Ali Ekiz'e gideceğim ben. Benim randevum 16 mart ta. Ben de hem heyecanlıyım, hem endişeliyim. Gittikten sonra tekrar yazarım.Epeydir yoktum buralarda. Detaylıya giren var mı aranızda? 25 Marta Ali Ekiz'e randevu aldım. İstanbul'da çok öneriliyor. Biraz stres yapıyorum birazda görürüm belki diye heyecandan duramıyorum
Anladim canimbenimAvukatım eşimle birlikte kendi ofisimiz var.
Doktoruna sor bi canim benim de oluyor bazen ozellikle sirt usti yatsam oluyotOluyor top gibi bir tarafa toplaniyor
Pandemiden dolayi mi bilmiyorim ama kuzenim dogurdu eve geldi kimligi gorumcem dogurdu yine eve yolladilar canimAa öylemi oluyor artık bilmiyordum. Kızım 13 yaşında doğumda soy isimle kayıt edilip doğum belgesi ile gidiliyordu nüfus müdürlüğüne. İyi sevindim kolaylastiysa eger. Bizde isimde kararsisiz bebeği bı görelim karar veririz diyordum bende hastaneye gitmeden karar vermek lazım o zaman
Olmaz insallah canım ailede var mi seker hastasi
Ne güzel canım bebek kısmetiyle gelir diye boşuna demiyorlarAynen. Ben de polikidtik over ve başka rahatsızlıklar vardı beksrken gittiğim doktorlar hep tedavi ile çocuğun zor olur demişti. Evlenince de 9. Ayda falan korunmayı bıraktım ki bakalım 1 sene olmazda tedaviye başlarız 1 sene de o gitse 2 yıla çocuk olur anca diye ve ben korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım. Öyle olunca oğlumda planlanandan önce gelmiş oldu ama çok şükğr kısmetli geldi kısa sürede iyi bir ivme yakaladık.
Ictin mi glikozu dokundu mu canimVar canım maalesef o yüzden tedirginlik var benim yükleme yarına kaldı hastane çok kalabalıktı sıra gelmedi
Yeni kimlikleri posta ile eve yolluyorlardı ya demek ki bebebeklerinki de öyle oluyor. Oğlumun ki eski kimlikti ben sonradan yeniledimPandemiden dolayi mi bilmiyorim ama kuzenim dogurdu eve geldi kimligi gorumcem dogurdu yine eve yolladilar canim
Benimki iki yaşında, eşim nüfusa bildirdi ismini sadece, eve geldi bizimki de yeni kimlik.. zaten hastane de bildiriyormuş doğumu.Yeni kimlikleri posta ile eve yolluyorlardı ya demek ki bebebeklerinki de öyle oluyor. Oğlumun ki eski kimlikti ben sonradan yeniledim
hayırlı olsunHanımlar mrb tetanoz aşısı kaçıncı haftada oluyodu ben geç mi kaldım acaba 21 hafta oldum bugun.bu arada cinsiyette geç belli oldu 2. De erkek oluyor oğlum cok sevindi
Ayniyiz bende bu hafta yaptimHanımlar mrb tetanoz aşısı kaçıncı haftada oluyodu ben geç mi kaldım acaba 21 hafta oldum bugun.bu arada cinsiyette geç belli oldu 2. De erkek oluyor oğlum cok sevindi
Çok teşekkür ederim bende korktum zamanı geçti diyeAyniyiz bende bu hafta yaptim
Saolun.birazdan gidicemhayırlı olsunSağlık ocağı uzak mı bi ugrasanz yaparlar heralde 21de de beni arayıp söylemişlerdi tam olarak kaçıncı haftalar arası dediler hatırlamıyorum ben bugün yaptırdım
Ictin mi glikozu dokundu mu canim
Olsun canim gec olsun guc olmasinYok canım bugün çok kalabalıktı hastane sıra gelmedi bize yarın daha erken gidecem artık hastanenin biri depremde hasar görünce bu hastaneye geliyor hastalar ve çok kalabalık oluyor maalesef yaptıramadım