2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ne kadar ödedin canım

En erken o zamana vardı galiba benim doktorun asistanı aldı randevuyu da. Gerçi benim doktorum da o tarihi uygun görmüş olabilir bilemedim ama normalse iyi sevindim
Kuzum ben de normalde 22 bitince gidecektim kontrolde doktor bebek 10 gün ilerde gidiyor sen kendine gore 21 olunca git dedi ondan o zamana gittim
Ne kadar ödedin canım
550 verdim kuzum

Kızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum
iki isim de bizim ailede var bana Kutay güzel geldi bi tek. Arel üniversitesi var aklıma bi geldi bide ben de isim arıyorum. Bugün magaza isimlerine baktim hatts bu yüzden ard arda üç isim okudum yan yana dükkanlar. Göktuğ , Göksel, Gökhan
Ben Gökhan hariç sevdim ikisini de. Görkem ismi de güzel geliyor kulağa. . Ama aklımdaki ismi de söyleyim.. hiç emin değilim ama.. Melih Kağan mı olsa diyorum.. ( Melih demode ama anlamı sevimli demek) Kağan da ilk aşkım sayılır. Platonik.. 1. Sınıftayken ben

Benimde 3 Nisanda canım aynı senin gibi 23 haftalık oluyorum ama 24 e kadar yapılabildiği için değiştirmedim zaten anca bir ay sonrasına randevu bulabildim
Zaten sonra da doğuma ne kalıyor inşallah bunu da atlatırsak

Kızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum
Kutay çok güzel
Utku
Alp
Uygar
Yiğit
Mete
Bunlar da benim beğendiğim erkek isimlerdendi

Kız bebeklerimiz için isim önerileriniz varmı biz öykü, güneş, doğa,ada isimleri arasında gidip geliyoruz

Kız baya koymuşlar sürpriz paketin içine. Fiyatında çok uygun en az onun 5 katını verip alacağım eşyaları koymuşlar içine.

Resim atsana yaaaa, seveyim
Seni mi kircam bunlar fotoğrafını çektiklerim:) Baya kârlı olmuş canım iyi yapmışsın

Eklentiler

• Screenshot_20210307-204728_Gallery.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 20210307_204658.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 20210307_204554.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20210307-204807_Gallery.jpg
    169,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20210307-204833_Gallery.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 56
Cevabınız gülümsetti. Göktuğ yu çok beğeniyorum ama şu sıra herkes koyuyor gibi. Görkem i de beğenmiştim. Aklım karman çorman

Kutay çok güzel
Utku
Alp
Uygar
Yiğit
Mete
Bunlar da benim beğendiğim erkek isimlerdendi

Kız bebeklerimiz için isim önerileriniz varmı biz öykü, güneş, doğa,ada isimleri arasında gidip geliyoruz
Öyküyü bende çok düşünmüştüm canım hoşuma da gitmişti ama sonra başka bir isimde karar kıldık

Bebeginizin gulmesini istiyorsaniz usg de siz gulun bebek refleks olarak guluyor galiba gecen ay gittigim de gulmustum kizimda guldu denk mi geldi bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…