2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kutay çok güzel 💙
Utku💙
Alp💙
Uygar💙
Yiğit 💙
Mete💙
Bunlar da benim beğendiğim erkek isimlerdendi💙

Kız bebeklerimiz için isim önerileriniz varmı biz öykü, güneş, doğa,ada isimleri arasında gidip geliyoruz🌸🥰
Ben kızım olsaydı Asel yada Erva koyacaktım ama oğlum olacak Asel bal demekmiş ayrıca cennetteki ırmaklardan birinin adıymış
Erva zarif naif demekmiş ayrıca kurtuluş savaşı sırasında Osmanlı askerlerine su taşıyan kızın adıymış o yüzden yiğit anlamına da geliyormuş

😉

Cok güzel er maşallah. Kıyafetlerini seviyoruz şimdiden. Ayyy ne tatlı bir bekleyiş yaaa
Ay valla gidip gidip bakıyordum seviyordum, yıkamak icin erken diye hurçlayıp kaldırdım aldıklarımı:) Bir yandan da annem bir şeyler örüyor :)

Cevabınız gülümsetti. Göktuğ yu çok beğeniyorum ama şu sıra herkes koyuyor gibi. Görkem i de beğenmiştim. Aklım karman çorman 😅
😂 Valla benim de aklım karman çorman ne yalan söyleyim. Hadi biraz daha kafamızı karıştıralım 😊 ben hep demode isimleri buluyorum ama.. yenileri herkes koyduğu için. Karan da yeni bir isim. Burak Özçivitin oğlu. Yenilerden bunu seviyorum. Soyisminizle uyumlu olmasi da güzel olur aslında. Bizimki çelik 🙄 hiç havalı da değil. Demir koyayım en iyisi ben 🤤

Bizim o kadar uzun flört olmadı stajyer iken tanıştık. Staj bitti nişanlandık beraber ofis açtık. Ofis açtıktan 7 ay sonra da evlendik sıfır birikim ile 😁 tabi ailelerimiz sağolsun düğün borcumuz falan yoktu Allahtan ama yeni yakaydık ofiste çalışanımız vardı evin giderleri ofisin giderleri derken tabi ki çok şükür hiçbir şeyden eksik kalmadık ama yine de kafamız rahat olsa tabi daha gzüel olurdu. Memur olmak bu atandıktan sonra serbest mesleğe göre çok daha rahat bu manada.
Ama yine de her şeyi beraber yapmışsınız ne güzel beraber kendi işinizi kurmuşsunuz zorlukları da güzellikleri de birlikte tatmışsınız. Tabi kafanızın rahatlaması da biraz sürmüştür sonrada çocuk derken ilk zamanlar öyle geçmiştir☺️

😂 Valla benim de aklım karman çorman ne yalan söyleyim. Hadi biraz daha kafamızı karıştıralım 😊 ben hep demode isimleri buluyorum ama.. yenileri herkes koyduğu için. Karan da yeni bir isim. Burak Özçivitin oğlu. Yenilerden bunu seviyorum. Soyisminizle uyumlu olmasi da güzel olur aslında. Bizimki çelik 🙄 hiç havalı da değil. Demir koyayım en iyisi ben 🤤
Eski isimler cok guzel bence simdikiler cancanli 😊benim kendi kararimla koysam elif koyucam kizima uzun ince kiz olsun diye ya da amine ne guzel isimler ama esim pek taraftar degil

Yıkamak için çok erken. Hastane çantanı hazırlarken yıkarsın insallah
Bence de canım, 30. Haftadan sonra insallah hazırlar koyarım hepsini
Bebeginizin elbiselerini nereye koyacaksiniz dogunca minik bir dolap alacakmisiniz
Çocuk odam boş kuzum, sadece çalışma masam var duvardan duvara dolap yaptıracağım ilerisi icin de kullanışlı olsun diye
Burdan çok daha uygunmuş valla

Ben kızım olsaydı Asel yada Erva koyacaktım ama oğlum olacak Asel bal demekmiş ayrıca cennetteki ırmaklardan birinin adıymış
Erva zarif naif demekmiş ayrıca kurtuluş savaşı sırasında Osmanlı askerlerine su taşıyan kızın adıymış o yüzden yiğit anlamına da geliyormuş
Aseli çok duyuyorum çevremde. ama amaa Erva nasıl güzel bir isimdir. 🥰 bayiliyorum. çok da güzel anlami var. Erva diye bi kızı var arkadaşımın. Huyu suyu yüzü aşırı güzel. Ervoş diye de cagiranlar oluyor.tatliş oluyor 🤗

Bebeginizin elbiselerini nereye koyacaksiniz dogunca minik bir dolap alacakmisiniz
Benim fazla kullanmadığım beş raflı bir dolabım vardı canım onu tamamen boşaltıp eşyalarını oraya yerleştirmeyi düşünüyorum inşallah yeterli olur.😅

Eski isimler cok guzel bence simdikiler cancanli 😊benim kendi kararimla koysam elif koyucam kizima uzun ince kiz olsun diye ya da amine ne guzel isimler ama esim pek taraftar degil
Elif ve amine çok güzel isimler.

Elif koyamadım ailede var. Aminede almanca alay konusu olur diye koymadım.
Aybike de çok begeniyorum

Bence de canım, 30. Haftadan sonra insallah hazırlar koyarım hepsini

Çocuk odam boş kuzum, sadece çalışma masam var duvardan duvara dolap yaptıracağım ilerisi icin de kullanışlı olsun diye

Burdan çok daha uygunmuş valla
Benimde bos odam ama dolap yaptirsam mi karar veremedigim icin soruyorum 😊galiba yaptirmak en guzeli

Elif de Amine de kulağa çok hoş geliyor 😊 ama Elif bence tek olmamali. Elif Azra, Elif Erva, Elif Ada, diye çoğaltılabilir.bence ikinci ismi eşinize sorun. O zaman belki izin verir. Kimlikte belki tekini yazdirirsiniz uzun gelirse :) ben kızım olsaydi Zeynep Ada veya Zeynep Afra düşünüyordum. Afra deyince herkes afra tafra o ne dese de. Anlami çok güzel. Ayak basilmamis beyaz kum demek. Ayrica sahabe hanımlarndan birinin adıymis.

Aseli çok duyuyorum çevremde. ama amaa Erva nasıl güzel bir isimdir. 🥰 bayiliyorum. çok da güzel anlami var. Erva diye bi kızı var arkadaşımın. Huyu suyu yüzü aşırı güzel. Ervoş diye de cagiranlar oluyor.tatliş oluyor 🤗
Ben ikisini de çok sevmiştim hatta ikisini birden koyarım belki diye düşünüyordum ama inşallah oğlumdan sonra bir de kızım olur da koyarım

X