- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Onlara gore kendimizi şekillendirecez hele gelsinler deKucağımıza sağ salim alalımda canım bi şekilde herşey yoluna girer umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlara gore kendimizi şekillendirecez hele gelsinler deKucağımıza sağ salim alalımda canım bi şekilde herşey yoluna girer umarım
Kim West metodunu duymuştum zaten bir bakayım inşallah uygulayabiliriz senin iki tane bir deAllah yardımcımız olsun gerçekten gaz problemi yaşamazsak bir şekilde uyurlarKim west- Iyi uykular, Tatlı rüyalar
Tansu Oskay- uykusuz anne kalmasın
Kitaplar bunlar canım ama ilk yazdığım daha açıklayıcı sanki kafamda bir şeyler oturdu da inşallah bebeklere uygulayabilirim
Bir tane olsa sallarım emziririm uyuturum sıkıntı değil de ikisini aynı anda sallayamam birini sallayıp uyutsam diğerini sallamaya başlasam ağlarken uyumuş çocuğu uyandıracak. Sonra nasıl akıl hastanesine düşülür beni izler görürsünüzKim West metodunu duymuştum zaten bir bakayım inşallah uygulayabiliriz senin iki tane bir deAllah yardımcımız olsun gerçekten gaz problemi yaşamazsak bir şekilde uyurlar
Aynen canım allah nasılsın etsin inşallah sagsaglim kucağımıza alalim kardeşleri de gelirDogan buyuyup gidiyor canim 2. Yi nasipse hemen arkasindan düşünüyorum
Ay INSALLLAHH kurban olurum.minnosuma rabbim herkesin kucagina almasini nasip etsinAllah ın izniyle o günlerde gelir canım sen içini ferah tut birde bakmışsın minnoşu kucağına almışsın bile
Valla ben 3 4 günde 1 kilo almisim. Dikkatte ediyorum aslinda. Hani ac birskmiyorum kendimi napimdoyana kadarda yiyorum hep. Sebze patates frlan seyler tpketiyorum. Hep corbada iviyorum. Meyve yiyoruz aksamlari biraz o zaten karantinadayim diyemi kilo aldim bu kadar cabuk bilemedimBenim doktorum 10 günde bir kilo aldim diye azarlamişti beni . Haftada 300 gram almam gerekiyomus ona göre ciktiktan sonra agladim falan cok kotu oldum
Yediklerin saglikli olsun ve asiriya kacmadigina dikkat et canim izle biraz kendini ben de sandim ki fil gibi olcam bu gidişle ama sonraki hafta hiç kilo almadim ayni şeyleri yememe ragmen mesela. Kilo durumu bi degisik
Sdn kacinci haftadasin canim?? Bende valla 3 4 günde 1 kilo almisim resmen cok enteresan.Ben nerdeyse birakc gunde 1 kilo aliyorum nasil oluyor anlamis degilim cildiracagim iyice canim sikilmaya baslado
Ben 73 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum... Pandemiden önce daha zayıfımKızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız kaç kiloyla hamile kaldınız?
Ben 72’le hamile kaldım şuan 75 kiloyum 3 kilo aldım iyimi sizce 20+2 hafta
Valla bi ben cok kilo almisim sanirimkorkmaya basladim. 55 ile hamile kaldim. Su an 60 oldum. 19+3 üm su an.Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız kaç kiloyla hamile kaldınız?
Bugun 19 hfta oldum. 51.5 ile hamile kalmistim 59 olmusum nasil olacak boyle bilmiuorum normal degil bu ama neden oldugunu da anlayamadim.Sdn kacinci haftadasin canim?? Bende valla 3 4 günde 1 kilo almisim resmen cok enteresan.
Ayyy iyiymiş ama yolu yarıladık az aldık bakalım herşey bebişler için doktorum çok kızıyor kilo konusunda alma diyor bende evlenmeden önce yani 3 yıl önce zayıftımBen 73 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum... Pandemiden önce daha zayıfım
Emzirince alıyorum bende cnm çok tuaf ama öyle oluyor bendeAyyy iyiymiş ama yolu yarıladık az aldık bakalım herşey bebişler için doktorum çok kızıyor kilo konusunda alma diyor bende evlenmeden önce yani 3 yıl önce zayıftım
Ama Allahtan zayıf hamile kalmışsın en fazla 70 olsan bile doğuma kadar iyi benim en fazla 80 olmam lazım ve 4 aya en fazla 5 kilo sığdırmam gerekValla bi ben cok kilo almisim sanirimkorkmaya basladim. 55 ile hamile kaldim. Su an 60 oldum. 19+3 üm su an.
Aaa tuhafmış çok merak ediyorum acaba ben nasıl olucam diyeilk deneyim olunca meraklarda fazla oluyorEmzirince alıyorum bende cnm çok tuaf ama öyle oluyor bende
Hahah bende de oyle emzirince nerelere yukselecegimi cok merak ediyorum boyle giderseEmzirince alıyorum bende cnm çok tuaf ama öyle oluyor bende
Amin inşallah canımAy INSALLLAHH kurban olurum.minnosuma rabbim herkesin kucagina almasini nasip etsin
Aaa tuhafmış çok merak ediyorum acaba ben nasıl olucam diyeilk deneyim olunca meraklarda fazla oluyor
Hahah bende de oyle emzirince nerelere yukselecegimi cok merak ediyorum boyle giderse
21+5 im canım 1.70 boyundayım 63 ile hamile kaldım şuan 66 kilodayımKızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız kaç kiloyla hamile kaldınız?
Valla doktordan doktora değişiyor sanırım devlet hastanesi olunca pek göstermiyorlar bizim burda bazı drlar iyi anlatiyo gösteriyor şansa bu hiç bişey göstermedi 10 dk sürdü sürmedi detaylıBu niye göstermedi peki bacak arasını