2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hangi birini atayım 🤗 Hastane çıkışı aldim 10 lu ve 5 li, onun dışında alt üst takımlar aldim , tulum ve zibinlar, battaniyeler 😂 elbiselee😂 ay sürpriz paket mi bayılırım kac parça koyuyorlar acaba içine

Almıştım ama iptal ettirdim, bir doktor eşimin müşterisiydi son zamanlarda eşim de konuştu ona gittim :)

Gerçekten ağzım yandı kac muayene parası gitti 😂
Ne kadar ödedin canım 🤔

En erken o zamana vardı galiba benim doktorun asistanı aldı randevuyu da. Gerçi benim doktorum da o tarihi uygun görmüş olabilir bilemedim ama normalse iyi sevindim 😊
Kuzum ben de normalde 22 bitince gidecektim kontrolde doktor bebek 10 gün ilerde gidiyor sen kendine gore 21 olunca git dedi ondan o zamana gittim
Ne kadar ödedin canım 🤔
550 verdim kuzum

Kızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum 🙈
iki isim de bizim ailede var bana Kutay güzel geldi bi tek. Arel üniversitesi var aklıma bi geldi bide 😊 ben de isim arıyorum. Bugün magaza isimlerine baktim hatts bu yüzden 😅 ard arda üç isim okudum yan yana dükkanlar. Göktuğ , Göksel, Gökhan 😅
Ben Gökhan hariç sevdim ikisini de. Görkem ismi de güzel geliyor kulağa. . Ama aklımdaki ismi de söyleyim.. hiç emin değilim ama.. Melih Kağan mı olsa diyorum.. ( Melih demode ama anlamı sevimli demek) Kağan da ilk aşkım sayılır. Platonik.. 1. Sınıftayken ben 😂🙈

Benimde 3 Nisanda canım aynı senin gibi 23 haftalık oluyorum ama 24 e kadar yapılabildiği için değiştirmedim zaten anca bir ay sonrasına randevu bulabildim 🙈
Zaten sonra da doğuma ne kalıyor inşallah bunu da atlatırsak 😊

Kızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum 🙈
Kutay çok güzel 💙
Utku💙
Alp💙
Uygar💙
Yiğit 💙
Mete💙
Bunlar da benim beğendiğim erkek isimlerdendi💙

Kız bebeklerimiz için isim önerileriniz varmı biz öykü, güneş, doğa,ada isimleri arasında gidip geliyoruz🌸🥰

Kız baya koymuşlar sürpriz paketin içine. Fiyatında çok uygun en az onun 5 katını verip alacağım eşyaları koymuşlar içine.

Resim atsana yaaaa, seveyim
Seni mi kircam bunlar fotoğrafını çektiklerim:) Baya kârlı olmuş canım iyi yapmışsın

Eklentiler

• Screenshot_20210307-204728_Gallery.jpg
    Screenshot_20210307-204728_Gallery.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 20210307_204658.jpg
    20210307_204658.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 20210307_204554.jpg
    20210307_204554.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20210307-204807_Gallery.jpg
    Screenshot_20210307-204807_Gallery.jpg
    169,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20210307-204833_Gallery.jpg
    Screenshot_20210307-204833_Gallery.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 56
iki isim de bizim ailede var bana Kutay güzel geldi bi tek. Arel üniversitesi var aklıma bi geldi bide 😊 ben de isim arıyorum. Bugün magaza isimlerine baktim hatts bu yüzden 😅 ard arda üç isim okudum yan yana dükkanlar. Göktuğ , Göksel, Gökhan 😅
Ben Gökhan hariç sevdim ikisini de. Görkem ismi de güzel geliyor kulağa. . Ama aklımdaki ismi de söyleyim.. hiç emin değilim ama.. Melih Kağan mı olsa diyorum.. ( Melih demode ama anlamı sevimli demek) Kağan da ilk aşkım sayılır. Platonik.. 1. Sınıftayken ben 😂🙈
Cevabınız gülümsetti. Göktuğ yu çok beğeniyorum ama şu sıra herkes koyuyor gibi. Görkem i de beğenmiştim. Aklım karman çorman 😅

Kutay çok güzel 💙
Utku💙
Alp💙
Uygar💙
Yiğit 💙
Mete💙
Bunlar da benim beğendiğim erkek isimlerdendi💙

Kız bebeklerimiz için isim önerileriniz varmı biz öykü, güneş, doğa,ada isimleri arasında gidip geliyoruz🌸🥰
Öyküyü bende çok düşünmüştüm canım hoşuma da gitmişti 😍 ama sonra başka bir isimde karar kıldık

Seninkini hatırlıyorum gülücük atmış annesine prenses çok tatlıydı maşallah 😍😍
14-15.haftalardan sonra bakacak bir sey de yok ki baş karın uyluk ölçüp kaç gram olmuş onu söylüyor boyunu söylüyor rahim ağzına bakıyor sonra oyuncak gibi acıyor renkliyi izliyoruz 🤣 ikisini yan yana yakalayıp fotoğraf vermeye çalışıyor ama artık bir tanesi bile ekrana sığmıyor ikisi nasıl sığsın😍
Bebeginizin gulmesini istiyorsaniz usg de siz gulun bebek refleks olarak guluyor galiba gecen ay gittigim de gulmustum kizimda guldu denk mi geldi bilmiyorum ama 😅😅😅

X