Ben park yatak alayım diyorum ama işte 2 tane almam lazım çok yer kaplayacak küçük bir şey alsam uzun süre kullanamam kafam bi milyon yaniSiz nasıl bir beşik kullanacaksınız ben de çok kararsız kalıyorum ilk çocuk acemilik var her türlü fikre açığım şu an
Senin isi zorr yaa bizde risk 1 ken sende 2 katina cikiyor kullanisli olmazsa 2 birde gidecekBen park yatak alayım diyorum ama işte 2 tane almam lazım çok yer kaplayacak küçük bir şey alsam uzun süre kullanamam kafam bi milyon yani
Ya ben de sırf bu yüzden kızımıza tek isim koyalım diyorum eşim illa 2 isimli olsun belki kızlık soyadını kullanmak dahi istemeyecek nerden biliyorsun diyor.Benim kendimin cift ismi var zor oluyor cift isim canim geleceğini de dusunuyorum hep esinin soyadinin yaninda kendinin kini de alsa ooo upuzun oluyor ben o yuzden kendi soyadimi alamadim
Bi bakayım boyutlarına teşekkür ederimSitenin adı bebe konfor canım oradan bakabilirsin
Evet gerçekten ben de park yataklar çok güzel değiller diye düşünceliyim ama anneme tatile filan gitmek isteyince götürmesi kolay bu beşiklerde çok güzeller biz bir taneye karar veremiyoruz senin işin daha da zorBen park yatak alayım diyorum ama işte 2 tane almam lazım çok yer kaplayacak küçük bir şey alsam uzun süre kullanamam kafam bi milyon yani
Tabi satiliyordur. Orda kndleri topluyorms. Medinede o dag tepesnde iyilernden oldugunu soylyince onlar ordan toplamisAktarlarda da satılıyor diye biliyorum
Aynen bende görmüştüm bunları ama uzun süreli olmaz sonra başka bişey bakmak lazımBu yatak modelini cok övuyorlar kullansli pratik her odaya rahatca goturulebiliyormus
Bunun zoody olanını beğenmiştim bu modelinden daha büyük park yatak olarak geçiyor şık bir model ama yorumlara bakınca biraz kararsız kaldımBu yatak modelini cok övuyorlar kullansli pratik her odaya rahatca goturulebiliyormus
Arkadaşım ikizlerine yatak tarzı bir beşik aldı bayağı genişöyabi 5 yaşına kadar ragatça yatarlar. İlk zaman birini kendi odasına koydu içine ikisini bir yatırdı zaten küçücük minişler. Hareketlenip dönmeye birbirlerine çarpıp uyandırmaya başlayınca da odalarına ikisisni dip dibe koydu onda yatıyorlar.Ben park yatak alayım diyorum ama işte 2 tane almam lazım çok yer kaplayacak küçük bir şey alsam uzun süre kullanamam kafam bi milyon yani
Gerçekten ne yapacak olsak iki kere düşünüyorum en çok da beşik meselesi kafamı karıştırıyorSenin isi zorr yaa bizde risk 1 ken sende 2 katina cikiyor kullanisli olmazsa 2 birde gidecek
Bu bana çok kuşlanışlı gelmedi katlamak için her seferind içindeki battaniyeyeyi sünferi cs kaldırmak gerekli gibi dueuyor.Bu yatak modelini cok övuyorlar kullansli pratik her odaya rahatca goturulebiliyormus
Ben aslında şu çekmeceli kayolaları beğeniyorum ama evin hicbir yerine 2 tane sığmaz tek olsa hiç düşünmem onlardan alırım vallaEvet gerçekten ben de park yataklar çok güzel değiller diye düşünceliyim ama anneme tatile filan gitmek isteyince götürmesi kolay bu beşiklerde çok güzeller biz bir taneye karar veremiyoruz senin işin daha da zor
Şuan 23+2 deyim geçen pazartesi22+3 te bebeğim 583 gr geldi doktora sordum haftasına göre nasıl diye baya iyi dedi şimdi korkuyorum şeker hastası olursa diyeKac haftasiniz ve kac gr bebis
Ben de ilk etapta birlikte yatırcam olmaz molmaz diyorlar da ilk zamanlar sorun olacağını sanmıyorumArkadaşım ikizlerine yatak tarzı bir beşik aldı bayağı genişöyabi 5 yaşına kadar ragatça yatarlar. İlk zaman birini kendi odasına koydu içine ikisini bir yatırdı zaten küçücük minişler. Hareketlenip dönmeye birbirlerine çarpıp uyandırmaya başlayınca da odalarına ikisisni dip dibe koydu onda yatıyorlar.
İlk zamanlar hiç bir sorun olmaz cnm ne olacakmış ki...Ben de ilk etapta birlikte yatırcam olmaz molmaz diyorlar da ilk zamanlar sorun olacağını sanmıyorum
Bende inşallah seneye oda yaparken öyle bir model alacağım bebiş bir yaşına gelene kadar annem ve kvalidem ben de kalabilirler tek odam var bebek odasını şu bir seneyi atlatınca yapacağım ama normal beşik mi park beşik mi kararsızımBen aslında şu çekmeceli kayolaları beğeniyorum ama evin hicbir yerine 2 tane sığmaz tek olsa hiç düşünmem onlardan alırım valla