yemesem ayri. Yasim 33. En iyi hamileligim ilk hamileligimmis o kesin 😩😩😩

Ben nerdeyse birakc gunde 1 kilo aliyorum 😩😩😩😩 nasil oluyor anlamis degilim cildiracagim iyice canim sikilmaya baslado ☹️
Bende senin gibiyim canim, sok oluyorum tartiya cikinca.
Kabizlik falan da yok, yedigime dikkat etmiyorum ama her zamanki gibiyim yani. Anlamadim gitti son 1 ayda 5 kilo almisim 😞😞😞

X