- 15 Şubat 2021
- 2.079
- 2.322
Ben kızım olsaydı Asel yada Erva koyacaktım ama oğlum olacak Asel bal demekmiş ayrıca cennetteki ırmaklardan birinin adıymışKutay çok güzel
Utku
Alp
Uygar
Yiğit
Mete
Bunlar da benim beğendiğim erkek isimlerdendi
Kız bebeklerimiz için isim önerileriniz varmı biz öykü, güneş, doğa,ada isimleri arasında gidip geliyoruz
Ay valla gidip gidip bakıyordum seviyordum, yıkamak icin erken diye hurçlayıp kaldırdım aldıklarımı:) Bir yandan da annem bir şeyler örüyor :)
Cok güzel er maşallah. Kıyafetlerini seviyoruz şimdiden. Ayyy ne tatlı bir bekleyiş yaaa
Yıkamak için çok erken. Hastane çantanı hazırlarken yıkarsın insallahAy valla gidip gidip bakıyordum seviyordum, yıkamak icin erken diye hurçlayıp kaldırdım aldıklarımı:) Bir yandan da annem bir şeyler örüyor :)
Cevabınız gülümsetti. Göktuğ yu çok beğeniyorum ama şu sıra herkes koyuyor gibi. Görkem i de beğenmiştim. Aklım karman çorman
Bebeginizin elbiselerini nereye koyacaksiniz dogunca minik bir dolap alacakmisinizAy valla gidip gidip bakıyordum seviyordum, yıkamak icin erken diye hurçlayıp kaldırdım aldıklarımı:) Bir yandan da annem bir şeyler örüyor :)
Hahahah tekrar gelse sorcam ama gelmiyo yaAma buna benzer coky isimler var. Aden, Asel olur mu diye fisilda sen de o bidahakine ona
Antalya canımHangi sehirdesin kuzum uygunmuş, bu perinatolog prof diye böyleydi aslind a para vermedim eşimden aynı ücrette alışveriş yapmış adam
Ama yine de her şeyi beraber yapmışsınız ne güzel beraber kendi işinizi kurmuşsunuz zorlukları da güzellikleri de birlikte tatmışsınız. Tabi kafanızın rahatlaması da biraz sürmüştür sonrada çocuk derken ilk zamanlar öyle geçmiştirBizim o kadar uzun flört olmadı stajyer iken tanıştık. Staj bitti nişanlandık beraber ofis açtık. Ofis açtıktan 7 ay sonra da evlendik sıfır birikim iletabi ailelerimiz sağolsun düğün borcumuz falan yoktu Allahtan ama yeni yakaydık ofiste çalışanımız vardı evin giderleri ofisin giderleri derken tabi ki çok şükür hiçbir şeyden eksik kalmadık ama yine de kafamız rahat olsa tabi daha gzüel olurdu. Memur olmak bu atandıktan sonra serbest mesleğe göre çok daha rahat bu manada.
Eski isimler cok guzel bence simdikiler cancanliValla benim de aklım karman çorman ne yalan söyleyim. Hadi biraz daha kafamızı karıştıralım ben hep demode isimleri buluyorum ama.. yenileri herkes koyduğu için. Karan da yeni bir isim. Burak Özçivitin oğlu. Yenilerden bunu seviyorum. Soyisminizle uyumlu olmasi da güzel olur aslında. Bizimki çelik hiç havalı da değil. Demir koyayım en iyisi ben
Bence de canım, 30. Haftadan sonra insallah hazırlar koyarım hepsiniYıkamak için çok erken. Hastane çantanı hazırlarken yıkarsın insallah
Çocuk odam boş kuzum, sadece çalışma masam var duvardan duvara dolap yaptıracağım ilerisi icin de kullanışlı olsun diyeBebeginizin elbiselerini nereye koyacaksiniz dogunca minik bir dolap alacakmisiniz
Burdan çok daha uygunmuş vallaAntalya canım
Aseli çok duyuyorum çevremde. ama amaa Erva nasıl güzel bir isimdir.Ben kızım olsaydı Asel yada Erva koyacaktım ama oğlum olacak Asel bal demekmiş ayrıca cennetteki ırmaklardan birinin adıymış
Erva zarif naif demekmiş ayrıca kurtuluş savaşı sırasında Osmanlı askerlerine su taşıyan kızın adıymış o yüzden yiğit anlamına da geliyormuş
Benim fazla kullanmadığım beş raflı bir dolabım vardı canım onu tamamen boşaltıp eşyalarını oraya yerleştirmeyi düşünüyorum inşallah yeterli olur.Bebeginizin elbiselerini nereye koyacaksiniz dogunca minik bir dolap alacakmisiniz
Elif ve amine çok güzel isimler.Eski isimler cok guzel bence simdikiler cancanlibenim kendi kararimla koysam elif koyucam kizima uzun ince kiz olsun diye ya da amine ne guzel isimler ama esim pek taraftar degil
Benimde bos odam ama dolap yaptirsam mi karar veremedigim icin soruyorumBence de canım, 30. Haftadan sonra insallah hazırlar koyarım hepsini
Çocuk odam boş kuzum, sadece çalışma masam var duvardan duvara dolap yaptıracağım ilerisi icin de kullanışlı olsun diye
Burdan çok daha uygunmuş valla
Aybike yi degilde aybukeyi cok begeniyorim bendeElif ve amine çok güzel isimler.
Elif koyamadım ailede var. Aminede almanca alay konusu olur diye koymadım.
Aybike de çok begeniyorum
Ilk Çocuklarımız sonuçta kuzum 2.ciyi düşünüyorsan bence yaptır boydan boya sürgülü bir dolap harika olurBenimde bos odam ama dolap yaptirsam mi karar veremedigim icin soruyorumgaliba yaptirmak en guzeli
Benim kuzenimin ismi Aybike ismini de yaşatıyor gerçekten ay gibi bir kızElif ve amine çok güzel isimler.
Elif koyamadım ailede var. Aminede almanca alay konusu olur diye koymadım.
Aybike de çok begeniyorum
Elif de Amine de kulağa çok hoş geliyorEski isimler cok guzel bence simdikiler cancanlibenim kendi kararimla koysam elif koyucam kizima uzun ince kiz olsun diye ya da amine ne guzel isimler ama esim pek taraftar degil
Ben ikisini de çok sevmiştim hatta ikisini birden koyarım belki diye düşünüyordum ama inşallah oğlumdan sonra bir de kızım olur da koyarımAseli çok duyuyorum çevremde. ama amaa Erva nasıl güzel bir isimdir.bayiliyorum. çok da güzel anlami var. Erva diye bi kızı var arkadaşımın. Huyu suyu yüzü aşırı güzel. Ervoş diye de cagiranlar oluyor.tatliş oluyor