Ben kasimda dogum yapmistim ve dogumdan kisa bir sure sonra kizimla disari cikmaya basladik . Bir kismi mecburiyetten olmak uzere cogu da keyfi olarakKızlar fikrimi söylemek istiyorum şuan lik 3 evlatiyla 4 . bekliyorum araba konusunda bizler çocuğumuz temmuz doğum edicez öğle böyle derken yani bir günlük bebeği alıp araba bindircek halimiz yok şimdi bir heves geliyor olabilir ilk annelerimize ama olmuyor gaz sorunu olabiliyor üşür korkusu zaten başta dinlenmem gerekiyor ki sütun gelsin o yüzden biraz evdeyiz o yüzden onumiz sonrası sonbahar kış derken bebeklerimiz kış evde geçirecek o yüzden bebek arabası alırken sonrası düşünün
Derim ben
Benim bebeklerden birinin plasentası rahim ağzındaymış kızlar. Başıma gelmeyen kalmadı resmen inşallah yukarı çıkar ilerleyen haftalarda
Demek var boyle olaylar bana cok degisik geliyorBenim eşimin kuzeni de evlendi ama aniden herkes şok oldu. Sonra 1 ay sonra hamile dediler 2 hafta sonra erkekmiş dedi kv ne çabuk cinsiyet belli oldu daha 1.5 aylık bebekte dedim doktoru çok özelmiş hemen biliyomş dedi kv he anne he sen öyle san 2 gün sonra da doğar o o zaman dedik. Sonra doktor risk var erken doğar dedi deiler 6 aylık 4 kilo oğlu olduYazık birincisi eksik doğdu ya ikinci Allah yüzüne baktı da 9 ayı tamamlayınca doğdu
Onun doktoru gelecegi goruyorNerden bilecek ki rahim ağzı kısa olsa bile uzayabilen bir şey o bekler bekler 39.haftada doğum yapar belli olmaz.
Benim erken doğum riskim çok yüksek olduğu halde belli olmaz diyor
Yok mus canimRahim ağzı kısalığı falan mı var ki acaba?
Ya hastane ile bi konuş önce canım onlar neler veriyor. Mesela acıbademde maması ilk kıyafeti bezi ıslak mendili herşeyi onalr verdiği için koymaya gerek olmuyor. Bi öğren sonra ben sana yazarım yine
Bugün bi arayim hastaneyi ona gore yazayim canım , ablamın bebiş 15 kilo şu an oturamıyor böyle on taraf midesine batıyor resmen çocuğunKuzum benimki de travel sistemdi ben bebek arabasını bu sene dahi kullandım istanbula gittiğimde ki oğlum 5 yaşında
Bu baya geniş bi travel valla büyük olanın ici de derinmiş 20 kiloya kadar binilir heralde buna guzelmisBizimki de buydu 5 yıl kullandık taş gibi çıktı maşallah. Şimdi de ikinciye hizmet edecek inş.
O zaman modelden kaynaklı o benim oğlum 18 kilo ende sıkıntı yok da bu yıl boyu birqz zor sığdıBugün bi arayim hastaneyi ona gore yazayim canım , ablamın bebiş 15 kilo şu an oturamıyor böyle on taraf midesine batıyor resmen çocuğunbaston aldı mecbur
Diyorum ya oğlum 18 kg ende sıkıntı olmadı ama haliyle artık boy zor sığdı ayaklar koca koca önde kaldıBu baya geniş bi travel valla büyük olanın ici de derinmiş 20 kiloya kadar binilir heralde buna guzelmis
Ben özelde çalışıyorum canım 1 ve 2.sınıflara giriyorum sınıflar 15-16 kişilik. Benim haftada 30 saat şu an.Hangi kademedesnz? Siniflar kac kişi? Bn korkuyorum bi sorun olur mu diye24 saat ders olck gbi okulda..szn kac saat?
Rahim açık değilse ve Rahim kısalığı yok ise bir sorun yoktur. Her hafta bebislerimiz 1 cnm yukarı çıkacak bu haftadan sonra.Insallah çıkar geri üzüldüm valla
Plasentanın rahim ağzını kapatması erken doğuma sebep olmuyor mu? Zaten erken doğum tehlikesi var yukarı çıkar dimi ilerde
Anladım canım yine de seninki derinlik ve genişlik bakımından diğer travellere gore çok daha kullanışlı :)O zaman modelden kaynaklı o benim oğlum 18 kilo ende sıkıntı yok da bu yıl boyu birqz zor sığdı
Canım cok bildiğimden değil ama cevremde duydugum için diyorum neden senin rahimde kısalık varken ve ikiz gebelikken dikiş atmadılar merak ettim cevrmde böyle kişiler genelde dikişle gecirdi. Bi tanısıgım sadece 21. Haftada kanaması oldu kısalma var doğuöa kadar istirahat dediler ikizdi oda ona dikiş atmadılar ama sadece yattı hiç kalkmıyodu işi falan bıraktı sonra 38 de doğurdu cok şükür. Sende sürekli yat ayaklarını uzat dinlen ikiz gebelik riskliBenim bebeklerden birinin plasentası rahim ağzındaymış kızlar. Başıma gelmeyen kalmadı resmen inşallah yukarı çıkar ilerleyen haftalarda
Canımm hoşgeldiinGüzel anneler merhaba
Sanırım topiğe en son ben katılıyorum. Tanıdık bazı isimler var daha önce tüp bebekte veya anne olmak isteyenlerde konuştuğumuz
2.5 sene sonunda tüp bebekle hamile kaldım. Plasenta previa yani plasenta rahim ağzını kapattığından iki kez kanama yaşadım, sürekli yatak istirahatindeyim.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
kzlrgn05 tahmini tarih 29 temmuz canım, cinsiyet erkek, yaşım 29