2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ustte bir bolumu varr ordan bakabiliyorsunn cok hafiff arabada yer kaplanazz ucakda filan ust kisima sigiyor
Çok güzelmiş önemli olan fiyatı Mağazalar da iyi oluyor da internetteki fiyatlar sanki daha uygun oluyor onları iyi takip etmek lazım ama en az iki bin cikaricaz kafadan bu araba işine

Basiniz sagolsun Rabbim sabr i cemil nasip etsin sizlere

Çok güzelmiş önemli olan fiyatı Mağazalar da iyi oluyor da internetteki fiyatlar sanki daha uygun oluyor onları iyi takip etmek lazım ama en az iki bin cikaricaz kafadan bu araba işine
Magazada 1300 ama indirim yapariz dendi bastonun bir buyugu normal arabalarim bir kucugu tam arada kaliyor anlayacagin

Normalde aclık tokluk nasıl cıkıyor peki bu haftalarda canım
Benim aclik genelde normal cikoyor 75- 95 arasi. Ama tok oldugum zaman ozellikle
aksam yemekleri sonrasi biraz kacirsam 140 lara cikiyor anliyorum zaten. Tokluk 120 nin altinda olmasi lazim. Evde ben de olcuyordum heralde bu sefer cikmaz diyordum ama testimde yuksek cikti malesef yani dedigim o ki evde olcsek de aclik normal ciksa da seker testi olmadan gebelik sekerini anlayamayiz malesef

Doğrudur o da öyle ikincide de kullanıyor hala maşallah çok memnun ama parası da güzel yani hakediyor
Yaa şimdi baktım da fiyatları resmen uçmuş. .kafayi yemişler ben 2015'deki fiyatlarda takılı kalmışım anlaşılan bi 2. Ellere bakayim dedim. En ucuz 900₺ ye falan buldum. (Armadillo modelinden.) Hayırlısı olsun canim. Ben de yeni doğan puset arıyorum. Bişiler aldıkça paylasirsaniz sevinirim fikir olur

Bu bana dogru bakmasi benim icin takintiydi ona gore bi araba tercih ettim. Kizimla bebekliginden beri hergun disardaydik bana dogru donebiloyor
Olmasi benim icin cok cok avantajli oldu onunla konusabildom bir seyler yerken kontrol edebildim tavsiyem iki yonlu kullanilabilen bir araba tercih etmeniz

Çok güzel canim. Bunları çok beğeniyorum ben. Keşke cift taraflı olsaydi. Tek eksiği bu sanırım. Ben de bundan alicam kardeşimden. Çift yönlü. Tek hamlede kapaniyor çok ağır da değil.

Eklentiler

• Screenshot_20210303_220555.jpg
    219,6 KB · Görüntüleme: 52
  • images (27).jpeg
    22 KB · Görüntüleme: 53
Aynen valla aşırı geliyor bana. Sıfır olsun uygun olsun marka takıntısı yok bende Tabiki paylaşırım canım ben daha hicbirsey almadım o yüzden özellikle kullanan kişilerin yorumları çok önemli
Evet alacagim o ayri zaten sanirim sadece ikisi beraber olan travellerde var bebek arabasina monte edilen diyerleri hep ayri ayri
Birlikte takım satılanlar da var ama şart değil pusetler daha uygun bulunur illaki bir şey. Tabiki takım olmais ilk tercihim :)

Çok güzel canim. Bunları çok beğeniyorum ben. Keşke cift taraflı olsaydi. Tek eksiği bu sanırım. Ben de bundan alicam kardeşimden. Çift yönlü. Tek hamlede kapaniyor çok ağır da değil.
Aynen tek eksigi bu cift tarafli olmamais baslarda belki merak edip bakmak isteyevegiz ama.zamanla bebekde cevreyi izlemek isteyecek onada cok takilmiyorum ben cok hafif cok seri burdaki arkadaslar arka tekerinin buyyk olmasina dikkat et demislerdi oda var bakalim karar vermesim daha

Bebek Arabası alırken benim yaptığım hataya düşmeyin kızlar. Biz üç tekerlekli o zamanlar yeni cikan bişi almıştık. Araba üzerindeki puset çıkmadan kapanmiyordu. Önce bebeği biri tutacak, sonra digerimiz pusetin üstünü sokecek alt kismini kapatacak falann.. iskenceydi resmen. Tek başıma otobüse binememistim. Şoför katlayıp da binin dediği için.. katlasam bebegi o ara kim tutacak arabayla bile biyere giderken rezillikti valla. Bagaja da sığmıyordu.. Hemen yarı fiyatina sattık da kurtulduk. tek hamlede kapanmali, bebek kucaktayken. En önemlisi bence bu. Sonra hafiflik, alüminyum gövde, çift yön vs vs..

Aslında bebegi kustu mu vs diye ilk 4-5 ayinda görmek çok iyi oluyor. Daha sonraları da bebek anne babayi görünce uykuya dalamiyor.disari bakarken uyuyakaliyor. O yönden daha iyi. Güneş ne taraftaysa o yöne çevirmek de mantikli.. ama şuanda virüsten kaçmak önemli olduğundan bebeğin anneye bakmasi daha güvenli sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…