2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kim west- Iyi uykular, Tatlı rüyalar
Tansu Oskay- uykusuz anne kalmasın
Kitaplar bunlar canım ama ilk yazdığım daha açıklayıcı sanki kafamda bir şeyler oturdu da inşallah bebeklere uygulayabilirim🤣
Kim West metodunu duymuştum zaten bir bakayım 🤔 inşallah uygulayabiliriz senin iki tane bir de😅Allah yardımcımız olsun gerçekten gaz problemi yaşamazsak bir şekilde uyurlar ☺️

Kim West metodunu duymuştum zaten bir bakayım 🤔 inşallah uygulayabiliriz senin iki tane bir de😅Allah yardımcımız olsun gerçekten gaz problemi yaşamazsak bir şekilde uyurlar ☺️
Bir tane olsa sallarım emziririm uyuturum sıkıntı değil de ikisini aynı anda sallayamam birini sallayıp uyutsam diğerini sallamaya başlasam ağlarken uyumuş çocuğu uyandıracak. Sonra nasıl akıl hastanesine düşülür beni izler görürsünüz 🤣🤣
Bunu başarabilirsem ilk zamanları daha kolay atlatabilirim gibi geliyor inşallah 🤗

Benim doktorum 10 günde bir kilo aldim diye azarlamişti beni . Haftada 300 gram almam gerekiyomus ona göre😂 ciktiktan sonra agladim falan cok kotu oldum
Yediklerin saglikli olsun ve asiriya kacmadigina dikkat et canim izle biraz kendini ben de sandim ki fil gibi olcam bu gidişle ama sonraki hafta hiç kilo almadim ayni şeyleri yememe ragmen mesela. Kilo durumu bi degisik
Valla ben 3 4 günde 1 kilo almisim. Dikkatte ediyorum aslinda. Hani ac birskmiyorum kendimi napim🙈doyana kadarda yiyorum hep. Sebze patates frlan seyler tpketiyorum. Hep corbada iviyorum. Meyve yiyoruz aksamlari biraz o zaten🙄 karantinadayim diyemi kilo aldim bu kadar cabuk bilemedim😓

Kızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız kaç kiloyla hamile kaldınız?
Ben 72’le hamile kaldım şuan 75 kiloyum 3 kilo aldım 😍 iyimi sizce 20+2 hafta
Valla bi ben cok kilo almisim sanirim🤣korkmaya basladim. 55 ile hamile kaldim. Su an 60 oldum. 19+3 üm su an.

Ben 73 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum... Pandemiden önce daha zayıfım 🙈
Ayyy iyiymiş ama yolu yarıladık az aldık bakalım herşey bebişler için doktorum çok kızıyor kilo konusunda alma diyor😅 bende evlenmeden önce yani 3 yıl önce zayıftım 😩😩

Valla bi ben cok kilo almisim sanirim🤣korkmaya basladim. 55 ile hamile kaldim. Su an 60 oldum. 19+3 üm su an.
Ama Allahtan zayıf hamile kalmışsın en fazla 70 olsan bile doğuma kadar iyi benim en fazla 80 olmam lazım ve 4 aya en fazla 5 kilo sığdırmam gerek 😩😂

Aaa tuhafmış çok merak ediyorum acaba ben nasıl olucam diye😅ilk deneyim olunca meraklarda fazla oluyor☺️

Hahah 😂😂 bende de oyle emzirince nerelere yukselecegimi cok merak ediyorum boyle giderse 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Millet Emzirince kilo verir bende tam tersi im. Hamilelikte fazla kilo almıyorum. Onun yerine Emzirince şişiyorum 😂🙈

Bu niye göstermedi peki bacak arasını
Valla doktordan doktora değişiyor sanırım devlet hastanesi olunca pek göstermiyorlar bizim burda bazı drlar iyi anlatiyo gösteriyor şansa bu hiç bişey göstermedi 10 dk sürdü sürmedi detaylı

X