2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Baskasida okuyunca oluyormus sanirim ama suya okunursa onceden okurum sorum degil evet dogum yapimca hemen cikarmak.lazimiis belki birini gorevlendirim

O zmnda cnm o kadar genç degildimki. İlk hamileliğim 28 yaşımda ikinci 30 yaşında şimdi ise 34 yaşındayım.
Benim ilk 20 yaşında bu 33 yasinda oldu başka bir açıklama bulamıyorum canım bilemem.her hamilelik farklı demekki cnsiyete bağlı değil ozamn

Benim ilk 20 yaşında bu 33 yasinda oldu başka bir açıklama bulamıyorum canım bilemem.her hamilelik farklı demekki cnsiyete bağlı değil ozamn
Senin ikinci erkek mi. Birincide erkeksi, doğrumu biliyorum

Sen ne hissetmisin.

Benim birde bütün teoriler erkek göstertiyordu

Senin ikinci erkek mi. Birincide erkeksi, doğrumu biliyorum

Sen ne hissetmisin.

Benim birde bütün teoriler erkek göstertiyordu
Benim ilk kızdı hep kız hissetmiştim. Bunda hep erkek geçti içimden ama çevrede etkiledi sanırım biraz hep erkek dedi kim duyduysa eşimde dahil ve erkek çıktı. Kardesimde erkek hissediyordu ama kız dedi şuan 16. Haftada o bakalım değişiklik olmazsa

Evet kuzum dogum icin aldim biraz erken oldu ama oldu dursun sanci baslayinca yaoiliyormus sanirim suya koyup duasini ediyormsun icersende bir yudum icebilirmisin insalalh kolay dogumlarimiz olurr
Dene bakalım canım ama ben içemedim çok kötü bi kokusu vardı 24 saat suda bekletiyosun dediler resmen kanalizasyon gibi koktu içmedim ama açılmalarım çok rahat oldu öyle aşırı bi ağrı sızı çekmedim

Valla bana çok afedersiniz pipiyi gösterdiği halde ikinci kontrol zamanını yine bekledim bundada gösterdi pipiyi artık kanaat getirdim kesindir diye. Her an herşey olabilir yani neler duyuyoruz
Evet bende bu gittiğimde görmek istiyorum diycem dr a. Belirsizlik çok zor

Maşallah cnm

Bende erkek hissediyordum. Benim iki kızda çok bulantım vardı bunda kesildi. Ve çok farklı bir hamilelik. Hislerim hep erkek diyordu

Ultrason resmi var mı?
Canim ben de hep erkek hissediyordum hatta midem hic bulanmadi desem dogru. Ama benimki de kiz bence hislerimiz çok da doğru olmayabiliyor

Canim ben de hep erkek hissediyordum hatta midem hic bulanmadi desem dogru. Ama benimki de kiz bence hislerimiz çok da doğru olmayabiliyor

Benim hislerim doğru çıkardı hep o yüzden çok şaşırdım. Neden öyle olduki. Sende erkek hissediyormusun kızin olacak ben yumurtlama dan sonra hamile olduğunu hissettim hata ve doğru çıktı.

Rüyalarımda hep tersi çıkardı. Bundada rüyamda kız gördüm.

Kizlar bisey sorucam. 25.02 57,4 kiloydum
06.03 58,9 oldum. Simdi 10.03 60 kilo olmusum. Bu kilo alma degeri sizce normalmi?? Bilmiyorum sizde sunan nasil böyle hizli kilo aldiginiz oldumu

Kizlar bisey sorucam. 25.02 57,4 kiloydum
06.03 58,9 oldum. Simdi 10.03 60 kilo olmusum. Bu kilo alma degeri sizce normalmi?? Bilmiyorum sizde sunan nasil böyle hizli kilo aldiginiz oldumu
Canım 20.haftamda dahil ozmna kadar 1.5kg 1.4kg hep değişti durdu kilom daha üstüne çıkamamıştım ama 21.haftamdan itibaren bi anda 1.5 kilo aldım şuan 22.haftamdayım düşün yani yediklerim aynı ama bebekte bu haftalarda bi anda büyüyor ya ben ona bağladım yoksa yediğim içtiğim değişmedi

Hmm anladim canim.. ne bilim 13 günde ben 2 kilo 600 gram almisim. Cok tuhafima gitti simdiye kadar böyle birden kilo almamistim 2 haftada.. insaAllah hersey yolundadir. Karantinadayizda doktorada gidemiyorum anca 2 hafta sonra gidicem o ypzden biraz merakta ediyorum acikcasi

Valla canım benim ilk hamileliğimde doktorum hep 3 haftada bir çağırıyodu her kontrole gittiğimde ben ya 2kg ya3kg almış oluyordum o yüzden çok takmıyorum olabiliyor yani.ilk aylar çok almadım ama 23haftalık olduğumda 10kg almıştım sen nasıl oldun bu arada ağrın falan geçtimi nezle gibiyimde diyordun ne durumdasın şimdi?

Günaydınlar kızlar detaylıda çıktım dr erkek dedi ben şok kiz biliyorduk hep cok sasirdim şu an kendimde değilim akşam eşime şakasını yapmıştım gerçek oldu
Bende sürekli eşime şakasını yapıyorum benimde başıma gelmese bari kızım diye sevip duruyorum ne zamandır önemli olan sağlıklı olmaları ama insan yine de şok oluyor Hatta Dün gece rüyamda yine erkek bebek gördüm 14. Haftada kız dediler daha da kontrole gitmedim

Cok sagol canim. Valla daha iyiyim gecirdim acikcasi diye düsünpyorum ama maalesef karantinadayiz iste.. daha saliya kadar evdeyiz skldim vallhi delirecem. Disari cikio yürüyps yapmayi özledim valla

Cok sagol canim. Valla daha iyiyim gecirdim acikcasi diye düsünpyorum ama maalesef karantinadayiz iste.. daha saliya kadar evdeyiz skldim vallhi delirecem. Disari cikio yürüyps yapmayi özledim valla
Tahmin edebiliyorum canım insan bunalıyo sürekli evin içinde neyse az kalmış zaten.hem iyi olduğuna sevindim ayakta geçirdin en azından.çarşamba günü başla gezmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…