Benim de erva var aklımda çok hoşuma gidiyo. Ayrıca anlamı da çok güzel. Peygamberimizin sav halasının adıymış.yumusak huylu güvenilir bir hanımmış. Kızım da sümeyye koyalım deyip duruyo bakalım vaktimiz var daha.karar vericez inşallah.Aseli çok duyuyorum çevremde. ama amaa Erva nasıl güzel bir isimdir.bayiliyorum. çok da güzel anlami var. Erva diye bi kızı var arkadaşımın. Huyu suyu yüzü aşırı güzel. Ervoş diye de cagiranlar oluyor.tatliş oluyor
Diyet yapmak sürekli tatlı aşerdiğim için birazcık zorlar onun dışında zaten çok iştahlı biri değilim ama bebeğimin şeker hastası olmasındansa diyeti tercih ederim umarım çıkmaz gebelik şekeri kilo almak çok sorun değil şuan kimse 5 buçuk aylık olduğuma inanmıyor zaten bebiş tosuncuk ama iç karnım genis galibaKorkulacak bir sey degil eger diyetinize uyarsaniz. Hamileyken de diyet yapmak evet kolay degil o yuzden sizi coook iyi anliyorum. Insaallah cikmaz cikarsa da once biraz zorlsnirsiniz ama bi duzen kurdunuz mu ona gore beslenirsiniz ve hicbir sey olmaz insaallah. Gebelik sekerinin tek artisi diyet nedeniyle kilo almiyorsunuz ya da cok az
Canım Abese süresi 18 19 20. Ayetlerini oku. Hatta şimdiden okumaya başla. Ezberlesen daha iyi olur çok kısa zaten. Hergun okuyorum ben namazdan sonra. Burda ki herkese de tavsiye ederim. Çok şükür Rabbimin izniyle 2 saatte kucağıma aldım kızımı. Inşallah bu da güzel geçer.Normal oluyor cnm burda
Yüzde 95 si doktorlar normal olması için çabalıyor. Anne ve bebek riske girdiği an sezeryan aliyorlar.
Benimki zor geçiyor. Doğumum iki gün sürüyor. Herkesin farklı.
Benim açılma olmuyor. Sancı oluyor ama. Hastaneye saçıyla gidiyorum, açılma olmadığı için şunu sancıyı veriyorlar (ikincide suyum bile gelmişti). Sonra işte dozu yükseltiyorlar şunu sancıyı. Önce hap sonra Fitil veriyorlar. Oda fayda etmiyor bende serim ile dozunu artiriyorlar.
Veee iki gün sonra bebisim kucağımda. O Sancıları unutmasam birdaha doğurma.
Allahim. Öyle yaratiyorki beyinde o sancılar kayıt altına alınmıyor, yani unutuluyor
Yok canım geniş bir beşik olursa ne oalcak kiBen de ilk etapta birlikte yatırcam olmaz molmaz diyorlar da ilk zamanlar sorun olacağını sanmıyorum
Ben normal ahsap besik kullanacagim kizimin besigiydi zaten simdi nasip olursa diger kizim kullanacak. Sallanmiyor uc kademeli cocuk buyudukce ayarlanabiliyor. Kizim 2.5 yasina kadar onu kullandi gayet kullanisli oldu benim icinSiz nasıl bir beşik kullanacaksınız ben de çok kararsız kalıyorum ilk çocuk acemilik var her türlü fikre açığım şu an
Benim tokluk 130 seviyesinde genel olarak. Açlık 96-98 çıkıyor. Kendi doktorum yüksek dedi günlük 40 dakika yürüyüş verdi. Diyetede başladım. Kiloda toplamda 2 kg aldım karnım zaten çıkmadı. Düşmedikçe stres oldum her ölçtüğümde ağlamaya başladım. Eşim ölçmemi yasakladı. Şuan ölçmüyorum şeker yükleme testine kadar böyle devam etmeyi düşünüyorumSuan aclik sekerim guzel 70-95 arasi. Tokluklar aksam bazen 130-150lete cikiyor onun disinda iyi. Bu hamileligimde henuz o kadar yuksekmiyor ilerleyen haftalarda heralde daha da yukselir. 18. Haftadayim henuz. Bundsn onceki gebeligimde hic ama hic kacsmak yapamazdim hemen 150-170 hatta daha fazla olurdu ama hic kilo almamistim. Toplamda 7 kilo ile dogum yapmistim suan asiri kilo aliyorum nasil olacak boyle bilmiyorum. Sizin nasil suan seker durumu, stres yapmayin daha cok etkiliyor sekeri. Sakin kalin diyetinize uyun ve kesinlikle ama kesinlikle her yemekten sonra yarim saat bile olsa yuruyun evdeyseniz evde yuruyun dans edin hareket edin.
Isde anne yani belli aya kadar kullanmak icin her yere tasinmasi icin sanirim 2 serr besik alacagi biri bu sekilse pratik diyeri normal besiklerdenAynen bende görmüştüm bunları ama uzun süreli olmaz sonra başka bişey bakmak lazım
Tercih meselesi sevilirse butum eziyetine katlanirlir diye dusunuyorum ...Bu bana çok kuşlanışlı gelmedi katlamak için her seferind içindeki battaniyeyeyi sünferi cs kaldırmak gerekli gibi dueuyor.
Hiç tavsiye etmem. Kardeşim aldı. Birinci çocukta kırıldı bile. İkinciye yeni alacaklar şimdi. Maalesef gacur gicur etmeye bir kaç ay sonra başladı. 1,5 sene anca dayandiKızlar bakın şunlar da mantıklı gibi eğer oğlumdan kaşanlar olmasa ben bundan alırdım sanırım.
Bana da verdi tanıdıklar bir kaç dua, doğum başladığında.... Ama o saçıyla okuyamadim bile, ölüyorum sandım. Sagol cnm denicemCanım Abese süresi 18 19 20. Ayetlerini oku. Hatta şimdiden okumaya başla. Ezberlesen daha iyi olur çok kısa zaten. Hergun okuyorum ben namazdan sonra. Burda ki herkese de tavsiye ederim. Çok şükür Rabbimin izniyle 2 saatte kucağıma aldım kızımı. Inşallah bu da güzel geçer.
En dayanıklı beşikler bencede. 3. Bebisim kullanacak inşallah. 6 senedir kullanıyoruz hiç bir sorun çıkmadı.Ben normal ahsap besik kullanacagim kizimin besigiydi zaten simdi nasip olursa diger kizim kullanacak. Sallanmiyor uc kademeli cocuk buyudukce ayarlanabiliyor. Kizim 2.5 yasina kadar onu kullandi gayet kullanisli oldu benim icin
Aa bilmiyordum silindiğini. Ama bu sefer de eşimin dilinden düşmem heralde. Kalsin o yüzden böyleNursah cok guzel isimdegistirebilirsin canim bir dilekce ile esin soyadina gecebiliyorsun
Ayy valla yanlış mı yazmışım benNasipse bende denicem meryem ana otuyla ayni otmu acaba sanci basladigi an okunmus suya koyacagim bir kac yudumda icicem insallah
Ayy evet yaa. Burda siz ve 1992sevda deyince farkettim. Meryem anaeli otu bu işte. Bi tanesi yeter sana. Daha ufagi vardı bizde minicikti. Suda acayip büyüyor. Mutlaka denemelisinBna birisi bunun meryem ana otu oldugunu soyledi. Umreye gittiginde toplatms eşine. Sadece erkeklerin girebldigi bir yerms. Hatta bu fotodaki gbi demsti.
evet Erva söylenişi ile de anlamıyla da hoş isim gerçektenBenim de erva var aklımda çok hoşuma gidiyo. Ayrıca anlamı da çok güzel. Peygamberimizin sav halasının adıymış.yumusak huylu güvenilir bir hanımmış. Kızım da sümeyye koyalım deyip duruyo bakalım vaktimiz var daha.karar vericez inşallah.
Cok fazla degilmis aslinda tokluk biraz yuksek onu soyle ayarlayin atiyorum 5 kasik pilav yiyorsaniz 3 kasik yapin. Kahvaltida 2 dilim ekmek yiyiyirsaniz yaninda baska tatli bir sey yemeyin. Yani biraz kisarsaniz yediginiz karbonhidrattan duzelir gibi.Benim tokluk 130 seviyesinde genel olarak. Açlık 96-98 çıkıyor. Kendi doktorum yüksek dedi günlük 40 dakika yürüyüş verdi. Diyetede başladım. Kiloda toplamda 2 kg aldım karnım zaten çıkmadı. Düşmedikçe stres oldum her ölçtüğümde ağlamaya başladım. Eşim ölçmemi yasakladı. Şuan ölçmüyorum şeker yükleme testine kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum
Kendi soyadimla dalga geçtim canim. Koyar miyim hiç?Demir Çelik olurbiraz fabrika adı gibi sanki
Canım o otun iki ismi var yani senin dediğin Fatma ana eli de doğru..
Aa bilmiyordum silindiğini. Ama bu sefer de eşimin dilinden düşmem heralde. Kalsin o yüzden böyle
Ayy valla yanlış mı yazmışım benmeryem ana eli otu büyük ihtimal o. Ben hep karıştırıyorum ismini. Valla faydasını görmedim diyeni duymadim daha. İnanarak yaparsan Allah'ın izniyle işe yarar diye düşünüyorum ben
Ayy evet yaa. Burda siz ve 1992sevda deyince farkettim. Meryem anaeli otu bu işte. Bi tanesi yeter sana. Daha ufagi vardı bizde minicikti. Suda acayip büyüyor. Mutlaka denemelisin
evet Erva söylenişi ile de anlamıyla da hoş isim gerçekten
Hamile kaldığımdan beri tatlının t si girmedi ağzıma tiksindim. Pilav makarna 3 haftadır tamamen hayatımda yok. Ekmeği sadece tambuğday kahvaltıda tüketiyorum. Bol bol yeşillik ve protein ağırlıklı temiz beslenmeye başladım. İnşallah düşer yaCok fazla degilmis aslinda tokluk biraz yuksek onu soyle ayarlayin atiyorum 5 kasik pilav yiyorsaniz 3 kasik yapin. Kahvaltida 2 dilim ekmek yiyiyirsaniz yaninda baska tatli bir sey yemeyin. Yani biraz kisarsaniz yediginiz karbonhidrattan duzelir gibi.
Asya bence de güzel ama kulağına daha anlamli bir isim de eklenip okutulabilir :) kimlikte tek olupMasallahh ne yazismisiniz neee banasa guzel kiz isimleri soyleyin ya ben cok kararsiizmm esim ASYA diye tutturdu ama ben az manali olsun diyorum ASEL MİNA cok hos ama hic sevmedigi birinin cocugunun adin
Himm iyi bari. Birden çok cahil hissettim kendimi iyi bariCanım o otun iki ismi var yani senin dediğin Fatma ana eli de doğru
Düşer o zaman canım kesin çünkü benim hep yüksek olurdu açlık şekerim tatlılar pilavlar ekmek yüzündenHamile kaldığımdan beri tatlının t si girmedi ağzıma tiksindim. Pilav makarna 3 haftadır tamamen hayatımda yok. Ekmeği sadece tambuğday kahvaltıda tüketiyorum. Bol bol yeşillik ve protein ağırlıklı temiz beslenmeye başladım. İnşallah düşer ya
Sen bilirsin canim esler agzina bisey i dolamaya gorsunler..
Aa bilmiyordum silindiğini. Ama bu sefer de eşimin dilinden düşmem heralde. Kalsin o yüzden böyle
Ayy valla yanlış mı yazmışım benmeryem ana eli otu büyük ihtimal o. Ben hep karıştırıyorum ismini. Valla faydasını görmedim diyeni duymadim daha. İnanarak yaparsan Allah'ın izniyle işe yarar diye düşünüyorum ben
Ayy evet yaa. Burda siz ve 1992sevda deyince farkettim. Meryem anaeli otu bu işte. Bi tanesi yeter sana. Daha ufagi vardı bizde minicikti. Suda acayip büyüyor. Mutlaka denemelisin
evet Erva söylenişi ile de anlamıyla da hoş isim gerçekten
Hareketlendikleri zaman ayırırım anca ilk zamanlar bana da zor olur ayrı yatmalariİlk zamanlar hiç bir sorun olmaz cnm ne olacakmış ki...