- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Ne kadar ödedin canımHangi birini atayımHastane çıkışı aldim 10 lu ve 5 li, onun dışında alt üst takımlar aldim , tulum ve zibinlar, battaniyeler elbiselee ay sürpriz paket mi bayılırım kac parça koyuyorlar acaba içine
Almıştım ama iptal ettirdim, bir doktor eşimin müşterisiydi son zamanlarda eşim de konuştu ona gittim :)
Gerçekten ağzım yandı kac muayene parası gitti
Tuncay bey de yaptırdım canım, aslında mehmet tayyar var ona gidecektik acil ameliyatı varmis Tuncay beye yönlendirdi çok da memnun kaldımBana Fatma hanım mustafa başbuğ ve tuncay bey var demişti
Kuzum ben de normalde 22 bitince gidecektim kontrolde doktor bebek 10 gün ilerde gidiyor sen kendine gore 21 olunca git dedi ondan o zamana gittimEn erken o zamana vardı galiba benim doktorun asistanı aldı randevuyu da. Gerçi benim doktorum da o tarihi uygun görmüş olabilir bilemedim ama normalse iyi sevindim
550 verdim kuzumNe kadar ödedin canım
iki isim de bizim ailede var bana Kutay güzel geldi bi tek. Arel üniversitesi var aklıma bi geldi bideKızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum
Zaten sonra da doğuma ne kalıyor inşallah bunu da atlatırsakBenimde 3 Nisanda canım aynı senin gibi 23 haftalık oluyorum ama 24 e kadar yapılabildiği için değiştirmedim zaten anca bir ay sonrasına randevu bulabildim
Hmm ben 200 verdim canımKuzum ben de normalde 22 bitince gidecektim kontrolde doktor bebek 10 gün ilerde gidiyor sen kendine gore 21 olunca git dedi ondan o zamana gittim
550 verdim kuzum
Ama buna benzer coky isimler var. Aden, Asel olur mu diye fisilda sen de o bidahakine onaruyamda bana Arel Arel Arel diye fısıldadılar ne cinsiyet biliyordum ne de Arel ismini düsünmüstüm. ama kızım olacakmış
Kutay çok güzelKızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum
Olabilir ama şu sıralar çok fazla tatlı aşerdiğim ve yediğim için onda da sıkıntı yaşamam diye umuyorum ama gebelik şekeri çıkarsa bu aşermelerle nasıl baş ederim bilemiyorumBilemedim yani şimdi beni omkadar sarsmadı ama bünye meselesi belki de.
Seni mi kircam bunlar fotoğrafını çektiklerim:) Baya kârlı olmuş canım iyi yapmışsınKız baya koymuşlar sürpriz paketin içine. Fiyatında çok uygun en az onun 5 katını verip alacağım eşyaları koymuşlar içine.
Resim atsana yaaaa, seveyim
Kutay çok güzel bence de canım ,Kızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum
Cevabınız gülümsetti. Göktuğ yu çok beğeniyorum ama şu sıra herkes koyuyor gibi. Görkem i de beğenmiştim. Aklım karman çormaniki isim de bizim ailede var bana Kutay güzel geldi bi tek. Arel üniversitesi var aklıma bi geldi bideben de isim arıyorum. Bugün magaza isimlerine baktim hatts bu yüzden ard arda üç isim okudum yan yana dükkanlar. Göktuğ , Göksel, Gökhan
Ben Gökhan hariç sevdim ikisini de. Görkem ismi de güzel geliyor kulağa. . Ama aklımdaki ismi de söyleyim.. hiç emin değilim ama.. Melih Kağan mı olsa diyorum.. ( Melih demode ama anlamı sevimli demek) Kağan da ilk aşkım sayılır. Platonik.. 1. Sınıftayken ben
Hangi sehirdesin kuzum uygunmuş, bu perinatolog prof diye böyleydi aslind a para vermedim eşimden aynı ücrette alışveriş yapmış adamHmm ben 200 verdim canım
Ben de en çok Kutay ve göktuğ yu beğenmiştim ama göktuğ çok konuyor diye vazgeçtimKutay çok güzel bence de canım ,
Göktuğ, Aybars, Eren bunlar da benim sevdiklerim:
Doğru diyosun canım Kutay daha az var :)Ben de en çok Kutay ve göktuğ yu beğenmiştim ama göktuğ çok konuyor diye vazgeçtim
Öyküyü bende çok düşünmüştüm canım hoşuma da gitmiştiKutay çok güzel
Utku
Alp
Uygar
Yiğit
Mete
Bunlar da benim beğendiğim erkek isimlerdendi
Kız bebeklerimiz için isim önerileriniz varmı biz öykü, güneş, doğa,ada isimleri arasında gidip geliyoruz
Benim kızımın adı Elçin :)Kutay çok güzel
Utku
Alp
Uygar
Yiğit
Mete
Bunlar da benim beğendiğim erkek isimlerdendi
Kız bebeklerimiz için isim önerileriniz varmı biz öykü, güneş, doğa,ada isimleri arasında gidip geliyoruz
Tabii ki yanlış anlamam fikir almak için yazdım
Cok güzel er maşallah. Kıyafetlerini seviyoruz şimdiden. Ayyy ne tatlı bir bekleyiş yaaaSeni mi kircam bunlar fotoğrafını çektiklerim:) Baya kârlı olmuş canım iyi yapmışsın
Bebeginizin gulmesini istiyorsaniz usg de siz gulun bebek refleks olarak guluyor galiba gecen ay gittigim de gulmustum kizimda guldu denk mi geldi bilmiyorum amaSeninkini hatırlıyorum gülücük atmış annesine prenses çok tatlıydı maşallah
14-15.haftalardan sonra bakacak bir sey de yok ki baş karın uyluk ölçüp kaç gram olmuş onu söylüyor boyunu söylüyor rahim ağzına bakıyor sonra oyuncak gibi acıyor renkliyi izliyoruzikisini yan yana yakalayıp fotoğraf vermeye çalışıyor ama artık bir tanesi bile ekrana sığmıyor ikisi nasıl sığsın
Aynen canım sabırsızlıkla bekliyorum detaylıyı inşallah bir aksilik çıkmadan hayırlı şeyler duyarız sonrada doğumu beklerizZaten sonra da doğuma ne kalıyor inşallah bunu da atlatırsak