Aman iste seytan durttu beni aksam aksam bana neyse milletin karisik işlerindenO zaman sanmıyorum canım böyle bir risk olsa çok dinlenmesi çok dikkatli olması gerek
Amaan boşver milleti:) prensesin nasıl hareketleri nasıl :)Aman iste seytan durttu beni aksam aksam bana neyse milletin karisik işlerinden
Harika teyzesi masallah gunluk artik standart hissediyorum ya senin bebisinin ki nasilAmaan boşver milleti:) prensesin nasıl hareketleri nasıl :)
Ben de normalde geceleri daha çok hissediyordum gündüz de hissetmeye başladım moral oluyor vallahi:) Maşallah canımm artarak devam etsin dışardan da görelim babaları da görsün:)Harika teyzesi masallah gunluk artik standart hissediyorum ya senin bebisinin ki nasil
Insallah canim 7 8 de gorur babalar diyorlar ne kadar dogru bilemiyorum tabiBen de normalde geceleri daha çok hissediyordum gündüz de hissetmeye başladım moral oluyor vallahi:) Maşallah canımm artarak devam etsin dışardan da görelim babaları da görsün:)
Kız yok sabah yazdim ya bebisi hickirik tuttu video ya çektim gayet görünüyorInsallah canim 7 8 de gorur babalar diyorlar ne kadar dogru bilemiyorum tabi
Ana kiz bugunlerde hic aklim yerimde yok cok yogun gunler geçiriyorumKız yok sabah yazdim ya bebisi hickirik tuttu video ya çektim gayet görünüyor
Amin inşallah canım cümlemizinkiniEşimde ben de kilolu değiliz hatta zayıf olduğum için bebeğimin hareketlerini 15. Haftada hissetmeye başladım ama maşallah şimdiden 600 grama yaklaşmış sağlıklı olsun da artık gerekirse sezaryen falan bir şekilde doğacak artık Rabbim sizin de evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet bugün başladık bileYuz yuze egitime de baslyck msnz?
Yoğunluk iyidir zaman çabuk geçer bebişe kavuşmak yaklaşır:)Ana kiz bugunlerde hic aklim yerimde yok cok yogun gunler geçiriyorum
Yok kiz yatmaya alismisim ben sabah 7 aksam 10 a kadar mesai yaptim beceriksiz biri yuzunden bozduklarini duzelttimYoğunluk iyidir zaman çabuk geçer bebişe kavuşmak yaklaşır:)
Allah iyi sabır vermiş valla beceriksiz insanların arkasını toplamak da en sevmedigim şeylerden biriYok kiz yatmaya alismisim ben sabah 7 aksam 10 a kadar mesai yaptim beceriksiz biri yuzunden bozduklarini duzelttim
Aynen bilgisiz eleman alan fabrikalari sirketlere cok kiziyorum mukellefimi birakacaktim nerdeyseAllah iyi sabır vermiş valla beceriksiz insanların arkasını toplamak da en sevmedigim şeylerden biri
Evden çalışıyorsun ama demi canımAynen bilgisiz eleman alan fabrikalari sirketlere cok kiziyorum mukellefimi birakacaktim nerdeyse
Bu hafta sirkete gittim canim bozulanlari duzeltmeye ama genelde evdeyim evimin bahçekatini home ofis yaptim harika birsey evden calismak acikcasiEvden çalışıyorsun ama demi canım
Çok iyi yapmışsın hele de şu hastalık zamanında kendini izole edip çalışmak bulunmaz bi fırsatBu hafta sirkete gittim canim bozulanlari duzeltmeye ama genelde evdeyim evimin bahçekatini home ofis yaptim harika birsey evden calismak acikcasi
Benim de aynı canım bakalım hayırlısıyla bunu da atlatırız inşallahSu anda 21 bitmek üzere canım
Evet park beşikleri falan da var memnun olmayan hiç duymadım canimBu markayı ben de çok merak ediyorum. Beşiği de buradan almayı düşünüyorum
En iyisini yapmışsın valla canım ben de yavaştan başlayacağım inşallahCanım o yüksek fiyatları gördükçe en başından beri indirimdeyken gerekli şeyleri almaya başladım. Daha dogrusu annem aldı daha çok. İlk gerekli şeyler zaten belli onları almaya başlamanın bence zamanı yok indirimde görünce almak lazım
Doğrudur o da öyle ikincide de kullanıyor hala maşallah çok memnun ama parası da güzel yani hakediyorCanim mamas and papasin bebek arabalari taş gibi valla. Çok kullanışlı. İkinci el temiz bulursan kaçırma derimuzun seneler kalır elinde diğer çocuklarına da.. yegenlerime aldi abim ve kardeşim. alirken baya indirimdeydi o zamanlar.. kizima da 1 yaşından sonra baston modelini almıştık 200 liraya. %40 yatiyor. O da inanilmaz bişey çıktı. Eşim pazar arabasi mi yapmadi, piknik malzemeleri koyup mu tasimadi.. bir tane eğilme yırtılma olmadı.. elimiz ayağımız oldu. Çocuk da 5 yaşına kadar keyifle bindi.. yürümeyi sevmezdi. Öğle uykusuna yatmadan da duramazdi. O konuda baya idare etti bizi.. bastonlarin tam yatarli modellerini bi araştırın bence. Hem ekonomik hem hafif hem de az yer kaplıyor.
Aynen çok karışık benim devreler yandıbenim de haftaya ilk doz (20.hafta) ondan 2-3 hafta sonra da 2. doz diye hatırlıyorum canımkarışık bu işler ya
AA bu da güzelmiş tipi falan çok kibar ama sanki ben çift yönlü olsa daha hoş olur gibime geliyor. Temmuz Ağustos Eylül Ekim nerdeyse 4 ay efil eğil gezilir bebek yatarken bakmak isterimKizlar bende bu bebek arabasi modeli begeniyorum sizce nasil kabin boy diye geciyor cok az yer kapliyor ama one arkaya donmuyor saticinin demesi zaten cocuk belli zaman sonra disari cikinca sizi gormek istmeeyecek cevreye bakmak isteyecek dedi kararsiz kaldim arastiriyorum
Eki Görüntüle 2794693
Ustte bir bolumu varr ordan bakabiliyorsunn cok hafiff arabada yer kaplanazz ucakda filan ust kisima sigiyorAA bu da güzelmiş tipi falan çok kibar ama sanki ben çift yönlü olsa daha hoş olur gibime geliyor. Temmuz Ağustos Eylül Ekim nerdeyse 4 ay efil eğil gezilir bebek yatarken bakmak isterim