Burda cnm herseyi denedim. Yani çok yürüdüm. Öyle otlar falan içtim hata akupunktur (sanırım doğru yazdım) bile yaptırdım. Doğal haplar bile içtim. İki dogumum da aynı gectiPeki Fatma ana eli otu gibi bi ot var onu denemiş miydiniz? Mucize bi şekilde açılma sağlıyor.
Güzel cnm aynur isminde. Hadi bakalım doğumda son kararı verirsiniz artık. Burda doğum anında anneye sorarlar önceden hastane kağıt işlemi yaparlar. Doğduğu an işlemleri tamamlanırAynen canim aynurda demode ama esimle benimismimin parcalarindan topladim
Ama bu dediğim ot içilenden değilBurda cnm herseyi denedim. Yani çok yürüdüm. Öyle otlar falan içtim hata akupunktur (sanırım doğru yazdım) bile yaptırdım. Doğal haplar bile içtim. İki dogumum da aynı gecti
KuzeyKızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum
Tadi sekerli su ama hamile oldugumuz icin ve ac olacaginiz icin belki brklerken biraz mideniz bulanabilir. Korkulacak bir sey yok merak etmeyin. Insaallah sonuclariniz guzel cikar ve gebelik sekeriyle ugrasmazsiniz benim gibiArkadaşlar yarın gebelik şekeri ölçtürmeye gidecem ailemde çok fazla şeker hastası var mecburen yaptıracam çok mide bulandırıcı oluyor diyorlar daha önce şeker yüklemesi yaptıranlar dedikleri gibi çok mu kötü
Açlık kaç çıkıyor sizin? 1 haftadır ağlıyorumTadi sekerli su ama hamile oldugumuz icin ve ac olacaginiz icin belki brklerken biraz mideniz bulanabilir. Korkulacak bir sey yok merak etmeyin. Insaallah sonuclariniz guzel cikar ve gebelik sekeriyle ugrasmazsiniz benim gibi
İçilenden bahsediyorum buradaki olan otlardan. Senin dediğini hiç duymadım, Nasıl bir ot olduğunu bilmiyorum.Ama bu dediğim ot içilenden değildoğum sancisi başlayınca suya konuluyor duası edilip. Bi iki saat içinde açılma yapıyor. Ama önemli bi noktasi, doğum gerçekleşince onu sudan çekmek gerekiyor hemen. Ben kardeşim hastaneye gittiğinde suya koymuştum. İki saat içinde 10 cm açılması olmustu. Çok olumlu dönüşler duydum bunla ilgili.
Kesknlikli o yaptirma diyenleri dinlemeyin Allah korusun bir sey olsa sorumluluk mu alacaklar. Nasil boyle bos bos akil veriyorlar ya. O kadar sinirleniyorum ki ozellikle gebelik sekeri konusunda boyle yorum yapanlaraAslında bana yaptırma diyen de çok oldu ama ailede şeker hastalığı çok ve bebeğim tüp bebek olunca ona zararı olmasın diye yaptıracam çok kilolu doğabilirmiş veya şeker hastası olabilirmiş o yüzden yaptırma diyenleri dinlemicem ama bulantı yüzünden çok gözümü korkuttular teşekkür ederim kulaklarımı söyleyenlere tıkayıp gidecem artık
Burdada anneye soruyorlar canim kayit islemleri sirasindaBurda cnm herseyi denedim. Yani çok yürüdüm. Öyle otlar falan içtim hata akupunktur (sanırım doğru yazdım) bile yaptırdım. Doğal haplar bile içtim. İki dogumum da aynı gecti
Güzel cnm aynur isminde. Hadi bakalım doğumda son kararı verirsiniz artık. Burda doğum anında anneye sorarlar önceden hastane kağıt işlemi yaparlar. Doğduğu an işlemleri tamamlanır
Güneş ismi çok sıcak sevimli bir isimKutay çok güzel
Utku
Alp
Uygar
Yiğit
Mete
Bunlar da benim beğendiğim erkek isimlerdendi
Kız bebeklerimiz için isim önerileriniz varmı biz öykü, güneş, doğa,ada isimleri arasında gidip geliyoruz
Mantikli aslinda canimElimden geldiğince diretmeyi düşünüyorum bebek iyi olduğu sürece
Bende canım, o yüzden küçük bir dolap almaktansa yaptırmak daha güzel
Belediyeye gidiyormusun işlem yaptırmak için? Burda hersey hastaneden belediyeye gönderiliyor. Doğum belgesini tek almak için gidiyorsun.Burdada anneye soruyorlar canim kayit islemleri sirasinda
Nursah cok guzel isimHaklisin valla. Ben de kendi soyadımi alicam diye tutturdum. Ama pişman oldum caktirmiyorum kocamauzun olunca zor oluyor ama işte ikinci isim üç harfli olunca pek de zorlanmaz gibi çocuklar. Ben kızıma Nurşah koydum, benim ismim çok eski kimsede yok diye arada bir üzülüyor. Keşke ikinci bi ismim olsaydi diyor.. Dün bi tarih kitabinda görmüş adını. Acayip sevindi mesela.
Teşekkür ederim inşallah sonuç güzel çıkarTadi sekerli su ama hamile oldugumuz icin ve ac olacaginiz icin belki brklerken biraz mideniz bulanabilir. Korkulacak bir sey yok merak etmeyin. Insaallah sonuclariniz guzel cikar ve gebelik sekeriyle ugrasmazsiniz benim gibi
Canim burda da hersey hastanede oluyor artik eskiden lohusa kadini nufus mudurlugune kadar cagiriyorlardi simdi hastane belge gonderirmis kimlikgide 3 gunde geliyor mus bebisinBelediyeye gidiyormusun işlem yaptırmak için? Burda hersey hastaneden belediyeye gönderiliyor. Doğum belgesini tek almak için gidiyorsun.
Demir Çelik olurValla benim de aklım karman çorman ne yalan söyleyim. Hadi biraz daha kafamızı karıştıralım ben hep demode isimleri buluyorum ama.. yenileri herkes koyduğu için. Karan da yeni bir isim. Burak Özçivitin oğlu. Yenilerden bunu seviyorum. Soyisminizle uyumlu olmasi da güzel olur aslında. Bizimki çelik hiç havalı da değil. Demir koyayım en iyisi ben
Şuan en çok korktuğum şey gebelik şekeri çünkü bebeğim haftasına göre birazcık tosuncuk gibi görünüyor ve ilerde bebeğim bu sıkıntıyı yaşasın istemiyorum tüp bebekle hamile kaldım ve bebeğim için ne gerekiyorsa yaparımKesknlikli o yaptirma diyenleri dinlemeyin Allah korusun bir sey olsa sorumluluk mu alacaklar. Nasil boyle bos bos akil veriyorlar ya. O kadar sinirleniyorum ki ozellikle gebelik sekeri konusunda boyle yorum yapanlara
Kac haftasiniz ve kac gr bebisŞuan en çok korktuğum şey gebelik şekeri çünkü bebeğim haftasına göre birazcık tosuncuk gibi görünüyor ve ilerde bebeğim bu sıkıntıyı yaşasın istemiyorum tüp bebekle hamile kaldım ve bebeğim için ne gerekiyorsa yaparım
Nasipse bende denicem meryem ana otuyla ayni otmu acaba sanci basladigi an okunmus suya koyacagim bir kac yudumda icicem insallahPeki Fatma ana eli otu gibi bi ot var onu denemiş miydiniz? Mucize bi şekilde açılma sağlıyor.
Hepsi de güzel isimKuzey
Aras
Yiğit
Yağız
Buğra
Bunlar yeğenlerimin ismibeğendiğin olursa diye yazayım dedim