Yok canim masallah iyi kilosu aslinda 21 . Haftada 400 gr olmasi gerekiyor bebegin bunun ustu cikiyor doktorda korkma cok guzel bebeginin kilosuŞuan 23+2 deyim geçen pazartesi22+3 te bebeğim 583 gr geldi doktora sordum haftasına göre nasıl diye baya iyi dedi şimdi korkuyorum şeker hastası olursa diye
Yerin varsa yaptir bi karyola bi daha yatak degistirme valla hem bi tane olacak çok yer kaplayacagini sanmıyorum bir taneninBende inşallah seneye oda yaparken öyle bir model alacağım bebiş bir yaşına gelene kadar annem ve kvalidem ben de kalabilirler tek odam var bebek odasını şu bir seneyi atlatınca yapacağım ama normal beşik mi park beşik mi kararsızım
Valla herşeyi yapmaya razıyım diyete alışkınım zorlanmiyorum öyle aserme halimde pek yok. İnşallah sizin seviyeleri bende görürümDüşer o zaman canım kesin çünkü benim hep yüksek olurdu açlık şekerim tatlılar pilavlar ekmek yüzündenaltı yedi aydır ekmek ve pilavı çıkarttım tatlı arada yiyorum açlık şekerim 75-76 o civarda seyrediyor
60x100 veta 70x120 olanlardan düşünüyorum bebek kaç cm doğacak zaten dikine yatırırım diyorum. Veya birini bir uca birini diğer uca.Yok canım geniş bir beşik olursa ne oalcak ki
Böyle bir şey gördüm ikizler için60x100 veta 70x120 olanlardan düşünüyorum bebek kaç cm doğacak zaten dikine yatırırım diyorum. Veya birini bir uca birini diğer uca.
Bu kenarlıklar çıkıyorsa süper olur işte hatta o zaman 6 ay kadar beraber yatabilirlerBöyle bir şey gördüm ikizler için
Anladım canım.benimde kızımından kalma park yatak var aslında çok kaba duruyor ama başka bi masraf çıkartmamak için onu kullanıcam bende.o da uzunca süre gider zaten diye düşünüyorum.Isde anne yani belli aya kadar kullanmak icin her yere tasinmasi icin sanirim 2 serr besik alacagi biri bu sekilse pratik diyeri normal besiklerden
Tercih meselesi sevilirse butum eziyetine katlanirlir diye dusunuyorum ...
Bende çok beğendim canımBu kenarlıklar çıkıyorsa süper olur işte hatta o zaman 6 ay kadar beraber yatabilirler
Markası modeli falan var mıydı canım nerden buldun bunu bi arastorayım çok güzelmiş
Twin stars park diye arattır canım internetten karşına çıkarBu kenarlıklar çıkıyorsa süper olur işte hatta o zaman 6 ay kadar beraber yatabilirler
Markası modeli falan var mıydı canım nerden buldun bunu bi arastorayım çok güzelmiş
Baktım şimdi turkiyede satışı yok üzüldüm. Ikinci el bi tane ilan var o da satılmış kısmet değilmişBende çok beğendim canımbi araştır bakalım senin içinde kolaylık olur hem
Bu beşikler benimde hoşuma gidiyor böyle bir beşik alacağım sanırım odama da sığıyor iki yaşına kadar yatabilir herhaldeE bebekte bundan gördüm. Çok hoşuma gitti. Sepet beşiğim olmasa alirdim. Bence kullanışlı küçük odalar için. Daha sonra büyüyünce kendi odasına genc odasi vrya baza alınabilir.
Hay Allah canım keşke olsaymış ama yine de ilk başta beraber yatırırsın bence bir problem olmaz küçücükler dediğin gibiBaktım şimdi turkiyede satışı yok üzüldüm. Ikinci el bi tane ilan var o da satılmış kısmet değilmiş
Graco yok ama bu dediğin var ben bunu da kaydedeyim ilk etapta böyle bir şey çok işimi görür harikasın çok teşekkür ederimTwin stars park diye arattır canım internetten karşına çıkar
Aaa ne demek canım bulmana sevindim işini görsün önemli olan oGraco yok ama bu dediğin var ben bunu da kaydedeyim ilk etapta böyle bir şey çok işimi görür harikasın çok teşekkür ederim
Türkçe olmasını ve anlamının güzel olmasına önem veriyorumYeni tarzmi eski tarzmi dusunuyorsun canim birbirimize fikir veririz
Evet alta doğru kademe kademe indiği için 2 yaşı görürsünüz muhtemelen. Odaya da kolay sığar.Bu beşikler benimde hoşuma gidiyor böyle bir beşik alacağım sanırım odama da sığıyor iki yaşına kadar yatabilir herhalde
Ya ben hiç görmemiştim böyle bişey. Bayildim vallaGraco yok ama bu dediğin var ben bunu da kaydedeyim ilk etapta böyle bir şey çok işimi görür harikasın çok teşekkür ederim
Hadi ya tühhBaktım şimdi turkiyede satışı yok üzüldüm. Ikinci el bi tane ilan var o da satılmış kısmet değilmiş