2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bence de canım, 30. Haftadan sonra insallah hazırlar koyarım hepsini

Çocuk odam boş kuzum, sadece çalışma masam var duvardan duvara dolap yaptıracağım ilerisi icin de kullanışlı olsun diye

Burdan çok daha uygunmuş valla
Bende hep 34-36 da hazırlıyorum.
Ay doğumu hatırlatmayı bana 🙈
Aybike yi degilde aybukeyi cok begeniyorim bende
İkisinide begeniyorum. Eşim beğenmiyor. Ama bu defa bende sıra ben koyacagim ismini 😂
Benim kuzenimin ismi Aybike ismini de yaşatıyor gerçekten ay gibi bir kız ☺️
Kızımın ismi aysima. Oda aynı ay gibi. Ben esmerim kızım sarışın 🙈

İkisinide begeniyorum. Eşim beğenmiyor. Ama bu defa bende sıra ben koyacagim ismini 😂

Daha önceki doğumların nasi geçmişti canım , normal mi sezaryen mi

Daha önceki doğumların nasi geçmişti canım , normal mi sezaryen mi
Normal oluyor cnm burda
Yüzde 95 si doktorlar normal olması için çabalıyor. Anne ve bebek riske girdiği an sezeryan aliyorlar.

Benimki zor geçiyor. Doğumum iki gün sürüyor. Herkesin farklı.

Benim açılma olmuyor. Sancı oluyor ama. Hastaneye saçıyla gidiyorum, açılma olmadığı için şunu sancıyı veriyorlar (ikincide suyum bile gelmişti). Sonra işte dozu yükseltiyorlar şunu sancıyı. Önce hap sonra Fitil veriyorlar. Oda fayda etmiyor bende serim ile dozunu artiriyorlar.
Veee iki gün sonra bebisim kucağımda. O Sancıları unutmasam birdaha doğurma.
Allahim. Öyle yaratiyorki beyinde o sancılar kayıt altına alınmıyor, yani unutuluyor

Bende aysima dusunmustim sonradan caydik 😊 esiniz sarisin mi kime cekmis kiziniz

Normal oluyor cnm burda
Yüzde 95 si doktorlar normal olması için çabalıyor. Anne ve bebek riske girdiği an sezeryan aliyorlar.

Benim açılma olmuyor. Sancı oluyor ama. Hastaneye saçıyla gidiyorum, açılma olmadığı için şunu sancıyı veriyorlar (ikincide suyum bile gelmişti). Sonra işte dozu yükseltiyorlar şunu sancıyı. Önce hap sonra Fitil veriyorlar. Oda fayda etmiyor bende serim ile dozunu artiriyorlar.
Allahim. Öyle yaratiyorki beyinde o sancılar kayıt altına alınmıyor, yani unutuluyor
Burda kolaya kaçıyorlar çoğu hastane ve doktor. Ben de Allah nasip ederse normal doğum istiyorum ama son anda sezaryan e alırlar diye de korkuyorum. Ablamdan normal doğum sürecine ve sonrasına şahit oldum sonrasındaki rahatlığı da gördüm. Maşallah sana canım 2 gün şancı çekmek kolay değil bu sefer daha da kolay olur inşallah

Bende aysima dusunmustim sonradan caydik 😊 esiniz sarisin mi kime cekmis kiziniz
Eşimin çocukluk hayaliymis kızım olursa aysima olacak dermiş hep.

Neden vazgeçtin. Ne koymayı düşünüyorsun şimdi.

Eşim kumral ben esmer. Bilmem ki kime çekti bu kız. Bana benziyor ama ten rengi değil. Huyuda ben 😂

Elif de Amine de kulağa çok hoş geliyor 😊 ama Elif bence tek olmamali. Elif Azra, Elif Erva, Elif Ada, diye çoğaltılabilir.bence ikinci ismi eşinize sorun. O zaman belki izin verir. Kimlikte belki tekini yazdirirsiniz uzun gelirse :) ben kızım olsaydi Zeynep Ada veya Zeynep Afra düşünüyordum. Afra deyince herkes afra tafra o ne dese de. Anlami çok güzel. Ayak basilmamis beyaz kum demek. Ayrica sahabe hanımlarndan birinin adıymis.
Benim kendimin cift ismi var zor oluyor cift isim canim geleceğini de dusunuyorum hep esinin soyadinin yaninda kendinin kini de alsa ooo upuzun oluyor ben o yuzden kendi soyadimi alamadim😊

Ki 7
Burda kolaya kaçıyorlar çoğu hastane ve doktor. Ben de Allah nasip ederse normal doğum istiyorum ama son anda sezaryan e alırlar diye de korkuyorum. Ablamdan normal doğum sürecine ve sonrasına şahit oldum sonrasındaki rahatlığı da gördüm. Maşallah sana canım 2 gün şancı çekmek kolay değil bu sefer daha da kolay olur inşallah
Diret cnm. Normal dogum sonrası hemen ayaktasın yani çok rahat oluyorsun. Birde ikisinde de Altan kestiler. Hiç hissetmiyorsun zaten.

Eşimin çocukluk hayaliymis kızım olursa aysima olacak dermiş hep.

Neden vazgeçtin. Ne koymayı düşünüyorsun şimdi.

Eşim kumral ben esmer. Bilmem ki kime çekti bu kız. Bana benziyor ama ten rengi değil. Huyuda ben 😂
Aslinda simdi tam anlamiyla kararsiziz hergun ismini degisiyorim bugun aynur diye gezdim ortaliklarda 😅 9 gobege kadar cekermis cocuk dedigin vardir sulalede sari kafa 😅

Kızlar ebebeke gittim bugun. bunlari arkadasimin oğluna hediye diye aldim. Kendi bebisime mi ayirsam naapsam 😅 🙈 kendi bebeğime de bi tek kulak pamuğu aldim.kusmesin diye ☺️ alışveriş yapasim gelmedi ya. Zibinlar falan hep indirimdeydi oysaki.

Eklentiler

• IMG_20210307_212557.jpg
    IMG_20210307_212557.jpg
    160,1 KB · Görüntüleme: 42
Normal oluyor cnm burda

Peki Fatma ana eli otu gibi bi ot var onu denemiş miydiniz? Mucize bi şekilde açılma sağlıyor. 💕

Benim kendimin cift ismi var zor oluyor cift isim canim geleceğini de dusunuyorum hep esinin soyadinin yaninda kendinin kini de alsa ooo upuzun oluyor ben o yuzden kendi soyadimi alamadim😊
Haklisin valla. Ben de kendi soyadımi alicam diye tutturdum. Ama pişman oldum caktirmiyorum kocama 🙈 uzun olunca zor oluyor ama işte ikinci isim üç harfli olunca pek de zorlanmaz gibi çocuklar. Ben kızıma Nurşah koydum, benim ismim çok eski kimsede yok diye arada bir üzülüyor. Keşke ikinci bi ismim olsaydi diyor.. Dün bi tarih kitabinda görmüş adını. Acayip sevindi mesela. ☺️

Ki 7

Diret cnm. Normal dogum sonrası hemen ayaktasın yani çok rahat oluyorsun. Birde ikisinde de Altan kestiler. Hiç hissetmiyorsun zaten.
Elimden geldiğince diretmeyi düşünüyorum bebek iyi olduğu sürece
Ikinciyi ucuncuyu dusunuyorum canim 😊
Bende canım, o yüzden küçük bir dolap almaktansa yaptırmak daha güzel

Elimden geldiğince diretmeyi düşünüyorum bebek iyi olduğu sürece

Bende canım, o yüzden küçük bir dolap almaktansa yaptırmak daha güzel
Dediğin gibi tr deki doktorlar kolaya kaçıyor. Birde sezeryan da sanırım daha çok para var.
Kesinlikle sen ve bebek iyide normal daha iyi. Çok güzel bir anı oluyor. Başarı hikayesi doğum anı. İnsan kendinle gurur duyuyor 🥰

X