Aminnnn insaAllahBendede azalmaya başladı. Bu haftalarda uykuları düzenli hale geliyormuş. Daha az ama net hissediyorum. Uyuyup büyüsünler inşallah
Maşallah kız evlatları rahmettirSağsalim al kucağına
Gözün aydın canım sonunda cinsiyeti belli oldu yani Maşallah 3.kız cenneti garantilediniz kız çocuğu anneye arkadaş yoldaş ama Baba için çok zor kızlarını kimselere vermek istemiyorlar Allah eşinize kolaylık versin
Sagolun kızlar, evet sonunda gösterti kızım kendini. Zaten ilk başlarda göstermediği için kız diye tahmin etmiştim. Ama bütün teoriler ve kalbimden geçen erkekti sağlıklı hayırlı evlat olsunda gerisi boş.Maşallah canım gözünaydın sağlıcakla al kucağına inşallah
Radyolog mu bakacak perinatolog mu? Benim doktorum radyolog baksın istemedi. Hastanede radyolog oluyor genelde eğer perinatolog yoksa. Oyuzden süre okadar olabilirKızlar ayrıntılı ultrasona girenler kimi 1 saat sürdü diyor kimisi daha fazla.. benim gittiğim hastanede ayrintiliya gireceğim saat ile doktor muayenesi arasında yarım saat var. Bu sürede yetişir mi, randevuma geç kalır mıyım diye sordum. Merak etmeyin çok rahat yetisirsiniz dediler.. neden burda kısa sürecek ben onu anlamadim..acaba iyi bakmiyorlar mi, üstünkörü falan mi? 300 küsur civarında da bi ücreti var.
Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallahSlm kızlar,
Ben geldim. Bebisim 395 gr olmuş ve herşey yolundaymis.
Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Aynen senin içinden kız geçmişti. Sagol cnm. Kızı 3.liceyizGözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallahbenim içimden kız geçmişti doğru tahmin etmişim
Ayy gzün aydin canim. Darisi basimaAynen senin içinden kız geçmişti. Sagol cnm. Kızı 3.liceyiz
Ama daha içinden erkek geciyor desem ne dersin
Öncelikle Rabbim sağlıkla kucağına versin canım önemli olan o biliyosun bende de bütün teoriler hep erkek gösteriyordu hamile olduğumu öğrendiğimden beride hep hislerim erkekti en son detaylıda doktor kız deyince artık kızım olacak diyorum herşey yolunda o da iyi ya ona dua ediyorumAynen senin içinden kız geçmişti. Sagol cnm. Kızı 3.liceyiz
Ama daha içinden erkek geciyor desem ne dersin
Evet cnm sağol. İçimden geçen hep erkekti. Annem bile rüyasında kız gördü ama onun gördüğü rüyalar hep tersi oluyordu.Ayy gzün aydin canim. Darisi basimabastan beri ben erkek diyorum ama son zamanlarda icimde bir his kiz diyor. Rabbim biliyor ya gönlüm cok kizda kiz cennettir. Tabi en önemlisi saglikli olsun. Baska bisey istemiyorum ama ne istersin diye sorarsan kiz isterim benimde randevum taa ayin 23.ünde resmen en son randevum 08.02 deydi. Allahtan 26.02 de doktora gitmistim tansiyonum düaüktü diyede öyle bebisi.görmüs oldum. Skmdi gelde 2 hafta daha bekle 2 hafta sonrada tam 21+2 oluyoruz randevu tarihinde. Detayli ultrasyon olacak. Bide cinsiyeti ögrenicez bakalim
Aynen ya niye böyle olduk bizÖncelikle Rabbim sağlıkla kucağına versin canım önemli olan o biliyosun bende de bütün teoriler hep erkek gösteriyordu hamile olduğumu öğrendiğimden beride hep hislerim erkekti en son detaylıda doktor kız deyince artık kızım olacak diyorum herşey yolunda o da iyi ya ona dua ediyorum
Almanyada yanılma payı ne durumda bilemicem ama TR de hala bu tür durumları duyuyoruzBakarsın bide doğumda oğlun oldu diye kucağına veriyolarmış senin bellimi olur
Hmm boşluğu gördüysen bişey diyemicem canım ben pek anlamadım detaylıda doktor baktı cinsiyetini öğrendinizmi dedi bende bi erkek bi kız dediler dedim güzel bi kızınız var dedi iyi sağlıklı değilmi diye sordum iyi iyi dedi şükür başkada bişey istemem ozmn dedim öyle yani değişmez diye umuyorum.mesela başka şehirde yaşayan bi arkadaşım var o da ocakta doğum yaptı eşi şehir dışına gidince buraya ailesinin yanına geldi 3 4 ay kadar burada hangi doktora gitse biri kız dedi biri erkek iyice şaşırmıştık artık sonra kendi şehrine gitti orada da tek doktorda kalmak istemedi biri kız dese diğeri erkek dedi yani kadının şansına artık 7.ayında bile böyleydi sen düşün artık kıyafet falan bakarken hep ara renk alıyordu ne olur ne olmaz diye 8.ayında kesin erkek dediler ama ozmn bile kesin gözüyle bakamadı garibim kafası iyice karışmıştı yani o yüzden Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah ama bu işlere hiç belli olmaz yaniEvet cnm sağol. İçimden geçen hep erkekti. Annem bile rüyasında kız gördü ama onun gördüğü rüyalar hep tersi oluyordu.
Hala içimden erkek geciyor. Aynen sağlıklı hayırlı evlat olsunda gerisi önemli değil.
Az kalmış cnm seninde öğrenmen bende 21+3 de öğrenmiş oldum
Aynen ya niye böyle olduk biziçimizden erkek geciyor ama kızımız olacak esasında hislerime güvenirim ben, çünkü hamile olduğumu bile hissetmiştim Yumurtlama zamanından sonra.
Yani 5 aylık olduk yanılma olmaz diye tahmin ediyorum. Bacak arası bosdu. Gördüm yani
İnsallah cnm.Hmm boşluğu gördüysen bişey diyemicem canım ben pek anlamadım detaylıda doktor baktı cinsiyetini öğrendinizmi dedi bende bi erkek bi kız dediler dedim güzel bi kızınız var dedi iyi sağlıklı değilmi diye sordum iyi iyi dedi şükür başkada bişey istemem ozmn dedim öyle yani değişmez diye umuyorum.mesela başka şehirde yaşayan bi arkadaşım var o da ocakta doğum yaptı eşi şehir dışına gidince buraya ailesinin yanına geldi 3 4 ay kadar burada hangi doktora gitse biri kız dedi biri erkek iyice şaşırmıştık artık sonra kendi şehrine gitti orada da tek doktorda kalmak istemedi biri kız dese diğeri erkek dedi yani kadının şansına artık 7.ayında bile böyleydi sen düşün artık kıyafet falan bakarken hep ara renk alıyordu ne olur ne olmaz diye 8.ayında kesin erkek dediler ama ozmn bile kesin gözüyle bakamadı garibim kafası iyice karışmıştı yani o yüzden Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah ama bu işlere hiç belli olmaz yani
Büyük ihtimal radyologtur canim. Anladım. Ben ikisinin farki nedir bi bakayim googledanRadyolog mu bakacak perinatolog mu? Benim doktorum radyolog baksın istemedi. Hastanede radyolog oluyor genelde eğer perinatolog yoksa. Oyuzden süre okadar olabilir
Benimde öyle canım herşey var bi yıkamaya bakıyo işteİnsallah cnm.
Ben o boşluğu gördüm. Ama ilk ultrasonda sanki birsey var gibiydi. Ama şimdi kızdır diyorum artık.
Aynen sağlıklı hayırlı evlat olsun benim içinde en önemlisi o.
Kız kiyafetim var hepsini hazır bir yikicam. Birde çocuk arabası alacağım insallag
Artik hastane cantamizi hazırlarken yıkar koyarız inşallah dolaba.Benimde öyle canım herşey var bi yıkamaya bakıyo işte
Evet.Evet cnm sağol. İçimden geçen hep erkekti. Annem bile rüyasında kız gördü ama onun gördüğü rüyalar hep tersi oluyordu.
Hala içimden erkek geciyor. Aynen sağlıklı hayırlı evlat olsunda gerisi önemli değil.
Az kalmış cnm seninde öğrenmen bende 21+3 de öğrenmiş oldum
Aynen ya niye böyle olduk biziçimizden erkek geciyor ama kızımız olacak esasında hislerime güvenirim ben, çünkü hamile olduğumu bile hissetmiştim Yumurtlama zamanından sonra.
Yani 5 aylık olduk yanılma olmaz diye tahmin ediyorum. Bacak arası bosdu. Gördüm yani
İçinden ne geçiyor senin?Evet.gec ögrenicem bende bakalim rabbim nasip eder insaAllah bisey cikmaz o zamana kadar..
Maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah üç kız kardeş birbirlerine yoldaş olsunlar ömürleri uzun bahtlari açık olsun inşallahSlm kızlar,
Ben geldim. Bebisim 395 gr olmuş ve herşey yolundaymis.
Ve cinsiyetimiz kızmış,
3. Kızım olacak inşallah
Canım nasıl oldun merak ettim inşallah her şey yolundadırHayırlı sabahlar kızlar 23+1 günlüğüm sabah kalktogim da kanamam oldugunu farkettim neden oldu sizce daha gitmedim ama bir kaç damla gibi değil ama öğle epeyce çok da değil sancım falan yok
Amin inşallah cnm. İnşallah hep iyi anlaşırlar ömürleri boyunca. Ben iki hafta önce gittiğimde 324 gr Di şimdi ise 395 gr olmuş.Maşallah canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah üç kız kardeş birbirlerine yoldaş olsunlar ömürleri uzun bahtlari açık olsun inşallahBenim bebişim de 350 grdi geçen hafta bugün. Acaba şimdi kaç Gr oldu ben aldıkça alıyorum masalahh
Sagol canım günümüz kutlu olsunkızlar günaydın hepinize öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun
ya ben az önce ilk doz tetanoz aşımı oldum kolum inanılmaz ağrıyor hiç böyle olacağını düşünmemiştim ne iyi gelir biliyor musunuz hemşireye de bişi sormadım
Gözün aydın canım bebisler iyi olsun da kiloyu takma yani görünüşü takma sonuçta önemli olan hamilelik sağlıklı ilerliyor mu. Kilo elbet verilirherkese merhaba güzel anneler, sürekli okuyorum ama yazamıyorum maalesef. benim ikizlerin cinsiyeti kızmış. aşırı sevindik. bir oğlumuz vardı,kızlarla da yaşlılığımızı garantiledikbenim hamileliğim zor geçiyor. çok fazla yoruluyorum,karnım 7 aylık gibi en kötüsü tam 11 kilo aldım. doktorum en acilinden endokrin bölümüne gitmemi istedi. haftaya ayrıntılı ultrasyon var sonrasında da şeker ölçümü yaptıracağım. bebek arabası ve bir kaç kıyafet aldık. sanki çok ağırlaşacağım ve son zamanlarda hiçbirşeye gücüm kalmayacakmış gibi hissediyorum.işyerinde izne çıkmama daha 12 hafta var ama sanırım son ay raporla tamamlarım. umarımbundan sonra topikte daha aktif olabilirim. sabah sabah içinizi şişirdim,affola...
Evet canım ben hep peçete koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum. Günlük pedden daha rahat ediyorum. Sık sık iç çamaşırı değiştirmek gerekliKizlar su gbi akinti sizlerde de oluyor mu ara ara yogun günlük bikac damla olacak sekilde.
Vallahi tebrikler ben çoktan 6 kilo aldım bebiş de o kadar aşırı gitmiyor yani hepsini ben yiyorumMerhabalar bugün 21+0 haftalığız. Sabah ayrıntılı usg randevum vardı. Perinatolog yaptı.hamilelik boyunca 3 kilo aldım sadece. Bebek 406 gr geldi. Dr gayet iyi dedi.ama oğlum yüzünü pek göstermedi.oysaki iyi bir kahvaltı yaptım. Hatta muayeneye ara verdik yürüdüm bişeler içtim.sanırım erkekler pek poz vermeyi sevmiyor
Benim de 50-55 dk sürdü canım yarım saat yetmez bence ama beş on dk sarksa bile alır doktorun. İç organlar uzun sürüyor detaylı videoları var youtubeda ben izlemiştim ordan bazı şeyleri sordum sen de bak istersen bir sürü detay var adı üstünde detaylı ultrasonKızlar ayrıntılı ultrasona girenler kimi 1 saat sürdü diyor kimisi daha fazla.. benim gittiğim hastanede ayrintiliya gireceğim saat ile doktor muayenesi arasında yarım saat var. Bu sürede yetişir mi, randevuma geç kalır mıyım diye sordum. Merak etmeyin çok rahat yetisirsiniz dediler.. neden burda kısa sürecek ben onu anlamadim..acaba iyi bakmiyorlar mi, üstünkörü falan mi? 300 küsur civarında da bi ücreti var.
Anlasirlar tabi ki kız kardeşlik çok güzelAmin inşallah cnm. İnşallah hep iyi anlaşırlar ömürleri boyunca. Ben iki hafta önce gittiğimde 324 gr Di şimdi ise 395 gr olmuş.