2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Harika teyzesi masallah gunluk artik standart hissediyorum ya senin bebisinin ki nasil
Ben de normalde geceleri daha çok hissediyordum gündüz de hissetmeye başladım moral oluyor vallahi:) Maşallah canımm artarak devam etsin dışardan da görelim babaları da görsün:)

Ben de normalde geceleri daha çok hissediyordum gündüz de hissetmeye başladım moral oluyor vallahi:) Maşallah canımm artarak devam etsin dışardan da görelim babaları da görsün:)
Insallah canim 7 8 de gorur babalar diyorlar ne kadar dogru bilemiyorum tabi

Amin inşallah canım cümlemizinkini

Bu hafta sirkete gittim canim bozulanlari duzeltmeye ama genelde evdeyim evimin bahçekatini home ofis yaptim harika birsey evden calismak acikcasi
Çok iyi yapmışsın hele de şu hastalık zamanında kendini izole edip çalışmak bulunmaz bi fırsat

Kizlar bende bu bebek arabasi modeli begeniyorum sizce nasil kabin boy diye geciyor cok az yer kapliyor ama one arkaya donmuyor saticinin demesi zaten cocuk belli zaman sonra disari cikinca sizi gormek istmeeyecek cevreye bakmak isteyecek dedi kararsiz kaldim arastiriyorum

Eklentiler

• 20210129_182155.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 35
Su anda 21 bitmek üzere canım
Benim de aynı canım bakalım hayırlısıyla bunu da atlatırız inşallah
Bu markayı ben de çok merak ediyorum. Beşiği de buradan almayı düşünüyorum
Evet park beşikleri falan da var memnun olmayan hiç duymadım canim
En iyisini yapmışsın valla canım ben de yavaştan başlayacağım inşallah
Doğrudur o da öyle ikincide de kullanıyor hala maşallah çok memnun ama parası da güzel yani hakediyor
benim de haftaya ilk doz (20.hafta) ondan 2-3 hafta sonra da 2. doz diye hatırlıyorum canım karışık bu işler ya
Aynen çok karışık benim devreler yandı

AA bu da güzelmiş tipi falan çok kibar ama sanki ben çift yönlü olsa daha hoş olur gibime geliyor. Temmuz Ağustos Eylül Ekim nerdeyse 4 ay efil eğil gezilir bebek yatarken bakmak isterim

AA bu da güzelmiş tipi falan çok kibar ama sanki ben çift yönlü olsa daha hoş olur gibime geliyor. Temmuz Ağustos Eylül Ekim nerdeyse 4 ay efil eğil gezilir bebek yatarken bakmak isterim
Ustte bir bolumu varr ordan bakabiliyorsunn cok hafiff arabada yer kaplanazz ucakda filan ust kisima sigiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…