- 10 Kasım 2020
- 60
- 57
Ayyy hadi bakalim. Ne kadarlık seninki arkadasim. Beta baktirdin mi hic?Aynı benimde dün gözükmedi cumartesi sabaha randevu verdi doktorum. Ozaman görürüz dedi haberleşelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi bakalim. Ne kadarlık seninki arkadasim. Beta baktirdin mi hic?Aynı benimde dün gözükmedi cumartesi sabaha randevu verdi doktorum. Ozaman görürüz dedi haberleşelim.
canım benimde SAT 8 EKİMKızlar iyi aksamlar hepinize.Ben de temmuz annesi olacagım insallah allah kısmet ederse.Gebeliğimi henüz yeni öğrendim.Bu kez cok pimpirikli olmak istemedim.Ama icim icimi yiyor. SAT-9 Ekim
3 kasım beta hcg -101
11 kasım betahcg 3154 cıktı.
Normal mi düsük mü? Cok mu artmıs?
Dıs gebelikte nasıl oluyordu.Henüz doktora gitmedigim icin panik oldum.Dıs gebelik olsa nasıl anlarım
Gerçekten cok benziyor sizinki de iki kattan fazla artımıs ve sat larımızda cok yakın Cuma günü gelsin bi an önce bitsin bu stres.Sizde cumartesi gittikten sonra soonucları burada paylasalim benceHayırlı haberler alırız umarım.canım benimde SAT 8 EKİM
3 kadımda 44
7 kasımda 424
11 kasım 1865
değerlerimiz çok benziyor biribirine bende cumartesi doktora gidicem
inşallah canım valla çok tedirginim bir an önce gitmek istiyorum ama kese gözükmez boşuna gitmeyeyim diyorum birde ben adetime 5 gün kala erkengebelik testi yapıp öğrendim o yüzden zaman hiç geçmiyor . Yarın banada haber verir misinGerçekten cok benziyor sizinki de iki kattan fazla artımıs ve sat larımızda cok yakın Cuma günü gelsin bi an önce bitsin bu stres.Sizde cumartesi gittikten sonra soonucları burada paylasalim benceHayırlı haberler alırız umarım.
Tiroid hamilelikte yükseliyormuş kaç çıktı ? Muhtemelen ilaç verecek.Günaydın kızlar doktora gidiyorum sağlık ocağından beta sonucunu aldım Pazartesi 2830 çıkmış günlük 2 kat mı artıyordu .demir eksikliği ve tiroid yüksek çıkmış bakalım doktor ne diyecek
Ayy evet insan sabredemiyor haklısın.Ben cok beklenti icinde degildim adetimden 2 gün önce öğrendim.Ama senin 11 kasım degerin 1868 yani cumartesi gittiginde bu deger 2 kat belki daha fazla artmis olcak.Keseyi görebilirsin bence.dua edelim .Elbette yazicam burayadeger hızlı artsa bi dert artmasa bi dert her türlü tedirgin olcak bi sebeb bulıyorum ben deinşallah canım valla çok tedirginim bir an önce gitmek istiyorum ama kese gözükmez boşuna gitmeyeyim diyorum birde ben adetime 5 gün kala erkengebelik testi yapıp öğrendim o yüzden zaman hiç geçmiyor . Yarın banada haber verir misin
Benim 22 ekimde aşılama oldu. Kasım 3 te hcg 36,90 dı 9 kasımda 706 çıktı. Cumartesi tekrar beta bakacağız. 2-3 hafta gibi benim.Ayyy hadi bakalim. Ne kadarlık seninki arkadasim. Beta baktirdin mi hic?
ya gerçekten öyle birde forumlarda okudukça okuyasın geliyor meraktan ç.ok fazla şey öğreniyorsun acaba dış gebelikmi kimyasal mı kalp atışı duyulcakmı fln dahada strese girdimAyy evet insan sabredemiyor haklısın.Ben cok beklenti icinde degildim adetimden 2 gün önce öğrendim.Ama senin 11 kasım degerin 1868 yani cumartesi gittiginde bu deger 2 kat belki daha fazla artmis olcak.Keseyi görebilirsin bence.dua edelim .Elbette yazicam burayadeger hızlı artsa bi dert artmasa bi dert her türlü tedirgin olcak bi sebeb bulıyorum ben de
yaa napicaz yaa. ben şuan midem bulanmasin diye surekli yiyorumm. Diyet falanda yapamam gibi me geliyorben de kilolu sayılırım boyum 174 kilom 84 ilk hamilelikte dış gebelik gecirdim sonrada veremedim 10 kilo kadar
Ben hala saglik ocagina bildirmedim. Saglik ocagimi baska yere aldirmistim gecen ay simdi geri almiyorlar tam rezillik oldu ya.
Benim demirim dusuk, b vit sinirda, tshim 3.5 cikmisti ama tshin yuksek dememisti ekimin ilk haftasiydi ama gebe kalmadan once 2.5 alti olmaliymis tam da hamileligimin ilk gunu ya da 2. gunu kan vermis olmaliyim hesaplamalarima gore. Sonra doktorum gordu degerleri bisey demedi. Bir sey olmaz insallah degil mi.. Bugun yarin bildiricem saglik ocagina, haftaya da kan veririm tekrardan. Sadece 2 gun kan aliyolar haftada.
Demir ilaci sonra dedi asıl doktorum.
Baska bi doktor da bulanti yapar demir hapi ilk 3 ayda vermiyorum zaten onemli olan hemoglobin seviyen artik depon dolamaz dedi. Gercekten ben hamileligi ogrenince 3 gun demir ictim cunku normalde icecektim depolar dolsun diye, hayatimda boyle bulanti yasamadim sizi etkilemek istemem de. 1 gun de benexol ictim. Saglik ocagindaki yazmisti. Sordum doktorlar bu yaziliyo zaten dedi. Prospektusunde gebelikte icilmez yaziyor. Anlamadim gitti.
ben de aynı durumdayım yaaaa benim ilk gebeligim 7. Haftada kalbi durdugu icin sonlanmisti..oyüzden iyi haberlerde bile Beni huzursuz etcek kötü bişey buluyorum.Forumu da cokmokumamak lazım ama elde değilHakkımızda hayırlısı.Güzel haberler gelsin aminya gerçekten öyle birde forumlarda okudukça okuyasın geliyor meraktan ç.ok fazla şey öğreniyorsun acaba dış gebelikmi kimyasal mı kalp atışı duyulcakmı fln dahada strese girdim
bende günde 3 kere alıyorum canım. Benim lekelenmelerimde dün sabah başladı. Acaba ne zaman etkisini gösterir bende merak ediyorum. Bilen birileri varsa bize cvp yazarsa cok seviniriz :)Kızlar doktor bana hem progestan iğne(haftalık) hem de hap (günde 2 ) verdi. Bu normal mi böyle olan var mı. Progestan sarhoş gibi yaptı beni canlı dersim var derste uyuyacağım neredeyse dakikada bir esniyorum çok halsizim. Normal mi bu. Karnım da çok ağrıyor aynı adet olacakmisim gibi. lekelenmem hala devam ediyor progestanin bunu kesmesi gerekmez mi
Aynen bekliyorum ben debende günde 3 kere alıyorum canım. Benim lekelenmelerimde dün sabah başladı. Acaba ne zaman etkisini gösterir bende merak ediyorum. Bilen birileri varsa bize cvp yazarsa cok seviniriz :)
Şuan adet zamanın mi canimbende günde 3 kere alıyorum canım. Benim lekelenmelerimde dün sabah başladı. Acaba ne zaman etkisini gösterir bende merak ediyorum. Bilen birileri varsa bize cvp yazarsa cok seviniriz :)
yok değil canımŞuan adet zamanın mi canim
Benim adet zamanın ondan biliyorumyok değil canım
daha yeni başladım ilaca .Sanırım hemen etkisini göstermeyebilir. Gebeliği boyunca kullananlar bile oluyormuş. Rabbim bebişlerimizi korusun .Benim adet zamanın ondan biliyorum
Ben 63 le hamile kaldım kilo takıntım var max 8 10 kilo işe doğuma gitmek istiyorum ama imkansız gibi bidaha kiloma bakmadım ama sanırım şimdiden 3 kilo şişlik oturdu üzerime ve cidden ben yemeyen insan maşallahım var ne yapıcaz bilmiyorum millet ilk aylarda kilo verir biz alıyoruzyaa napicaz yaa. ben şuan midem bulanmasin diye surekli yiyorumm. Diyet falanda yapamam gibi me geliyor