2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım o yüksek fiyatları gördükçe en başından beri indirimdeyken gerekli şeyleri almaya başladım. Daha dogrusu annem aldı daha çok. İlk gerekli şeyler zaten belli onları almaya başlamanın bence zamanı yok indirimde görünce almak lazım

Canim mamas and papasin bebek arabalari taş gibi valla. Çok kullanışlı. İkinci el temiz bulursan kaçırma derim uzun seneler kalır elinde diğer çocuklarına da.. yegenlerime aldi abim ve kardeşim. alirken baya indirimdeydi o zamanlar.. kizima da 1 yaşından sonra baston modelini almıştık 200 liraya. %40 yatiyor. O da inanilmaz bişey çıktı. Eşim pazar arabasi mi yapmadi, piknik malzemeleri koyup mu tasimadi.. bir tane eğilme yırtılma olmadı.. elimiz ayağımız oldu. Çocuk da 5 yaşına kadar keyifle bindi.. yürümeyi sevmezdi. Öğle uykusuna yatmadan da duramazdi. O konuda baya idare etti bizi.. bastonlarin tam yatarli modellerini bi araştırın bence. Hem ekonomik hem hafif hem de az yer kaplıyor.

aynıyız galiba canım bende 58 le hamile kaldım 18+3 şuan 61,4 olmuşum akşam baktım .göbişin çıktı mı peki nsl hissediyosun
Göbişim çıktı artık dışardan bakilinca anlaşılıyor aslında ilk gebelik için erken bile belli oldu diyebilirim ama genetik olarak biraz göbekliyim ona bağlıyorum senin nasıl belirgin mi canım? Yürüyüş fln yapıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…