2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Maşallah kız evlatları rahmettir Sağsalim al kucağına
Maşallah canım gözünaydın sağlıcakla al kucağına inşallah
Sagolun kızlar, evet sonunda gösterti kızım kendini. Zaten ilk başlarda göstermediği için kız diye tahmin etmiştim. Ama bütün teoriler ve kalbimden geçen erkekti sağlıklı hayırlı evlat olsunda gerisi boş.

Evet eşimde biraz acıyorum çünkü belki oda bir erkek evladı isterdi diyorum.
Hayırlısı artık. Sagolsun hiç öyle bir takıntısı yok, öyle laflara etmiyor.

Radyolog mu bakacak perinatolog mu? Benim doktorum radyolog baksın istemedi. Hastanede radyolog oluyor genelde eğer perinatolog yoksa. Oyuzden süre okadar olabilir

Aynen senin içinden kız geçmişti. Sagol cnm. Kızı 3.liceyiz
Ama daha içinden erkek geciyor desem ne dersin
Ayy gzün aydin canim. Darisi basima bastan beri ben erkek diyorum ama son zamanlarda icimde bir his kiz diyor. Rabbim biliyor ya gönlüm cok kizda kiz cennettir. Tabi en önemlisi saglikli olsun. Baska bisey istemiyorum ama ne istersin diye sorarsan kiz isterim benimde randevum taa ayin 23.ünde resmen en son randevum 08.02 deydi. Allahtan 26.02 de doktora gitmistim tansiyonum düaüktü diyede öyle bebisi.görmüs oldum. Skmdi gelde 2 hafta daha bekle 2 hafta sonrada tam 21+2 oluyoruz randevu tarihinde. Detayli ultrasyon olacak. Bide cinsiyeti ögrenicez bakalim

Aynen senin içinden kız geçmişti. Sagol cnm. Kızı 3.liceyiz
Ama daha içinden erkek geciyor desem ne dersin
Öncelikle Rabbim sağlıkla kucağına versin canım önemli olan o biliyosun bende de bütün teoriler hep erkek gösteriyordu hamile olduğumu öğrendiğimden beride hep hislerim erkekti en son detaylıda doktor kız deyince artık kızım olacak diyorum herşey yolunda o da iyi ya ona dua ediyorum
Almanyada yanılma payı ne durumda bilemicem ama TR de hala bu tür durumları duyuyoruz Bakarsın bide doğumda oğlun oldu diye kucağına veriyolarmış senin bellimi olur

Evet cnm sağol. İçimden geçen hep erkekti. Annem bile rüyasında kız gördü ama onun gördüğü rüyalar hep tersi oluyordu.
Hala içimden erkek geciyor. Aynen sağlıklı hayırlı evlat olsunda gerisi önemli değil.
Az kalmış cnm seninde öğrenmen bende 21+3 de öğrenmiş oldum
Aynen ya niye böyle olduk biz içimizden erkek geciyor ama kızımız olacak esasında hislerime güvenirim ben, çünkü hamile olduğumu bile hissetmiştim Yumurtlama zamanından sonra.
Yani 5 aylık olduk yanılma olmaz diye tahmin ediyorum. Bacak arası bosdu. Gördüm yani

Hmm boşluğu gördüysen bişey diyemicem canım ben pek anlamadım detaylıda doktor baktı cinsiyetini öğrendinizmi dedi bende bi erkek bi kız dediler dedim güzel bi kızınız var dedi iyi sağlıklı değilmi diye sordum iyi iyi dedi şükür başkada bişey istemem ozmn dedim öyle yani değişmez diye umuyorum.mesela başka şehirde yaşayan bi arkadaşım var o da ocakta doğum yaptı eşi şehir dışına gidince buraya ailesinin yanına geldi 3 4 ay kadar burada hangi doktora gitse biri kız dedi biri erkek iyice şaşırmıştık artık sonra kendi şehrine gitti orada da tek doktorda kalmak istemedi biri kız dese diğeri erkek dedi yani kadının şansına artık 7.ayında bile böyleydi sen düşün artık kıyafet falan bakarken hep ara renk alıyordu ne olur ne olmaz diye 8.ayında kesin erkek dediler ama ozmn bile kesin gözüyle bakamadı garibim kafası iyice karışmıştı yani o yüzden Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah ama bu işlere hiç belli olmaz yani

İnsallah cnm.
Ben o boşluğu gördüm. Ama ilk ultrasonda sanki birsey var gibiydi. Ama şimdi kızdır diyorum artık.
Aynen sağlıklı hayırlı evlat olsun benim içinde en önemlisi o.
Kız kiyafetim var hepsini hazır bir yikicam. Birde çocuk arabası alacağım insallag

Radyolog mu bakacak perinatolog mu? Benim doktorum radyolog baksın istemedi. Hastanede radyolog oluyor genelde eğer perinatolog yoksa. Oyuzden süre okadar olabilir
Büyük ihtimal radyologtur canim. Anladım. Ben ikisinin farki nedir bi bakayim googledan teşekkür ederim

Benimde öyle canım herşey var bi yıkamaya bakıyo işte

Evet. gec ögrenicem bende bakalim rabbim nasip eder insaAllah bisey cikmaz o zamana kadar..

Slm kızlar,
Ben geldim. Bebisim 395 gr olmuş ve herşey yolundaymis.

Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah üç kız kardeş birbirlerine yoldaş olsunlar ömürleri uzun bahtlari açık olsun inşallah Benim bebişim de 350 grdi geçen hafta bugün. Acaba şimdi kaç Gr oldu ben aldıkça alıyorum masalahh

Amin inşallah cnm. İnşallah hep iyi anlaşırlar ömürleri boyunca. Ben iki hafta önce gittiğimde 324 gr Di şimdi ise 395 gr olmuş.

Sagol canım günümüz kutlu olsun çok geçmiş olsun ben daha olmadım korkutmayin ya
Gözün aydın canım bebisler iyi olsun da kiloyu takma yani görünüşü takma sonuçta önemli olan hamilelik sağlıklı ilerliyor mu. Kilo elbet verilir
Kizlar su gbi akinti sizlerde de oluyor mu ara ara yogun günlük bikac damla olacak sekilde.
Evet canım ben hep peçete koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum. Günlük pedden daha rahat ediyorum. Sık sık iç çamaşırı değiştirmek gerekli
Vallahi tebrikler ben çoktan 6 kilo aldım bebiş de o kadar aşırı gitmiyor yani hepsini ben yiyorum
Benim bebiş de göstermiyor canım malesef kız ama çok utangaç

Benim de 50-55 dk sürdü canım yarım saat yetmez bence ama beş on dk sarksa bile alır doktorun. İç organlar uzun sürüyor detaylı videoları var youtubeda ben izlemiştim ordan bazı şeyleri sordum sen de bak istersen bir sürü detay var adı üstünde detaylı ultrason

Amin inşallah cnm. İnşallah hep iyi anlaşırlar ömürleri boyunca. Ben iki hafta önce gittiğimde 324 gr Di şimdi ise 395 gr olmuş.
Anlasirlar tabi ki kız kardeşlik çok güzel
Benim doktorum bir önceki pztsi 330 ölçtü. Bir sonraki pztsi detaylida 350 Gr çıktı. Bu cuma kaç çıkacak bakalım çocuğu besleyemiyorum gibi geliyor sanki hep ben alıyorum gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…