- 29 Mayıs 2017
- 260
- 243
Aç gitmelisin. Çünkü glikoz diye bir şeye bakıyorlar yani ben de bakıldı.
Kızlar kan sonucu e nabıza düşmemiş öğrenemedim daha betayı yarın sabah randevum var ilk defa gidicem ne dicem bilmiyorum doktora açmı gitmeliyim yanlış duymadıysam bol su içersem ultrason daha net görünür diyorlar bilgilerinize ihtiyacım var bugünde midem çok ağrıyor halsizlik var canım sıkkın stres mi yaptım acaba bide beta yı nasıl öğrensem ya kafam çok karışık bide eşim gitmek istemiyor kendin git diyo offf napim ben ya çok stresliyim
Beta henuz dusuk kese gorunmesi imkansiz bence sabirla beklemekte fayda var gibiMerhaba arkadaşlar büyük bir heyecanla bu forma koştum, bugün üç yıla yakın bir süreden sonra ilk defa silik çizgide olsa idrar da çift kırmızı gördüm , reglim 3 gün geciktigi için idrar test yaptım bugün, hastanede çalıştığım için hemen beta hcg yaptırdım değer 30 çıktı , sat 10 Ekim , betahcg 30 değeri çok mu düşük yardımcı olur musunuz yarın hemen ultrasona gireyim mi
Nedir isimler cok merak ettimher iki koşulda da bizim isimler hazır. 2 isim koymayı seviyorum. Şuan için ön isimleri var belki sona doğru tamamlanır.
Bence leblebiyi dene mideyi iyi bastiriyorrKoku hassasiyeti benimde aşırı var leblebi falan hiç denemedim ayranın iyi geldiğini farkettim onu içiyorum ama sanki çıkartabilsem rahatlıcak gibiyim evde poşetle geziyorum resmen ha çıktı ha çıkıcak gibi
biz de iki isim koymuş olmamıza rağmen ilk ismini kullanıyoruz. Farklı bir seçeneği olması hoşuma gidiyorBen tek isim sevenlerdenim. Ama eşim çift isim seviyor. Oğlumun kimliğine tek isim yazdırdık kulağına iki isim okudu eşim. Ama tekini kullanıyoruz şimdi sadeceBiraz karışık oldu ama ^-^
Kız olursa meryem erkek olursa ahmetNedir isimler cok merak ettim
Uzun sürmedigi sürece sıkıntı yok canım bende aniden kalkınca oturunca filan oyLe bıçak saplanır gibi ağrılarım oluyorduKizlar ya az önce fena bi agri geldi. Regl agrisi gibi 1 haftadir ara ara oluyordu da bu biraz daha şiddetliydi.. simdi gecti ama fenaydı valla
Tatlım bende aynı durumdayım gün günümü tutmuyorKızlar benim bünyem iyice değişti bazen hiç bulantım yok bazen çok fena günüm günümü tutmuyo bu gün çok kötüydüm ve istifra edemiyorum istifra etmeyi beceremiyorum resmen böyle olan var mı
Benim de sağ tarafta çıktı. Kendiliğinden kayboladabilir kaladabilir dedi.Canım betam 6300 çıktı. Kesem gorundu. Gs 0.94cm 4+5 dedi doktor. Onun dışında kötü haber birkaç tane kist var biri çok büyüktü 5cm biri 2.5 cm oturup ağlayacağım çok uzuldum bir sıkıntı yaratmaz kaybolur dedi ama benim minik fasulyemden daha büyük bu kistler.asilama esnasında kullanılan gonal f yaptı bunları Allah'ım nolur bir şey olmasınçok ağrın olur istirahat et bol bol dedi. Lekelenmem için progestan iğne yazdı haftalık vbenim gibi gebelik de kisti olan var mı kızlar çok korkuyorum Bayankusch kzlrgn05 @masalkzz kizlarrr
Ben kız olursa asyamira koyucam erkek olursa omerasafNedir isimler cok merak ettim
Rabbim bunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah . Bi yerde okudumda belli bir seyden sonra artış galiba iki katı artmıyor % 60 artması yeterliymis galiba tam net hatırlamiyorum ama internette araştır yada yarın doktoruna sorbenim de ilk gebeliğimde kalbi atmadı aldılar 6buçuk haftalıkkenşu an da 6 haftalığım korkuyla geçiyor günlerim. yarın kalo atışını duyabilmek umuduyla doktoruma gidicez. sizin en yakın beta hcg ölçümünüz ne zamandı? benim artışlar şöle:
22.10.2020 --- 878
28.10.2020 --- 5.900
04.11.2020 --- 16.870
10.11.2020 --- 34.900 BUGÜN YANİ normal mi bilemiyorum endişeliyim.
Canım kese gözüktügunde ne kadarlık kaç haftalikti yani bide GS kaç yazıyor ultrason kağıdındaRabbim bunu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah . Bi yerde okudumda belli bir seyden sonra artış galiba iki katı artmıyor % 60 artması yeterliymis galiba tam net hatırlamiyorum ama internette araştır yada yarın doktoruna sor
Benim kese direk görününce beta hic istemedi doktor neden bilmiyorum bende cuma gitcem kalp atişı icin bu gün gitcektim doktor iki gün yokmuş cuma gelcek cumaya gitcem bakalım insallah duyarız kalp atışını . Yarın duyarsan yazarmısın buraya
Benimde kesem 4 + 2 de göründü ama daha yolk filan görünmedi 10 gün sonra gel dedi bu gündü ama işi çıkmış cuma gitcem iki gün yok dediler bu gün ve yarın icinBnm kesem 4+2de karindan ultrasonla kese cok net gorldu hatta dr suradaki ince cizgi gibi gorunende yolk kesen 15 gun sonra gel kalp atsini dinleyelm dedi devlet hastnesindede bi dr a gttim o zmnda 5+4 günlüktü duyulmadi kalp atsi bklm yarin kendi doktoruma gtcem bklm nolck
Bol icmek onemli ama ordaki amaç tuvalete cikmamis olmak, sıkışıkken gidince daha net goruyorlar
Kızlar kan sonucu e nabıza düşmemiş öğrenemedim daha betayı yarın sabah randevum var ilk defa gidicem ne dicem bilmiyorum doktora açmı gitmeliyim yanlış duymadıysam bol su içersem ultrason daha net görünür diyorlar bilgilerinize ihtiyacım var bugünde midem çok ağrıyor halsizlik var canım sıkkın stres mi yaptım acaba bide beta yı nasıl öğrensem ya kafam çok karışık bide eşim gitmek istemiyor kendin git diyo offf napim ben ya çok stresliyim
4+2 yazıyor ultrasonda doktorda tam 1 aylık dedi . Gs ilk gittim 2 kasımda 5.11 mm yazıyordu sonra hafif kahve ve pembe lekelenme oldu onuda 4 kasım da gittim 4+5 yazıyordu ultrasonda ama 4+2 di ilk ultrasonda 4 kasımda da 4 +4 olması gerrk bende o kısmını anlamadım gs 7.56 mm diCanım kese gözüktügunde ne kadarlık kaç haftalikti yani bide GS kaç yazıyor ultrason kağıdında
Çok teşekkür ederim ne yapacağım konusunda çok acemiyim ve çok sabirsizim bekleyeceğim bir hafta daha tekrar kan vermek için yükselir belkiÇok erken ultrason için :/ en erken 5- 4 haftalıkken kese görülür. Beklemek lazımHayırlı olsun bu arada
İnşallah canım çok sağol ben daha betayı öğerenemedim ondan Galiba stresliyim daha önce boş gebelik yaşadım insan korkuyor isterBol icmek onemli ama ordaki amaç tuvalete cikmamis olmak, sıkışıkken gidince daha net goruyorlar
Stres yapiliyo ister istemez :) insaallah cok guzel geçer
Masallah suphanallah insallah sağlıkla kucagına almayı nasipetsin rabbim . Kaç hatalık seninKızlar ben de doktora gittim bugün. Keseyi gördük içinde pirinç tanesi minnak kuzumu da gördük. Kalp atışı vajinal bakarsak duyarız dedi. Gerek yok dedim 10 gün sonra kalp atışı için gidicez. Bir deeee sol tarafa tutunmuş sol tarafa tutunan bebekler kız olabilir dedi :)
Canim en iyisini yapmissin. Betayi ogrensen de dış mi bos mu belli olmuyo ki yine de 6. 7. Haftaya kadar. Benim ilk gebeligim 3.haftamda beta ogrendim ondan beridir hep vesvese. Bi daha gebe kalirsam insallah aynen senin yaptigin gibi yapicam bakmicam beta falan beklicem 6.haftaya kadar sonucta kimyasalsa zaten geç adet oluyorsun, diğer olaylari da anca 6da 7de ogrenebiliyormussun. Bosuna beta cok/az artti noldu, keseyi gordum ici dolu mu bilmem neİnşallah canım çok sağol ben daha betayı öğerenemedim ondan Galiba stresliyim daha önce boş gebelik yaşadım insan korkuyor ister