2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Siz nasıl bir beşik kullanacaksınız ben de çok kararsız kalıyorum ilk çocuk acemilik var her türlü fikre açığım şu an
Ben park yatak alayım diyorum ama işte 2 tane almam lazım çok yer kaplayacak küçük bir şey alsam uzun süre kullanamam kafam bi milyon yani

Masallahh ne yazismisiniz neee banasa guzel kiz isimleri soyleyin ya ben cok kararsiizmm esim ASYA diye tutturdu ama ben az manali olsun diyorum ASEL MİNA cok hos ama hic sevmedigi birinin cocugunun adin

Benim kendimin cift ismi var zor oluyor cift isim canim geleceğini de dusunuyorum hep esinin soyadinin yaninda kendinin kini de alsa ooo upuzun oluyor ben o yuzden kendi soyadimi alamadim
Ya ben de sırf bu yüzden kızımıza tek isim koyalım diyorum eşim illa 2 isimli olsun belki kızlık soyadını kullanmak dahi istemeyecek nerden biliyorsun diyor.

Ben park yatak alayım diyorum ama işte 2 tane almam lazım çok yer kaplayacak küçük bir şey alsam uzun süre kullanamam kafam bi milyon yani
Evet gerçekten ben de park yataklar çok güzel değiller diye düşünceliyim ama anneme tatile filan gitmek isteyince götürmesi kolay bu beşiklerde çok güzeller biz bir taneye karar veremiyoruz senin işin daha da zor

Bu yatak modelini cok övuyorlar kullansli pratik her odaya rahatca goturulebiliyormus

Eklentiler

• 518ajEjxC-L._AC_SY1000_.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 41ubz-axucL._AC_SY1000_.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu yatak modelini cok övuyorlar kullansli pratik her odaya rahatca goturulebiliyormus
Bunun zoody olanını beğenmiştim bu modelinden daha büyük park yatak olarak geçiyor şık bir model ama yorumlara bakınca biraz kararsız kaldım

Eklentiler

• 27E21F97-44F0-471D-929B-63DBD5DCB679.png
    493,4 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşım ikizlerine yatak tarzı bir beşik aldı bayağı genişöyabi 5 yaşına kadar ragatça yatarlar. İlk zaman birini kendi odasına koydu içine ikisini bir yatırdı zaten küçücük minişler. Hareketlenip dönmeye birbirlerine çarpıp uyandırmaya başlayınca da odalarına ikisisni dip dibe koydu onda yatıyorlar.

Ben aslında şu çekmeceli kayolaları beğeniyorum ama evin hicbir yerine 2 tane sığmaz tek olsa hiç düşünmem onlardan alırım valla

Ben de ilk etapta birlikte yatırcam olmaz molmaz diyorlar da ilk zamanlar sorun olacağını sanmıyorum

Ben aslında şu çekmeceli kayolaları beğeniyorum ama evin hicbir yerine 2 tane sığmaz tek olsa hiç düşünmem onlardan alırım valla
Bende inşallah seneye oda yaparken öyle bir model alacağım bebiş bir yaşına gelene kadar annem ve kvalidem ben de kalabilirler tek odam var bebek odasını şu bir seneyi atlatınca yapacağım ama normal beşik mi park beşik mi kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…