2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Maşallah iyi gidiyor bence cnm. Benim Kizkarimda 8 aylık hamile kene 800 gramlardi. Yani bence iyi kilosu. Sende alacaksın. Bunun plasentası büyüyor suyun fazlalasiyor. Rahim ağırlaşıyor... Tek bebek değilki cnm

Maşallah iyi gidiyor bence cnm. Benim Kizkarimda 8 aylık hamile kene 800 gramlardi. Yani bence iyi kilosu. Sende alacaksın. Bunun plasentası büyüyor suyun fazlalasiyor. Rahim ağırlaşıyor... Tek bebek değilki cnm
Öyle tabi annelik işte hep aklım onda

canım ilk yapıldığında baya kötüydü ama şu an hicbisi kalmadı korkma

Uf bir doğsun nasıl mıncırcam heryerini var yaa çok sabırsızlanıyorum gözüm başka birşey görmeyecek eminim
O sevgi hiç birsey len kıyaslanamaz. Eşinden bole önde gidiyor. Doğduğunda içine sokasım var geri o kadar büyük oluyor sevgileri.

Anladım canim. Bide azcik erken giderim belki erkenden alirlar.. daha iki hafta sürem var mutlaka izleyeyim o halde o videolardan.. Sonradan şunu bunu sormadım olmasin

canım ilk yapıldığında baya kötüydü ama şu an hicbisi kalmadı korkma
Çok şükür canim inşallah darısı bana

O sevgi hiç birsey len kıyaslanamaz. Eşinden bole önde gidiyor. Doğduğunda içine sokasım var geri o kadar büyük oluyor sevgileri.
Sabırsızlıkla bekliyorum inşallah rabbim isteyen herkese tattirsin bu güzelliği
Anladım canim. Bide azcik erken giderim belki erkenden alirlar.. daha iki hafta sürem var mutlaka izleyeyim o halde o videolardan.. Sonradan şunu bunu sormadım olmasin
Aynen canım erken gitmiştim ben de erken bitti isim. Benim ailede tansiyon var ya o yüzden "noche" diye bir şey var çentik deniyor kan akışında. Korktum öyle bir sey çıkar diye. Doktor söylememişti ben sordum var mı diye. Sonra gösterdi bak düz gidiyor kan akışı çentik yok dedi. Preeklampsi riski oluyor mesela çentik çıkınca Allah korkusun. Rabbim güzel haberler aldırsın inşallah işin gücün rast gitsin

B BaSa86 gözün aydın canim sonunda ögrenebildin ne güzel ücü kanka olacak birbirleriyle ben öyleyim kizkardeslerimle hayirlisiyla kucagina da alirsin insallah

Slm kızlar,
Ben geldim. Bebisim 395 gr olmuş ve herşey yolundaymis.

Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Kız geçen söyledim kızları 3leyeceksin galiba diye. Şomluk var bende onu demeyi unutmuşum
Hayırla sağlıkla gelsin prenses inşallah

Slm kızlar 19haftalik gebelik cinsiyet tahmini yapabilen var mı anlalisiyor mu bilmioz cinsiyetini

Eklentiler

• IMG-20210308-WA0021.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20210308-WA0023.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20210308-WA0022.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20210308-WA0024.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…