- 10 Kasım 2020
- 60
- 57
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oğlum oldu Şimdi de ortada gibi bakalım cinsiyeti ne olacakKızlar ben de doktora gittim bugün. Keseyi gördük içinde pirinç tanesi minnak kuzumu da gördük. Kalp atışı vajinal bakarsak duyarız dedi. Gerek yok dedim 10 gün sonra kalp atışı için gidicez. Bir deeee sol tarafa tutunmuş sol tarafa tutunan bebekler kız olabilir dedi :)
Yaa kıyamam canım idrar yolu enfeksiyonu çok kötü bişey bol booool su iç doktoruna tahlilleri ilet belki gebelikte kullanılan antibiyotiklerden verebilir bakteri olmaması güzel bişey amaBir de idrar yolu enfeksiyonu olan var mi. Idrar tahlilimde lökosit yuksek çıktı. Idrar kulturunde bakteri yok yazıyor. Bol su içmeye çabalıyorum ama lavaboya cikinca idrarın sonuna dogru fena bi yanma var içten yaaa
Yaaa ben hiç dikkat etmedim bi bakayım ultrosona doğru mu acabaBenim oğlum oldu Şimdi de ortada gibi bakalım cinsiyeti ne olacak
Benim 8+5 olmadı gerekirken 6+4 rekor bende24 eylül programda 6+6 görünüyor ama doktor 6 haftalık dedi
Tesekkur ederim. Cok bol icmem lazim dimi suyu. Cmt görüşeceğim doktorla.Yaa kıyamam canım idrar yolu enfeksiyonu çok kötü bişey bol booool su iç doktoruna tahlilleri ilet belki gebelikte kullanılan antibiyotiklerden verebilir bakteri olmaması güzel bişey ama
Tabi tabi 3 4 litre içmeye çalış inan faydasını görüceksindirTesekkur ederim. Cok bol icmem lazim dimi suyu. Cmt görüşeceğim doktorla.
Ben ultrason cihazını tutup gördüğü yere göre söylüyorum canım Oğlumda hep sol tarafıma bakardı doktorumYaaa ben hiç dikkat etmedim bi bakayım ultrosona doğru mu acaba
Bidaha ki kontrolümde dikkat edicem çok merak ettimBen ultrason cihazını tutup gördüğü yere göre söylüyorum canım Oğlumda hep sol tarafıma bakardı doktorum
Ben pazartesi gunu ilk defa bi bulanti yasadim. Cok garipti aniden vurdu boyle ne oldugumu sasirdim sonra birkac saate geçti. Kokulara hassasiyet var ama yine.Kızlar benim bünyem iyice değişti bazen hiç bulantım yok bazen çok fena günüm günümü tutmuyo bu gün çok kötüydüm ve istifra edemiyorum istifra etmeyi beceremiyorum resmen böyle olan var mı
Bnada bugun doktrum allhin isine karsmak gibi olmasin tabi dha belli olmaz ama saga tutunn bebeklrn kiz olma olasiligi var dediKızlar ben de doktora gittim bugün. Keseyi gördük içinde pirinç tanesi minnak kuzumu da gördük. Kalp atışı vajinal bakarsak duyarız dedi. Gerek yok dedim 10 gün sonra kalp atışı için gidicez. Bir deeee sol tarafa tutunmuş sol tarafa tutunan bebekler kız olabilir dedi :)
Koku hassasiyeti benimde aşırı var leblebi falan hiç denemedim ayranın iyi geldiğini farkettim onu içiyorum ama sanki çıkartabilsem rahatlıcak gibiyim evde poşetle geziyorum resmen ha çıktı ha çıkıcak gibiBen pazartesi gunu ilk defa bi bulanti yasadim. Cok garipti aniden vurdu boyle ne oldugumu sasirdim sonra birkac saate geçti. Kokulara hassasiyet var ama yine.
Leblebi cubuk kraker denedin mi bulanti icin..
Bende de acayip bi siskinlik var tas gibi kasıklarım. Bu da normal mi yaa
Canım gözün aydın güzel haberlerini aldık inşallah kucağına aldığın zamanların haberinide alırız ❤Bnada bugun doktrum allhin isine karsmak gibi olmasin tabi dha belli olmaz ama saga tutunn bebeklrn kiz olma olasiligi var dedi
Ben tek isim sevenlerdenim. Ama eşim çift isim seviyor. Oğlumun kimliğine tek isim yazdırdık kulağına iki isim okudu eşim. Ama tekini kullanıyoruz şimdi sadece Biraz karışık oldu ama ^-^her iki koşulda da bizim isimler hazır. 2 isim koymayı seviyorum. Şuan için ön isimleri var belki sona doğru tamamlanır.
Çok erken ultrason için :/ en erken 5- 4 haftalıkken kese görülür. Beklemek lazım Hayırlı olsun bu aradaMerhaba arkadaşlar büyük bir heyecanla bu forma koştum, bugün üç yıla yakın bir süreden sonra ilk defa silik çizgide olsa idrar da çift kırmızı gördüm , reglim 3 gün geciktigi için idrar test yaptım bugün, hastanede çalıştığım için hemen beta hcg yaptırdım değer 30 çıktı , sat 10 Ekim , betahcg 30 değeri çok mu düşük yardımcı olur musunuz yarın hemen ultrasona gireyim mi