2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Aç gitmelisin. Çünkü glikoz diye bir şeye bakıyorlar yani ben de bakıldı.

Beta henuz dusuk kese gorunmesi imkansiz bence sabirla beklemekte fayda var gibi

Ben tek isim sevenlerdenim. Ama eşim çift isim seviyor. Oğlumun kimliğine tek isim yazdırdık kulağına iki isim okudu eşim. Ama tekini kullanıyoruz şimdi sadece Biraz karışık oldu ama ^-^
biz de iki isim koymuş olmamıza rağmen ilk ismini kullanıyoruz. Farklı bir seçeneği olması hoşuma gidiyor

Benim de sağ tarafta çıktı. Kendiliğinden kayboladabilir kaladabilir dedi.

Rabbim bunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah . Bi yerde okudumda belli bir seyden sonra artış galiba iki katı artmıyor % 60 artması yeterliymis galiba tam net hatırlamiyorum ama internette araştır yada yarın doktoruna sor
Benim kese direk görününce beta hic istemedi doktor neden bilmiyorum bende cuma gitcem kalp atişı icin bu gün gitcektim doktor iki gün yokmuş cuma gelcek cumaya gitcem bakalım insallah duyarız kalp atışını . Yarın duyarsan yazarmısın buraya

Canım kese gözüktügunde ne kadarlık kaç haftalikti yani bide GS kaç yazıyor ultrason kağıdında

Benimde kesem 4 + 2 de göründü ama daha yolk filan görünmedi 10 gün sonra gel dedi bu gündü ama işi çıkmış cuma gitcem iki gün yok dediler bu gün ve yarın icin

Bol icmek onemli ama ordaki amaç tuvalete cikmamis olmak, sıkışıkken gidince daha net goruyorlar
Stres yapiliyo ister istemez :) insaallah cok guzel geçer

Canım kese gözüktügunde ne kadarlık kaç haftalikti yani bide GS kaç yazıyor ultrason kağıdında
4+2 yazıyor ultrasonda doktorda tam 1 aylık dedi . Gs ilk gittim 2 kasımda 5.11 mm yazıyordu sonra hafif kahve ve pembe lekelenme oldu onuda 4 kasım da gittim 4+5 yazıyordu ultrasonda ama 4+2 di ilk ultrasonda 4 kasımda da 4 +4 olması gerrk bende o kısmını anlamadım gs 7.56 mm di

Bol icmek onemli ama ordaki amaç tuvalete cikmamis olmak, sıkışıkken gidince daha net goruyorlar
Stres yapiliyo ister istemez :) insaallah cok guzel geçer
İnşallah canım çok sağol ben daha betayı öğerenemedim ondan Galiba stresliyim daha önce boş gebelik yaşadım insan korkuyor ister

Masallah suphanallah insallah sağlıkla kucagına almayı nasipetsin rabbim . Kaç hatalık senin

Reactions: Ebt
İnşallah canım çok sağol ben daha betayı öğerenemedim ondan Galiba stresliyim daha önce boş gebelik yaşadım insan korkuyor ister
Canim en iyisini yapmissin. Betayi ogrensen de dış mi bos mu belli olmuyo ki yine de 6. 7. Haftaya kadar. Benim ilk gebeligim 3.haftamda beta ogrendim ondan beridir hep vesvese. Bi daha gebe kalirsam insallah aynen senin yaptigin gibi yapicam bakmicam beta falan beklicem 6.haftaya kadar sonucta kimyasalsa zaten geç adet oluyorsun, diğer olaylari da anca 6da 7de ogrenebiliyormussun. Bosuna beta cok/az artti noldu, keseyi gordum ici dolu mu bilmem ne

Senin için de insaaallahh hakkinda hayirlisi olsun arkadasim, insallah hayirlisiysa bebisini gor kalbini de duy insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…