2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım betam 6300 çıktı. Kesem gorundu. Gs 0.94cm 4+5 dedi doktor. Onun dışında kötü haber birkaç tane kist var biri çok büyüktü 5cm biri 2.5 cm oturup ağlayacağım çok uzuldum bir sıkıntı yaratmaz kaybolur dedi ama benim minik fasulyemden daha büyük bu kistler.asilama esnasında kullanılan gonal f yaptı bunları Allah'ım nolur bir şey olmasın😭 çok ağrın olur istirahat et bol bol dedi. Lekelenmem için progestan iğne yazdı haftalık 🥺🥺🥺 vbenim gibi gebelik de kisti olan var mı kızlar çok korkuyorum 😭 Bayankusch Bayankusch kzlrgn05 kzlrgn05 @masalkzz kizlarrr 🥺🥺🥺
Benimde çok kistim vardı canım hiç korkma ayrıca çok sevindim kesenin gozukmesine, betaHCG nin bukadar yüksek çıkacağını söylemiştim daha 😊 biz senle aynıyi demekki bende gitsem cumartesi bende görürüm keseyi. Kalp atışı için nezaman çağırdı arkadaşım

Cuma gününü iple çekiyorum valla nasip bakalım.cok duygusallastim .zaten mızmızdım herşeyi ağlayan biriydim şimdi daha çok ağlıyorum 🤭😢😢

Benimde çok kistim vardı canım hiç korkma ayrıca çok sevindim kesenin gozukmesine, betaHCG nin bukadar yüksek çıkacağını söylemiştim daha 😊 biz senle aynıyi demekki bende gitsem cumartesi bende görürüm keseyi. Kalp atışı için nezaman çağırdı arkadaşım
İnşallah tertemiz çıkar seninki canım🙏 haftaya gel dedi ama kalp atışı falan demedi bir görüşelim dedi lekelenmem var ya ondan sanırım iğne verdi progestan. Haftalık. Onu da tam dinleyemedim ne yapsam bilemedim🤦 yarın arayacağım kafam gitti kistleri görünce. 4+5 mis minik fasulyem🌺 kalp atışı ne zaman görülür ki 🤗 çok cahilim ya bu konularda

İnşallah tertemiz çıkar seninki canım🙏 haftaya gel dedi ama kalp atışı falan demedi bir görüşelim dedi lekelenmem var ya ondan sanırım iğne verdi progestan. Haftalık. Onu da tam dinleyemedim ne yapsam bilemedim🤦 yarın arayacağım kafam gitti kistleri görünce. 4+5 mis minik fasulyem🌺 kalp atışı ne zaman görülür ki 🤗 çok cahilim ya bu konularda
Haftaya belki duyarsın kalp atışını canım bence lekelenmende kistlerden kaynaklı yani bende öyleydi 😊 korkma yani

O zaman ben de vajinal ultrasonda görürüm insallah yaa sizi 1 hafta geriden takip ediyorum :)

Ben de okumaya başladım eve geldim sabah 7de yaptığım kahvaltıyla duruyorum ama canım istemiyor inanki çok moralim bozuldu🥺
Ya bosuna bozma moralini yemegini de ye cidden az bisey goz gezdirince tamam anlasiliyo yani megersem eriyip gidiyomus. Detaya inme kafani karistirma cidden internet pislik cukuru ya. Doktorun dedigini hep dusun, icinin rahat etmesi icin de alaninda uzman 1 2 doktordan daha fikir al tamam iste arkadasim 😇

Zaten arkadaslar da yazmis sonradan okudum, sagolsunlar ogrenmis olduk ne guzel :) demek ki belki de gebeligi cok kanamali gecen bi arkadasim vardi belki o da kist atti, sapasağlam simdi cocugu kocaman oldu.
Allah herkese saglik sihhat versiinn :)

Ya bosuna bozma moralini yemegini de ye cidden az bisey goz gezdirince tamam anlasiliyo yani megersem eriyip gidiyomus. Detaya inme kafani karistirma cidden internet pislik cukuru ya. Doktorun dedigini hep dusun, icinin rahat etmesi icin de alaninda uzman 1 2 doktordan daha fikir al tamam iste arkadasim 😇

Zaten arkadaslar da yazmis sonradan okudum, sagolsunlar ogrenmis olduk ne guzel :) demek ki belki de gebeligi cok kanamali gecen bi arkadasim vardi belki o da kist atti, sapasağlam simdi cocugu kocaman oldu.
Allah herkese saglik sihhat versiinn :)
Kesinlikle doğru canım eşim gitti dışarıdan yemek aldı geldi yedik. Sonra başka bir doktordan daha randevu aldı. Baya bir rahatlattı. Sağolsun buradaki arkadaşlar içime su serpti Allah hepsinden razı olsun. Kendimi kasmayacağım üstüne düştükçe birşey çıkıyor Rabbim hayırlısını versin inşallah herkese çok teşekkür ederim canım 🙏😍

Kızlar ben de doktora gittim bugün. Keseyi gördük içinde pirinç tanesi minnak kuzumu da gördük. Kalp atışı vajinal bakarsak duyarız dedi. Gerek yok dedim 10 gün sonra kalp atışı için gidicez. Bir deeee sol tarafa tutunmuş sol tarafa tutunan bebekler kız olabilir dedi :)

Kızlar ben de doktora gittim bugün. Keseyi gördük içinde pirinç tanesi minnak kuzumu da gördük. Kalp atışı vajinal bakarsak duyarız dedi. Gerek yok dedim 10 gün sonra kalp atışı için gidicez. Bir deeee sol tarafa tutunmuş sol tarafa tutunan bebekler kız olabilir dedi :)
sağlıkla al kucağına inşallah. Benim de sol tarafım ağrıyor. O zaman gelsin minnoş kızım. ❤

• Beğen
Reactions: Ebt
X