2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289

Eklentiler

• Screenshot_20210308_004925_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_20210308_004925_com.sahibinden.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 39
Yok canim masallah iyi kilosu aslinda 21 . Haftada 400 gr olmasi gerekiyor bebegin bunun ustu cikiyor doktorda korkma cok guzel bebeginin kilosu
İnşallah sıkıntılı olmaz 23.haftada en fazla 550 olması gerekiyor diye biliyorum bizim daha haftanın başında 600 e yakın çıktı bebeğim şeker hastası olmasın da varsın sezaryenle doğsun

Ya ben hiç görmemiştim böyle bişey. Bayildim valla 😍 yurtdışından sipariş ile getirtin bence. Ya da bunun ahşap olanlari da varmış. Şimdi merak edip baktim googleda var. Mobilyacılara yaptırabilirsiniz bence.
Ahşap olan çok kullanışlı olmaz bize ya ağlayıp birbirini uyandirmasin diye yatakları ayırmak zorunda kalabiliriz diye taşınabilir bir sey olsun istiyorum. Ama buna ben de bayıldım😍

Tuncay bey de yaptırdım canım, aslında mehmet tayyar var ona gidecektik acil ameliyatı varmis Tuncay beye yönlendirdi çok da memnun kaldım
Sevindim canım iyi olmuş. Aldıklarını da güle güle kullansın inş minişim. Bak aklında bulunsun sosyete pazarında da alt katta bebek kıyafetçisi var yürüyen merdivenden inince parti malzemeleri satan yerin hemen arkası. Ben oğlumda ordan çok şey aldım ve gerçekten güzel kaliteli mallar satıyor hiç bozulmadı etmedi ve fiyatları da çok uygun

Ama yine de her şeyi beraber yapmışsınız ne güzel beraber kendi işinizi kurmuşsunuz zorlukları da güzellikleri de birlikte tatmışsınız. Tabi kafanızın rahatlaması da biraz sürmüştür sonrada çocuk derken ilk zamanlar öyle geçmiştir☺️
Aynen. Ben de polikidtik over ve başka rahatsızlıklar vardı beksrken gittiğim doktorlar hep tedavi ile çocuğun zor olur demişti. Evlenince de 9. Ayda falan korunmayı bıraktım ki bakalım 1 sene olmazda tedaviye başlarız 1 sene de o gitse 2 yıla çocuk olur anca diye ve ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım. Öyle olunca oğlumda planlanandan önce gelmiş oldu ama çok şükğr kısmetli geldi kısa sürede iyi bir ivme yakaladık.

Canim burda da hersey hastanede oluyor artik eskiden lohusa kadini nufus mudurlugune kadar cagiriyorlardi simdi hastane belge gonderirmis kimlikgide 3 gunde geliyor mus bebisin
Aa öylemi oluyor artık bilmiyordum. Kızım 13 yaşında doğumda soy isimle kayıt edilip doğum belgesi ile gidiliyordu nüfus müdürlüğüne. İyi sevindim kolaylastiysa eger. Bizde isimde kararsisiz bebeği bı görelim karar veririz diyordum bende hastaneye gitmeden karar vermek lazım o zaman 😅

Aa öylemi oluyor artık bilmiyordum. Kızım 13 yaşında doğumda soy isimle kayıt edilip doğum belgesi ile gidiliyordu nüfus müdürlüğüne. İyi sevindim kolaylastiysa eger. Bizde isimde kararsisiz bebeği bı görelim karar veririz diyordum bende hastaneye gitmeden karar vermek lazım o zaman 😅
Oğlum 5 yaşında. Doğduğunun ertesi günü sabahı eşim eve duş almaya diye çıktı ve elinde oğlumun kimliği ile gelmişti. Yeni değişti ise bilemem.

Benim tokluk 130 seviyesinde genel olarak. Açlık 96-98 çıkıyor. Kendi doktorum yüksek dedi günlük 40 dakika yürüyüş verdi. Diyetede başladım. Kiloda toplamda 2 kg aldım karnım zaten çıkmadı. Düşmedikçe stres oldum her ölçtüğümde ağlamaya başladım. Eşim ölçmemi yasakladı. Şuan ölçmüyorum şeker yükleme testine kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum 🤔
Benim açlık özellikle sabah 100 civarı toklukta 140 150 değişiyor.dahiliye kontrolundeyim insuline gerek yok dedi. Hep korkuyla birşeyler yiyorum ya aniden bebeğe birşey olursa diye

X