2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim de erva var aklımda çok hoşuma gidiyo. Ayrıca anlamı da çok güzel. Peygamberimizin sav halasının adıymış.yumusak huylu güvenilir bir hanımmış. Kızım da sümeyye koyalım deyip duruyo bakalım vaktimiz var daha.karar vericez inşallah.

Diyet yapmak sürekli tatlı aşerdiğim için birazcık zorlar onun dışında zaten çok iştahlı biri değilim ama bebeğimin şeker hastası olmasındansa diyeti tercih ederim umarım çıkmaz gebelik şekeri kilo almak çok sorun değil şuan kimse 5 buçuk aylık olduğuma inanmıyor zaten bebiş tosuncuk ama iç karnım genis galiba

Canım Abese süresi 18 19 20. Ayetlerini oku. Hatta şimdiden okumaya başla. Ezberlesen daha iyi olur çok kısa zaten. Hergun okuyorum ben namazdan sonra. Burda ki herkese de tavsiye ederim. Çok şükür Rabbimin izniyle 2 saatte kucağıma aldım kızımı. Inşallah bu da güzel geçer.

Siz nasıl bir beşik kullanacaksınız ben de çok kararsız kalıyorum ilk çocuk acemilik var her türlü fikre açığım şu an
Ben normal ahsap besik kullanacagim kizimin besigiydi zaten simdi nasip olursa diger kizim kullanacak. Sallanmiyor uc kademeli cocuk buyudukce ayarlanabiliyor. Kizim 2.5 yasina kadar onu kullandi gayet kullanisli oldu benim icin

Benim tokluk 130 seviyesinde genel olarak. Açlık 96-98 çıkıyor. Kendi doktorum yüksek dedi günlük 40 dakika yürüyüş verdi. Diyetede başladım. Kiloda toplamda 2 kg aldım karnım zaten çıkmadı. Düşmedikçe stres oldum her ölçtüğümde ağlamaya başladım. Eşim ölçmemi yasakladı. Şuan ölçmüyorum şeker yükleme testine kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum

Aynen bende görmüştüm bunları ama uzun süreli olmaz sonra başka bişey bakmak lazım
Isde anne yani belli aya kadar kullanmak icin her yere tasinmasi icin sanirim 2 serr besik alacagi biri bu sekilse pratik diyeri normal besiklerden
Bu bana çok kuşlanışlı gelmedi katlamak için her seferind içindeki battaniyeyeyi sünferi cs kaldırmak gerekli gibi dueuyor.
Tercih meselesi sevilirse butum eziyetine katlanirlir diye dusunuyorum ...

Kızlar bakın şunlar da mantıklı gibi eğer oğlumdan kaşanlar olmasa ben bundan alırdım sanırım.
Hiç tavsiye etmem. Kardeşim aldı. Birinci çocukta kırıldı bile. İkinciye yeni alacaklar şimdi. Maalesef gacur gicur etmeye bir kaç ay sonra başladı. 1,5 sene anca dayandi
Bana da verdi tanıdıklar bir kaç dua, doğum başladığında.... Ama o saçıyla okuyamadim bile, ölüyorum sandım. Sagol cnm denicem

Ben normal ahsap besik kullanacagim kizimin besigiydi zaten simdi nasip olursa diger kizim kullanacak. Sallanmiyor uc kademeli cocuk buyudukce ayarlanabiliyor. Kizim 2.5 yasina kadar onu kullandi gayet kullanisli oldu benim icin
En dayanıklı beşikler bencede. 3. Bebisim kullanacak inşallah. 6 senedir kullanıyoruz hiç bir sorun çıkmadı.

..
Nursah cok guzel isim degistirebilirsin canim bir dilekce ile esin soyadina gecebiliyorsun
Aa bilmiyordum silindiğini. Ama bu sefer de eşimin dilinden düşmem heralde. Kalsin o yüzden böyle
Nasipse bende denicem meryem ana otuyla ayni otmu acaba sanci basladigi an okunmus suya koyacagim bir kac yudumda icicem insallah
Ayy valla yanlış mı yazmışım ben meryem ana eli otu büyük ihtimal o. Ben hep karıştırıyorum ismini. Valla faydasını görmedim diyeni duymadim daha. İnanarak yaparsan Allah'ın izniyle işe yarar diye düşünüyorum ben
Bna birisi bunun meryem ana otu oldugunu soyledi. Umreye gittiginde toplatms eşine. Sadece erkeklerin girebldigi bir yerms. Hatta bu fotodaki gbi demsti.
Ayy evet yaa. Burda siz ve 1992sevda deyince farkettim. Meryem anaeli otu bu işte. Bi tanesi yeter sana. Daha ufagi vardı bizde minicikti. Suda acayip büyüyor. Mutlaka denemelisin
evet Erva söylenişi ile de anlamıyla da hoş isim gerçekten

Cok fazla degilmis aslinda tokluk biraz yuksek onu soyle ayarlayin atiyorum 5 kasik pilav yiyorsaniz 3 kasik yapin. Kahvaltida 2 dilim ekmek yiyiyirsaniz yaninda baska tatli bir sey yemeyin. Yani biraz kisarsaniz yediginiz karbonhidrattan duzelir gibi.

Canım o otun iki ismi var yani senin dediğin Fatma ana eli de doğru

Hamile kaldığımdan beri tatlının t si girmedi ağzıma tiksindim. Pilav makarna 3 haftadır tamamen hayatımda yok. Ekmeği sadece tambuğday kahvaltıda tüketiyorum. Bol bol yeşillik ve protein ağırlıklı temiz beslenmeye başladım. İnşallah düşer ya

Masallahh ne yazismisiniz neee banasa guzel kiz isimleri soyleyin ya ben cok kararsiizmm esim ASYA diye tutturdu ama ben az manali olsun diyorum ASEL MİNA cok hos ama hic sevmedigi birinin cocugunun adin
Asya bence de güzel ama kulağına daha anlamli bir isim de eklenip okutulabilir :) kimlikte tek olup

Düşer o zaman canım kesin çünkü benim hep yüksek olurdu açlık şekerim tatlılar pilavlar ekmek yüzünden altı yedi aydır ekmek ve pilavı çıkarttım tatlı arada yiyorum açlık şekerim 75-76 o civarda seyrediyor

Sen bilirsin canim esler agzina bisey i dolamaya gorsunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…