2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Biz eşimle sevgililik döneminde atama stresini birbirimize çok yansıttık beş yıllık sevgililiğin dört yılı birbirimizden uzakta çok yıpratıcı geçmişti hatta annem bunlar evleniyorlar ama kesin boşanır demiş 😂😂 bizim için her şey evlilikle güzelleşti artık birbirimizden uzak olmayacağımız duygusu bütün kavgaları huzursuzlukları bitirdi biz bütün kavgaları evlenmeden yapmışız meğer🤣🤣
Bizim o kadar uzun flört olmadı stajyer iken tanıştık. Staj bitti nişanlandık beraber ofis açtık. Ofis açtıktan 7 ay sonra da evlendik sıfır birikim ile 😁 tabi ailelerimiz sağolsun düğün borcumuz falan yoktu Allahtan ama yeni yakaydık ofiste çalışanımız vardı evin giderleri ofisin giderleri derken tabi ki çok şükür hiçbir şeyden eksik kalmadık ama yine de kafamız rahat olsa tabi daha gzüel olurdu. Memur olmak bu atandıktan sonra serbest mesleğe göre çok daha rahat bu manada.

Melikgazi/Ildem canım, sen ?

Gittim gecen pazartesi çok güzel geçti bebisi 1 saatten fazla gördüm, özele gittim eşim de girip görmek istedi. Bir sorun yok şükür her sey iyiydi

Anladim canım 24 dolduktan sonra yapmıyorlar miydi
Ben de yakuttayım. Şehir hastanesinden randevu almamış mıydın?

Aynen öyle canım belli bi haftadan sonra ekrana sığmıyorlar zaten.rutin bakacakları şeylere bakıp söylüyorlar.senin bebişlerin ikisi yan yana olan resimleri var mı 🥰
Var canım ama çok küçükler o zaman fasulye gibiler 🤣10 haftalık yanılmıyorsam yan yana 12 haftalık da biri yan biri dik aynı fotoğrafta var sonra denk getiremedik

Aynen cnm öyle oluyor.
Bazen insan sessizliği özlüyor

Ne aldın kız çok merak ettim şimdi.

Burdada bir mağaza kışlık eşyaları satmadı koronadan. Çünkü 4 aydır kapalı kıyafet mağazaları onlarda bir indirim yaptı. Sürpriz paket olarak numarasını söylüyorsun ve kız yada erkek onlar sabit bir fiyata paketi hazırlıyor.

Bende bir kız birde erkek bebek için ısmarladım.
Hangi birini atayım 🤗 Hastane çıkışı aldim 10 lu ve 5 li, onun dışında alt üst takımlar aldim , tulum ve zibinlar, battaniyeler 😂 elbiselee😂 ay sürpriz paket mi bayılırım kac parça koyuyorlar acaba içine
Ben de yakuttayım. Şehir hastanesinden randevu almamış mıydın?
Almıştım ama iptal ettirdim, bir doktor eşimin müşterisiydi son zamanlarda eşim de konuştu ona gittim :)
Hmm anladım canım iyi olmuş en azından verdiğin paraya değsin dimi 😊
Gerçekten ağzım yandı kac muayene parası gitti 😂

Hangi birini atayım 🤗 Hastane çıkışı aldim 10 lu ve 5 li, onun dışında alt üst takımlar aldim , tulum ve zibinlar, battaniyeler 😂 elbiselee😂 ay sürpriz paket mi bayılırım kac parça koyuyorlar acaba içine

Almıştım ama iptal ettirdim, bir doktor eşimin müşterisiydi son zamanlarda eşim de konuştu ona gittim :)

Bana Fatma hanım mustafa başbuğ ve tuncay bey var demişti

Kız baya koymuşlar sürpriz paketin içine. Fiyatında çok uygun en az onun 5 katını verip alacağım eşyaları koymuşlar içine.

Resim atsana yaaaa, seveyim

21 24 arası diye duyuyordum kuzum, seninkiler ikiz ya bence normal 23 olması
En erken o zamana vardı galiba benim doktorun asistanı aldı randevuyu da. Gerçi benim doktorum da o tarihi uygun görmüş olabilir bilemedim ama normalse iyi sevindim 😊

Kızlar detaylı ultrason doppler çektirdiniz mi uada hastane buldunuz mu? Ben İstanbul Laboratuvarı ve Görüntülemeden fiyat aldım 450 tl ama hastane bile değil harhlde orası güvenemedin. Ayrıca doğpler için özel eğitim almış doktorların bakması gerekiyormuş. İstanbulda güvenilir bir doktor veya hastane bulan yardım edebilir mi? Bir de diyat bilgisi rica etcem.
Ali Ekiz nakitte 600 perinatolog İstanbul da en ünlü en tercih edilen doktor bende bu ay sonu ona gidicem

5 nisanda 23.haftaya verdiler. Geç değil mi 23 Siz hep 21de gitmişsiniz
Benimde 3 Nisanda canım aynı senin gibi 23 haftalık oluyorum ama 24 e kadar yapılabildiği için değiştirmedim zaten anca bir ay sonrasına randevu bulabildim 🙈

Var canım ama çok küçükler o zaman fasulye gibiler 🤣10 haftalık yanılmıyorsam yan yana 12 haftalık da biri yan biri dik aynı fotoğrafta var sonra denk getiremedik
Büyüdükçe yan yana denk gelmesi zor olmuştur zaten bide dediğin gibi belli bi haftadan sonra ultrasonda tek bebek bile olsa her şeyini tek tek görüyorsun yani 😊

X