2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim de belirtiler var ailede öykü de var ama tanık olmadım çevremde kimse yaptırma taraftarı degil o yüzden çok sıcak bakmıyorum doktorumu dinliycem. Ben daha hiç bir sey almadım yavaş yavaş başlamak lazım bebek arabası puset hangi marka aldın memnun musun diycem ama 🙈 olsun illaki bakip inceledin sonuçta tecrübelerini bizle paylaş 🙏
Bir çırpıda bitmez gibi geliyor aceleye getirmek saçma. Bu an için çok bekledik herşey içimize sinsin istiyorum dediğin gibi başlayacağım yavaş bu ay 🙏
Canım bunu aldım ben, Ilk Cocuk nasılsa Allah nasip ederse diğerleri de kullansın diye özellikle travel sistem almadım. Ablamin bebeği 1.5 yaşında biraz kilolu sığmıyor travel e pişman olmuştu. Bugün pusetini aldim birde aynı renk ve marka. Özellikle tekerlerine, sürüşüne ve kolay katlanmasına bakarak aldim yorumları da okudum . Büyük şeyleri aldim küçükler var :)

Eklentiler

• Screenshot_20210303-195514_Gallery.jpg
    Screenshot_20210303-195514_Gallery.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20210303-195520_Gallery.jpg
    Screenshot_20210303-195520_Gallery.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 88
Kizlar aklima takildi soran oldumu daha once bilmiyorum bebek odasi yapacakmisiniz bebeginize yoksa yasinda mi yapacaksiniz
Ben yapmayı düşünmüyorum canım evim 2+1 annem ara ara kalmaya gelecek geldiğinde odası olsun😅 çocuk odası yaparım direk iki yaşında zaten o yaşa kadar bizle aynı odada kalacak gerek duymadım ben

Canım bunu aldım ben, Ilk Cocuk nasılsa Allah nasip ederse diğerleri de kullansın diye özellikle travel sistem almadım. Ablamin bebeği 1.5 yaşında biraz kilolu sığmıyor travel e pişman olmuştu. Bugün pusetini aldim birde aynı renk ve marka. Özellikle tekerlerine, sürüşüne ve kolay katlanmasına bakarak aldim yorumları da okudum . Büyük şeyleri aldim küçükler var :)
Traveli çok az kullanıyorlar canım iyi yapmışsın ben de puset ve bu tarz bir bebek arabası almayı düşünüyorum 🤔

Kizlar aklima takildi soran oldumu daha once bilmiyorum bebek odasi yapacakmisiniz bebeginize yoksa yasinda mi yapacaksiniz

Allah izin verirse inşallah ben yapacağım takım olarak almasam da bir şifonyer bir dolap bir de bebek karyolası alacağım ilk etapta. Bir düzeni olsun istiyorum emzirme altını alma gündüz uykusu orada geçer diye düşünüyorum inşallah 🙏
Valla bayıldım özellikle gunesligi çok hoşmuş tam kapatıyor yüzünü 🥰 tam markası fiyatı ne ayıp olmayacaksa canım bir de çift taraflı mi

Traveli çok az kullanıyorlar canım iyi yapmışsın ben de puset ve bu tarz bir bebek arabası almayı düşünüyorum 🤔
Kesinlikle daha kullanışlı canım, kullanan bir kaç buyugumden tavsiye aldim :)
Allah izin verirse inşallah ben yapacağım takım olarak almasam da bir şifonyer bir dolap bir de bebek karyolası alacağım ilk etapta. Bir düzeni olsun istiyorum emzirme altını alma gündüz uykusu orada geçer diye düşünüyorum inşallah 🙏

Valla bayıldım özellikle gunesligi çok hoşmuş tam kapatıyor yüzünü 🥰 tam markası fiyatı ne ayıp olmayacaksa canım bir de çift taraflı mi
Çift taraflı canım, baby plus bunu ve puseti 1100 liraya aldim fiyatı da bence gayet uygun

Merhabalar ben sağlık bakanlığına bağlı çalışıyorum. Genelge yayınladı bugün sağlık bakanlığı 24-32.haftalarda hamileler idari izinleri devam diye. Bence hala netleşmediyse bir sorun kurumumuza eminim tüm gebelere aynıdır izin
Merhaba 😃 teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için evet bizim de okula yazı gelmiş çok şükür 🙏

Kesinlikle daha kullanışlı canım, kullanan bir kaç buyugumden tavsiye aldim :)

Çift taraflı canım, baby plus bunu ve puseti 1100 liraya aldim fiyatı da bence gayet uygun
Aynen çok uygunmuş canım rabbim güle güle kullanmak nasip etsin🥰 Ben bakıyorum mamas and papas kullanmıştı görümcem çok pahalı geldi Kraft kanz falan al diyor ama hepsi pahalı fiyat performans ürünü lazım bu devirde artık

Aynen çok uygunmuş canım rabbim güle güle kullanmak nasip etsin🥰 Ben bakıyorum mamas and papas kullanmıştı görümcem çok pahalı geldi Kraft kanz falan al diyor ama hepsi pahalı fiyat performans ürünü lazım bu devirde artık
Amin canim tesekkur ederim :) Ben daha önce bebek mağazasında çalışmıştım, kanz da güzel ama en az iki katı fiyat. Bence de performans olarak hangisi daha iyiyse onu almak mantıklı çünkü ilk bebek hicbir şeyi yok her şey sıfırdan alınıyor masraf çok :)

Amin canim tesekkur ederim :) Ben daha önce bebek mağazasında çalışmıştım, kanz da güzel ama en az iki katı fiyat. Bence de performans olarak hangisi daha iyiyse onu almak mantıklı çünkü ilk bebek hicbir şeyi yok her şey sıfırdan alınıyor masraf çok :)
Kesinlikle katılıyorum o paraya başka bir eksik tamamlanıyor bir taraftan da. 🙏

Yoyko tecrübesi olan var mı kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20210303_202133.jpg
    Screenshot_20210303_202133.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 90
Kesinlikle katılıyorum o paraya başka bir eksik tamamlanıyor bir taraftan da. 🙏
Inan besigi de uyguna aldim 60×120 ölçüsü 2 yaşına kadar yatabilir, zaten bir süre sonra odasına koyarım sonrasında çocuk odası yaparım bu sonrakilere kalır diye düşündüm

Inan besigi de uyguna aldim 60×120 ölçüsü 2 yaşına kadar yatabilir, zaten bir süre sonra odasına koyarım sonrasında çocuk odası yaparım bu sonrakilere kalır diye düşündüm
İyi yapmışsın canım çok aşırıya kaçmak istemiyorum. Düzenli temiz olsun yeterli 🥰

Beşiği nasıl aldın canım ahşap mı

Ben yapmayı düşünmüyorum canım evim 2+1 annem ara ara kalmaya gelecek geldiğinde odası olsun😅 çocuk odası yaparım direk iki yaşında zaten o yaşa kadar bizle aynı odada kalacak gerek duymadım ben
Biz yapacaktik sonra vazgectik ben 1 yasina kadar yanimda yatiracagim cunku odasini da o 1 sene icinde yavas yavas yapacagiz bebek odasi olarak dusunmuyoruz acikcasi

X