Çok güzelmiş önemli olan fiyatıUstte bir bolumu varr ordan bakabiliyorsunn cok hafiff arabada yer kaplanazz ucakda filan ust kisima sigiyor
Basiniz sagolsun Rabbim sabr i cemil nasip etsin sizlereKızlar merhaba hepinize. Kızlar ben kız kardeşimi kaybettim dört gün önce metanetli olmaya çalışıyorum ama elde değil kardeşim çok büyük acı.dun burnum kanadı tansiyonu mu ölçtüm 13 8 di. Limonlu su yaptılar içtim düştü sonra. Doktor a gitmek istemedim. Üzüntüden dur diye de. Gebelikte kaç olunca tehlikeli olmaya başlıyor tansiyon
Magazada 1300 ama indirim yapariz dendi bastonun bir buyugu normal arabalarim bir kucugu tam arada kaliyor anlayacaginÇok güzelmiş önemli olan fiyatıMağazalar da iyi oluyor da internetteki fiyatlar sanki daha uygun oluyor onları iyi takip etmek lazım ama en az iki bin cikaricaz kafadan bu araba işine
Ortada farklı durumlar varHayir canim evleneli 18 hafta oluyor ama ilk gunden beri ablasi dedi yarin erken dogum derler gecerler dedi suphelendirdi bizi
Ayriyeten puset de alacak mısınMagazada 1300 ama indirim yapariz dendi bastonun bir buyugu normal arabalarim bir kucugu tam arada kaliyor anlayacagin
Benim aclik genelde normal cikoyor 75- 95 arasi. Ama tok oldugum zaman ozellikleNormalde aclık tokluk nasıl cıkıyor peki bu haftalarda canım
Yaa şimdi baktım da fiyatları resmen uçmuş.Doğrudur o da öyle ikincide de kullanıyor hala maşallah çok memnun ama parası da güzel yani hakediyor
Evet alacagim o ayri zaten sanirim sadece ikisi beraber olan travellerde var bebek arabasina monte edilen diyerleri hep ayri ayriAyriyeten puset de alacak mısın
Bu bana dogru bakmasi benim icin takintiydi ona gore bi araba tercih ettim. Kizimla bebekliginden beri hergun disardaydik bana dogru donebiloyorKizlar bende bu bebek arabasi modeli begeniyorum sizce nasil kabin boy diye geciyor cok az yer kapliyor ama one arkaya donmuyor saticinin demesi zaten cocuk belli zaman sonra disari cikinca sizi gormek istmeeyecek cevreye bakmak isteyecek dedi kararsiz kaldim arastiriyorum
Eki Görüntüle 2794693
Bencede 10 gun icinde dugun yaptilar zatenOrtada farklı durumlar var
Evet canim birde gebelik durumu varken cok zor olacakti git gelÇok iyi yapmışsın hele de şu hastalık zamanında kendini izole edip çalışmak bulunmaz bi fırsat
Çok güzel canim. Bunları çok beğeniyorum ben. Keşke cift taraflı olsaydi. Tek eksiği bu sanırım. Ben de bundan alicam kardeşimden. Çift yönlü. Tek hamlede kapaniyor çok ağır da değil.Kizlar bende bu bebek arabasi modeli begeniyorum sizce nasil kabin boy diye geciyor cok az yer kapliyor ama one arkaya donmuyor saticinin demesi zaten cocuk belli zaman sonra disari cikinca sizi gormek istmeeyecek cevreye bakmak isteyecek dedi kararsiz kaldim arastiriyorum
Eki Görüntüle 2794693
Aynen valla aşırı geliyor bana. Sıfır olsun uygun olsun marka takıntısı yok bendeYaa şimdi baktım da fiyatları resmen uçmuş..kafayi yemişler ben 2015'deki fiyatlarda takılı kalmışım anlaşılan bi 2. Ellere bakayim dedim. En ucuz 900₺ ye falan buldum. (Armadillo modelinden.) Hayırlısı olsun canim. Ben de yeni doğan puset arıyorum. Bişiler aldıkça paylasirsaniz sevinirim fikir olur
Birlikte takım satılanlar da var ama şart değil pusetler daha uygun bulunur illaki bir şey. Tabiki takım olmais ilk tercihim :)Evet alacagim o ayri zaten sanirim sadece ikisi beraber olan travellerde var bebek arabasina monte edilen diyerleri hep ayri ayri
Aynen tek eksigi bu cift tarafli olmamais baslarda belki merak edip bakmak isteyevegiz ama.zamanla bebekde cevreyi izlemek isteyecek onada cok takilmiyorum ben cok hafif cok seri burdaki arkadaslar arka tekerinin buyyk olmasina dikkat et demislerdi oda var bakalim karar vermesim dahaÇok güzel canim. Bunları çok beğeniyorum ben. Keşke cift taraflı olsaydi. Tek eksiği bu sanırım. Ben de bundan alicam kardeşimden. Çift yönlü. Tek hamlede kapaniyor çok ağır da değil.
Hangi kademedesnz? Siniflar kac kişi? Bn korkuyorum bi sorun olur mu diyeEvet bugün başladık bile
Aslında bebegi kustu mu vs diye ilk 4-5 ayinda görmek çok iyi oluyor. Daha sonraları da bebek anne babayi görünce uykuya dalamiyor.disari bakarken uyuyakaliyor. O yönden daha iyi. Güneş ne taraftaysa o yöne çevirmek de mantikli.. ama şuanda virüsten kaçmak önemli olduğundan bebeğin anneye bakmasi daha güvenli sanki..Aynen tek eksigi bu cift tarafli olmamais baslarda belki merak edip bakmak isteyevegiz ama.zamanla bebekde cevreyi izlemek isteyecek onada cok takilmiyorum ben cok hafif cok seri burdaki arkadaslar arka tekerinin buyyk olmasina dikkat et demislerdi oda var bakalim karar vermesim daha
Bende evlenip hemen hamile kalan herkesin haftasını hesaplarım kesin önceden yapmış falan diye içimden geciririm kendimce bi hobiBencede 10 gun icinde dugun yaptilar zaten
Benimde bir iki kez yapmışmışım varBende evlenip hemen hamile kalan herkesin haftasını hesaplarım kesin önceden yapmış falan diye içimden geciririm kendimce bi hobi