2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hayırlı akşamlar kızlar nasipse ben de temmuz annesi olacağım inşallah. Sat 25 eylül. Tahmini doğum 2 temmuz. Bu arada kalp atışını dün duyduk çok şükür. Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin

Tebrik ederim hayırlısıyla kucagınıza alırsınız insallah meleginizi.

Kızlar iyi aksamlar hepinize.Ben de temmuz annesi olacagım insallah allah kısmet ederse.Gebeliğimi henüz yeni öğrendim.Bu kez cok pimpirikli olmak istemedim.Ama icim icimi yiyor. SAT-9 Ekim
3 kasım beta hcg -101
11 kasım betahcg 3154 cıktı.
Normal mi düsük mü? Cok mu artmıs?
Dıs gebelikte nasıl oluyordu.Henüz doktora gitmedigim icin panik oldum.Dıs gebelik olsa nasıl anlarım

Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucagimiza alalım inşallah. Değeriniz güzel artmış bence. Artık karından görünür kese. Dis gebelikte vişne çürüğü renginde lekelenme oluyodu ben de değerim 3binlerdeyken kese görünmemişti.

Görünür artık keseniz.

Minnak kuzunu saglıkla kucagınada al inşallah canımm

Reactions: Ebt
Kızlar dr bana gyneferon yazmış feritını 6. İlk 3 ayda kullanmadan mi diye kafama takiliyor ama verdi artık kullanayım zararı olmaz inş

Henüz bir lekelenmem ya da bir ağrı olmadı hic.Vakit kaybetmeden cuma doktora gideyim de şu düsünce cıksın aklimdan.Ne güzel kalp atişlarini duymussunuz darısı başımıza .Teşekkür ederim

Kızlar doktor bana progestan hapı vermisti. Şimdi bir de iğne verdi haftada iki. İkisini birlikte kullanmak normal mi böyle kullanan var mi

Şimdi benim aklıma takıldı kızlar ben gittiğimde 5+0 kese gördük çok güzel dedi ama içinde var yok yada yolk kesesi diye hiç birşey demedi hatta ben kalp atışı diyince çok erken dedi 15 gün sonra gel dedi üstüne burda çoğu benim aynı sat olanlar 27 Eylül ama ben 35 günde oluyordum adet acep ondan mı aklıma takılma degil

Geç dollenme olabilir benim de küçük göründü devlette ölçmediler bile küçük diye. Ben de özele gittim dün. igneye baslamam gerekiyodu çünkü . Sata göre iki gün küçük cikti mesela. Ilk zamanlar ultrasonla uyusmayabilir

Sen yeter ki iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…