2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Rahim ağzında olması tehlikeli değilki cnm. Rahimde açıklık varsa tehlikeli. Bu haftalarda sonra bebek her hafta 1 cnm yukarı çıkacak inşallah.

Kızlar fikrimi söylemek istiyorum şuan lik 3 evlatiyla 4 . bekliyorum araba konusunda bizler çocuğumuz temmuz doğum edicez öğle böyle derken yani bir günlük bebeği alıp araba bindircek halimiz yok şimdi bir heves geliyor olabilir ilk annelerimize ama olmuyor gaz sorunu olabiliyor üşür korkusu zaten başta dinlenmem gerekiyor ki sütun gelsin o yüzden biraz evdeyiz o yüzden onumiz sonrası sonbahar kış derken bebeklerimiz kış evde geçirecek o yüzden bebek arabası alırken sonrası düşünün
Derim ben

Çıkar canım ya bu haftalarda aşağı olup yukarı çıkan çok oluyor güzelce dinlen kendini yorma ☺️
Insallah çıkar geri üzüldüm valla
Rahim ağzında olması tehlikeli değilki cnm. Rahimde açıklık varsa tehlikeli. Bu haftalarda sonra bebek her hafta 1 cnm yukarı çıkacak inşallah.
Plasentanın rahim ağzını kapatması erken doğuma sebep olmuyor mu? Zaten erken doğum tehlikesi var yukarı çıkar dimi ilerde

Kuzum sen tecrübelisin hastane çantamız icin özellikle neler almalıyız ? En acil neler alınması gerekir
Ya hastane ile bi konuş önce canım onlar neler veriyor. Mesela acıbademde maması ilk kıyafeti bezi ıslak mendili herşeyi onalr verdiği için koymaya gerek olmuyor. Bi öğren sonra ben sana yazarım yine

Bende evlenip hemen hamile kalan herkesin haftasını hesaplarım kesin önceden yapmış falan diye içimden geciririm kendimce bi hobi🤣🤣
Ben hic hesaplamazdim ama bugun yengem diyor 7 aylik dogcakmis doktor demis dedim acilmami vr mis yok rahim agzi yetmeligi mi var yok ee erken dogar demis doktor ablasida evlendiklerinde yarin erken dogum derler gecerler dedi aklimaza soktu seytanligi😅

Kızlar fikrimi söylemek istiyorum şuan lik 3 evlatiyla 4 . bekliyorum araba konusunda bizler çocuğumuz temmuz doğum edicez öğle böyle derken yani bir günlük bebeği alıp araba bindircek halimiz yok şimdi bir heves geliyor olabilir ilk annelerimize ama olmuyor gaz sorunu olabiliyor üşür korkusu zaten başta dinlenmem gerekiyor ki sütun gelsin o yüzden biraz evdeyiz o yüzden onumiz sonrası sonbahar kış derken bebeklerimiz kış evde geçirecek o yüzden bebek arabası alırken sonrası düşünün
Derim ben
Katiliyorim size bosuna yuk yapicam kendime bebegim biraz buyudugunde baharin filan alicam arabayi

Neler aldınız ben hic bisey almadim daha teyzelerinin aldiklari anneannesinin aldiklari var tek birde babasi bir tane elbise
E bebek indiriminde tamamladım birçok şeyi. Buhar makinesi
Göğüs pompası
Emzirme yastığı
Mustela bakım ürünleri
Deterjan leke çıkarıcı biberon deterjanı
Biberon için uç (biberon oğlumdan kalan aventler var)
İçi dolgulu banyo filesi
Kulak çöpü
Bez için olan korbell miydi çöp kovası
2 tane 5 li hastane çıkışı
0-3 ay altlar üstler atletler
3-6 ay kıyafetler (indirimde yakaladıkalrım)
Muslin örtüler
Ter bezi
Ağız mendili
Çorap
Penye kundak

Aklıma gelenler bunlar. Kıyafet henüz çok almadım çünkü oğlumun kaldırdıkalrımı önümüzdeki haftalarda bir çıkarıp gözden geçirip öyle alacağım çünkü ona da hep kırmızı sarı beyaz falan almıştım mavi şeyler yok desem yeridir.

Aynen çok uygunmuş canım rabbim güle güle kullanmak nasip etsin🥰 Ben bakıyorum mamas and papas kullanmıştı görümcem çok pahalı geldi Kraft kanz falan al diyor ama hepsi pahalı fiyat performans ürünü lazım bu devirde artık
Kanz dan uzak dur kesinlikle derim. Malzemesi iç yapısı falan çok kötü. Arkadaşım aldı sibirlerinden çöpe attılar puseti çoxuk içinde gömülü kaldı gitti iç.minder aldılar bunsefer de kaydı kaydı uca geldi ayy berbattı.

Kizlar18 haftalik bebege doktor erken dogacak diyebilir mi aklimi karistirdi da
Nerden bilecek ki rahim ağzı kısa olsa bile uzayabilen bir şey o bekler bekler 39.haftada doğum yapar belli olmaz.
Benim erken doğum riskim çok yüksek olduğu halde belli olmaz diyor 🤣

Ustte bir bolumu varr ordan bakabiliyorsunn cok hafiff arabada yer kaplanazz ucakda filan ust kisima sigiyor
Uçakta üst kısma bebek arabası koydururlar mı bilmiyorum. Çünkü zaten uçağın kapısına kadar araba ile gidiyorsun kapıda alıyorlar ve sen inmeden de araba tekrar kapıya gelmiş oluyor. Bence çift taraflı olması önemli bir özellik. Çoxuk bir süre sonra seni görmek istemıyor diye birley yok sana dönükken de zaten etrafı görebiliyor ama kalabalığa girdiğinde seni de görebildiği için kendisini güvende hissediyor sen de rahat oluyorsun eline yemesi için bişey verdiğinde bile en azından gözün üzerinde oluyor diğer türlü allah korusun çocuğun genzine kaçsa haberin olmaz

Ben hic hesaplamazdim ama bugun yengem diyor 7 aylik dogcakmis doktor demis dedim acilmami vr mis yok rahim agzi yetmeligi mi var yok ee erken dogar demis doktor ablasida evlendiklerinde yarin erken dogum derler gecerler dedi aklimaza soktu seytanligi😅
Benim eşimin kuzeni de evlendi ama aniden herkes şok oldu. Sonra 1 ay sonra hamile dediler 2 hafta sonra erkekmiş dedi kv ne çabuk cinsiyet belli oldu daha 1.5 aylık bebekte dedim doktoru çok özelmiş hemen biliyomş dedi kv he anne he sen öyle san 2 gün sonra da doğar o o zaman dedik. Sonra doktor risk var erken doğar dedi deiler 6 aylık 4 kilo oğlu oldu 😂😂😂 Yazık birincisi eksik doğdu ya ikinci Allah yüzüne baktı da 9 ayı tamamlayınca doğdu 😜

E bebek indiriminde tamamladım birçok şeyi. Buhar makinesi
Göğüs pompası
Emzirme yastığı
Mustela bakım ürünleri
Deterjan leke çıkarıcı biberon deterjanı
Biberon için uç (biberon oğlumdan kalan aventler var)
İçi dolgulu banyo filesi
Kulak çöpü
Bez için olan korbell miydi çöp kovası
2 tane 5 li hastane çıkışı
0-3 ay altlar üstler atletler
3-6 ay kıyafetler (indirimde yakaladıkalrım)
Muslin örtüler
Ter bezi
Ağız mendili
Çorap
Penye kundak

Aklıma gelenler bunlar. Kıyafet henüz çok almadım çünkü oğlumun kaldırdıkalrımı önümüzdeki haftalarda bir çıkarıp gözden geçirip öyle alacağım çünkü ona da hep kırmızı sarı beyaz falan almıştım mavi şeyler yok desem yeridir.
Göğüs pompasını hangi marka aldın canım birde manuel mi elektrikli mi😊

Göğüs pompasını hangi marka aldın canım birde manuel mi elektrikli mi😊
Ben oğlumda lansinoh manuel kullandım çok memnun kaldım ki kuzenimde avent elektrikli vardı bana vermişti onda hiç sütüm gelmedi benim ama manuel de bir biberon sağabiliridim onda hiç gelmezken. Ama çoğu da elektrikliden memnun. Ben onun için yine manuel lansinoh aldım. Oğkumdakini çok kullandığım için artık parçaları yıpranmıştı çekiş gücü azalmıştı yeniledim ondan

Ben oğlumda lansinoh manuel kullandım çok memnun kaldım ki kuzenimde avent elektrikli vardı bana vermişti onda hiç sütüm gelmedi benim ama manuel de bir biberon sağabiliridim onda hiç gelmezken. Ama çoğu da elektrikliden memnun. Ben onun için yine manuel lansinoh aldım. Oğkumdakini çok kullandığım için artık parçaları yıpranmıştı çekiş gücü azalmıştı yeniledim ondan
Aventin elektriklisi biraz pahalı insanın kafası karışıyor diğer elektriklilerin çekimi iyi midir diye düşündürüyor artık şansımıza 😅

Aventin elektriklisi biraz pahalı insanın kafası karışıyor diğer elektriklilerin çekimi iyi midir diye düşündürüyor artık şansımıza 😅
O kadar çok seçenek ve aralarında o kadar çok fiyat farkı var ki insanın beyni yanıyor. Herkes de başka markadan memnun ne yapacağımı sasirdim ben. Keşke deneme şeysi filan olsa koysak denesek hangisi güzel 🤣

X