Tebrik ederim hayırlısıyla kucagınıza alırsınız insallah meleginizi.Hayırlı akşamlar kızlar nasipse ben de temmuz annesi olacağım inşallah. Sat 25 eylül. Tahmini doğum 2 temmuz. Bu arada kalp atışını dün duyduk çok şükür. Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin
Kızlar iyi aksamlar hepinize.Ben de temmuz annesi olacagım insallah allah kısmet ederse.Gebeliğimi henüz yeni öğrendim.Bu kez cok pimpirikli olmak istemedim.Ama icim icimi yiyor. SAT-9 Ekim
3 kasım beta hcg -101
11 kasım betahcg 3154 cıktı.
Normal mi düsük mü? Cok mu artmıs?
Dıs gebelikte nasıl oluyordu.Henüz doktora gitmedigim icin panik oldum.Dıs gebelik olsa nasıl anlarım
Görünür artık keseniz.Kızlar iyi aksamlar hepinize.Ben de temmuz annesi olacagım insallah allah kısmet ederse.Gebeliğimi henüz yeni öğrendim.Bu kez cok pimpirikli olmak istemedim.Ama icim icimi yiyor. SAT-9 Ekim
3 kasım beta hcg -101
11 kasım betahcg 3154 cıktı.
Normal mi düsük mü? Cok mu artmıs?
Dıs gebelikte nasıl oluyordu.Henüz doktora gitmedigim icin panik oldum.Dıs gebelik olsa nasıl anlarım
Hadi inşaAllah hayırla gelsinlersağlıkla al kucağına inşallah. Benim de sol tarafım ağrıyor. O zaman gelsin minnoş kızım. ❤
Minnak kuzunu saglıkla kucagınada al inşallah canımmKızlar ben de doktora gittim bugün. Keseyi gördük içinde pirinç tanesi minnak kuzumu da gördük. Kalp atışı vajinal bakarsak duyarız dedi. Gerek yok dedim 10 gün sonra kalp atışı için gidicez. Bir deeee sol tarafa tutunmuş sol tarafa tutunan bebekler kız olabilir dedi :)
Henüz bir lekelenmem ya da bir ağrı olmadı hic.Vakit kaybetmeden cuma doktora gideyim de şu düsünce cıksın aklimdan.Ne güzel kalp atişlarini duymussunuzTeşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım inşallah. Değeriniz güzel artmış bence. Artık karından görünür kese. Dis gebelikte vişne çürüğü renginde lekelenme oluyodu ben de değerim 3binlerdeyken kese görünmemişti.
İnşallah görürsün canımO zaman ben de vajinal ultrasonda görürüm insallah yaa sizi 1 hafta geriden takip ediyorum :)
24 eylül programda 6+6 görünüyor ama doktor 6 haftalık dediSat kaç cnm yazının altında 7 haftalık diyor
Hayırlısı benim progmanda 6+1 idi doktar 5+0 dedi24 eylül programda 6+6 görünüyor ama doktor 6 haftalık dedi
Geç dollenme olabilir benim de küçük göründü devlette ölçmediler bile küçük diye. Ben de özele gittim dün. igneye baslamam gerekiyodu çünkü . Sata göre iki gün küçük cikti mesela. Ilk zamanlar ultrasonla uyusmayabilirŞimdi benim aklıma takıldı kızlar ben gittiğimde 5+0 kese gördük çok güzel dedi ama içinde var yok yada yolk kesesi diye hiç birşey demedi hatta ben kalp atışı diyince çok erken dedi 15 gün sonra gel dedi üstüne burda çoğu benim aynı sat olanlar 27 Eylül ama ben 35 günde oluyordum adet acep ondan mı aklıma takılma degil
Kusura bakmayın cvp yazamadım.Doktora gittim Progestan verdi 1 hafta kullanacagim bakalimKalp atışı diydunuz mu
Çok tesekkür ederim cevabiniz icin:) Doktorum progestan verdi 1 hafta kullanacagim bakalim.lekelenme yerleşme kanaması mı acaba?öyleyse normal korkma sakin olmaya çalış, ultrason zatrn 1 dakkalık birşey zararı yok fazla diye biliyorum..
Merhaba cmt sabaha randevum var. Zaten ancak cmt günü 4 hafta dolmus oluyorrDoktora gittinmi muayene için keseye bakmaya :)
Sen yeter ki iyi olKesinlikle doğru canım eşim gitti dışarıdan yemek aldı geldi yedik. Sonra başka bir doktordan daha randevu aldı. Baya bir rahatlattı. Sağolsun buradaki arkadaşlar içime su serpti Allah hepsinden razı olsun. Kendimi kasmayacağım üstüne düştükçe birşey çıkıyor Rabbim hayırlısını versin inşallah herkese çok teşekkür ederim canım