- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Bizim o kadar uzun flört olmadı stajyer iken tanıştık. Staj bitti nişanlandık beraber ofis açtık. Ofis açtıktan 7 ay sonra da evlendik sıfır birikim ileBiz eşimle sevgililik döneminde atama stresini birbirimize çok yansıttık beş yıllık sevgililiğin dört yılı birbirimizden uzakta çok yıpratıcı geçmişti hatta annem bunlar evleniyorlar ama kesin boşanır demişbizim için her şey evlilikle güzelleşti artık birbirimizden uzak olmayacağımız duygusu bütün kavgaları huzursuzlukları bitirdi biz bütün kavgaları evlenmeden yapmışız meğer
Ben de yakuttayım. Şehir hastanesinden randevu almamış mıydın?Melikgazi/Ildem canım, sen ?
Gittim gecen pazartesi çok güzel geçti bebisi 1 saatten fazla gördüm, özele gittim eşim de girip görmek istedi. Bir sorun yok şükür her sey iyiydi
Anladim canım 24 dolduktan sonra yapmıyorlar miydi
Hmm anladım canım iyi olmuş en azından verdiğin paraya değsin dimiParmak boğumlarını defalarca saydı bir de 2 ser kez baktı sanırım emin olmak icin:)
Var canım ama çok küçükler o zaman fasulye gibilerAynen öyle canım belli bi haftadan sonra ekrana sığmıyorlar zaten.rutin bakacakları şeylere bakıp söylüyorlar.senin bebişlerin ikisi yan yana olan resimleri var mı
5 nisanda 23.haftaya verdiler. Geç değil mi 23 Siz hep 21de gitmişsinizBence ikiz bebek icin uygun kuzum fiyat hangi gün senin randevu
Parmak boğumlarını defalarca saydı bir de 2 ser kez baktı sanırım emin olmak icin:)
Hangi birini atayımAynen cnm öyle oluyor.
Bazen insan sessizliği özlüyor
Ne aldın kız çok merak ettim şimdi.
Burdada bir mağaza kışlık eşyaları satmadı koronadan. Çünkü 4 aydır kapalı kıyafet mağazaları onlarda bir indirim yaptı. Sürpriz paket olarak numarasını söylüyorsun ve kız yada erkek onlar sabit bir fiyata paketi hazırlıyor.
Bende bir kız birde erkek bebek için ısmarladım.
Almıştım ama iptal ettirdim, bir doktor eşimin müşterisiydi son zamanlarda eşim de konuştu ona gittim :)Ben de yakuttayım. Şehir hastanesinden randevu almamış mıydın?
Gerçekten ağzım yandı kac muayene parası gittiHmm anladım canım iyi olmuş en azından verdiğin paraya değsin dimi
21 24 arası diye duyuyordum kuzum, seninkiler ikiz ya bence normal 23 olması5 nisanda 23.haftaya verdiler. Geç değil mi 23 Siz hep 21de gitmişsiniz
İyi akşamlar cnm.Kızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum
Bana Fatma hanım mustafa başbuğ ve tuncay bey var demiştiHangi birini atayımHastane çıkışı aldim 10 lu ve 5 li, onun dışında alt üst takımlar aldim , tulum ve zibinlar, battaniyeler elbiselee ay sürpriz paket mi bayılırım kac parça koyuyorlar acaba içine
Almıştım ama iptal ettirdim, bir doktor eşimin müşterisiydi son zamanlarda eşim de konuştu ona gittim :)
Gerçekten ağzım yandı kac muayene parası gitti
Kız baya koymuşlar sürpriz paketin içine. Fiyatında çok uygun en az onun 5 katını verip alacağım eşyaları koymuşlar içine.Hangi birini atayımHastane çıkışı aldim 10 lu ve 5 li, onun dışında alt üst takımlar aldim , tulum ve zibinlar, battaniyeler elbiselee ay sürpriz paket mi bayılırım kac parça koyuyorlar acaba içine
Almıştım ama iptal ettirdim, bir doktor eşimin müşterisiydi son zamanlarda eşim de konuştu ona gittim :)
Gerçekten ağzım yandı kac muayene parası gitti
Tabii ki yanlış anlamam fikir almak için yazdımİyi akşamlar cnm.
Doğru söylemek gerekirse iki isminde begenmedimyanlış anlama ne olur. Tercih meselesi.
En erken o zamana vardı galiba benim doktorun asistanı aldı randevuyu da. Gerçi benim doktorum da o tarihi uygun görmüş olabilir bilemedim ama normalse iyi sevindim21 24 arası diye duyuyordum kuzum, seninkiler ikiz ya bence normal 23 olması
Arkadaşımın oğulları biri kutay biri kıvançKızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum
Ali Ekiz nakitte 600 perinatolog İstanbul da en ünlü en tercih edilen doktor bende bu ay sonu ona gidicemKızlar detaylı ultrason doppler çektirdiniz mi uada hastane buldunuz mu? Ben İstanbul Laboratuvarı ve Görüntülemeden fiyat aldım 450 tl ama hastane bile değil harhlde orası güvenemedin. Ayrıca doğpler için özel eğitim almış doktorların bakması gerekiyormuş. İstanbulda güvenilir bir doktor veya hastane bulan yardım edebilir mi? Bir de diyat bilgisi rica etcem.
Anadolu yakasında da Erbil Çakar Ümraniye öneriliyor onunda 450 falanmış fiyatı tam bilmiyorumAnadolu yakasındayım ama güvenilir bir yer olsun farketmez yani avrupa yakasında da giderim
ruyamda bana Arel Arel Arel diye fısıldadılar ne cinsiyet biliyordum ne de Arel ismini düsünmüstüm. ama kızım olacakmışKızlar iyi akşamlar. Bebiş ismi arıyorum. Benim oğluşum olacak şu anlık arel ve kutay I beğendim. Sizce nasıllar? Öneriniz var mı? Karar veremıyorum
Benimde 3 Nisanda canım aynı senin gibi 23 haftalık oluyorum ama 24 e kadar yapılabildiği için değiştirmedim zaten anca bir ay sonrasına randevu bulabildim5 nisanda 23.haftaya verdiler. Geç değil mi 23 Siz hep 21de gitmişsiniz
Büyüdükçe yan yana denk gelmesi zor olmuştur zaten bide dediğin gibi belli bi haftadan sonra ultrasonda tek bebek bile olsa her şeyini tek tek görüyorsun yaniVar canım ama çok küçükler o zaman fasulye gibiler10 haftalık yanılmıyorsam yan yana 12 haftalık da biri yan biri dik aynı fotoğrafta var sonra denk getiremedik
Beğeniyor muydunuzArkadaşımın oğulları biri kutay biri kıvanç
Sağlıcakla gelsin inşallah ben bugün keşfettim öyle bir isim olduğunuruyamda bana Arel Arel Arel diye fısıldadılar ne cinsiyet biliyordum ne de Arel ismini düsünmüstüm. ama kızım olacakmış