2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Peki Fatma ana eli otu gibi bi ot var onu denemiş miydiniz? Mucize bi şekilde açılma sağlıyor.
Burda cnm herseyi denedim. Yani çok yürüdüm. Öyle otlar falan içtim hata akupunktur (sanırım doğru yazdım) bile yaptırdım. Doğal haplar bile içtim. İki dogumum da aynı gecti
Aynen canim aynurda demode ama esimle benimismimin parcalarindan topladim
Güzel cnm aynur isminde. Hadi bakalım doğumda son kararı verirsiniz artık. Burda doğum anında anneye sorarlar önceden hastane kağıt işlemi yaparlar. Doğduğu an işlemleri tamamlanır

Burda cnm herseyi denedim. Yani çok yürüdüm. Öyle otlar falan içtim hata akupunktur (sanırım doğru yazdım) bile yaptırdım. Doğal haplar bile içtim. İki dogumum da aynı gecti
Ama bu dediğim ot içilenden değil doğum sancisi başlayınca suya konuluyor duası edilip. Bi iki saat içinde açılma yapıyor. Ama önemli bi noktasi, doğum gerçekleşince onu sudan çekmek gerekiyor hemen. Ben kardeşim hastaneye gittiğinde suya koymuştum. İki saat içinde 10 cm açılması olmustu. Çok olumlu dönüşler duydum bunla ilgili.

Tadi sekerli su ama hamile oldugumuz icin ve ac olacaginiz icin belki brklerken biraz mideniz bulanabilir. Korkulacak bir sey yok merak etmeyin. Insaallah sonuclariniz guzel cikar ve gebelik sekeriyle ugrasmazsiniz benim gibi

Tadi sekerli su ama hamile oldugumuz icin ve ac olacaginiz icin belki brklerken biraz mideniz bulanabilir. Korkulacak bir sey yok merak etmeyin. Insaallah sonuclariniz guzel cikar ve gebelik sekeriyle ugrasmazsiniz benim gibi
Açlık kaç çıkıyor sizin? 1 haftadır ağlıyorum

İçilenden bahsediyorum buradaki olan otlardan. Senin dediğini hiç duymadım, Nasıl bir ot olduğunu bilmiyorum.

Ben ama baya birseyler denemiştim. Bu defada birsey yapmicam

Kesknlikli o yaptirma diyenleri dinlemeyin Allah korusun bir sey olsa sorumluluk mu alacaklar. Nasil boyle bos bos akil veriyorlar ya. O kadar sinirleniyorum ki ozellikle gebelik sekeri konusunda boyle yorum yapanlara

Burdada anneye soruyorlar canim kayit islemleri sirasinda

Nursah cok guzel isim degistirebilirsin canim bir dilekce ile esin soyadina gecebiliyorsun

Belediyeye gidiyormusun işlem yaptırmak için? Burda hersey hastaneden belediyeye gönderiliyor. Doğum belgesini tek almak için gidiyorsun.
Canim burda da hersey hastanede oluyor artik eskiden lohusa kadini nufus mudurlugune kadar cagiriyorlardi simdi hastane belge gonderirmis kimlikgide 3 gunde geliyor mus bebisin

Demir Çelik olur biraz fabrika adı gibi sanki

Kesknlikli o yaptirma diyenleri dinlemeyin Allah korusun bir sey olsa sorumluluk mu alacaklar. Nasil boyle bos bos akil veriyorlar ya. O kadar sinirleniyorum ki ozellikle gebelik sekeri konusunda boyle yorum yapanlara
Şuan en çok korktuğum şey gebelik şekeri çünkü bebeğim haftasına göre birazcık tosuncuk gibi görünüyor ve ilerde bebeğim bu sıkıntıyı yaşasın istemiyorum tüp bebekle hamile kaldım ve bebeğim için ne gerekiyorsa yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…