2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın kızlar. Bugün idare çok üzücü bir şey söyledi. Yayınlanan genelgede hamilelerin 24. Haftada idari izinli olacağı madde yokmuş. Dua edelim öyle olmasın 🙏
Canım sen de öğretmen mıydın ben böyle bir haber gördüm ama inşallah doğrudur devam eder hakkimiz

Eklentiler

• Screenshot_20210302_111157.jpg
    Screenshot_20210302_111157.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 53
Günaydın kızlar. Bugün idare çok üzücü bir şey söyledi. Yayınlanan genelgede hamilelerin 24. Haftada idari izinli olacağı madde yokmuş. Dua edelim öyle olmasın 🙏
Bende sordum onla ilgili bir genelge yok dedi arkadas ayni sekilde devam eder sanirim dedii cunku bu 24 haftalik izin olayi 1 hazirandna itibaren olmus gani normallesmeye gectikten sonra uygulayamaya alinmis insallah degismeezz

Canım sen de öğretmen mıydın ben böyle bir haber gördüm ama inşallah doğrudur devam eder hakkimiz
Bu ilk genelge isdee bir haziran itibariyle bu uygulamaya gecildi bugunki resmi gazetede hic bahselilmemisis ayni sekilde devam edilir deniyor insalalh oyledir yaa

Sonuç şükür iyi ama erken doğum belirtisi olabilirmiş daha kontrole 10 gün vardı ama kasılmalarım vardı deyince doktorum hemen gel dedi hemen rahim ağzı açıklığına ve bebeğin aşağıda olup olmadığına baktı çok korktum bebeğimi kaybetmekten bol bol ıstırahat et ve stresten uzak dur dedi çok kızdı bana ama ne dese haklı bundan sonra hiçbir şeyi es geçmicem artık Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Her seye panik yapip gidince de kiziyorlar. Yapmasak da kiziyorlar. Yazk ama bize .. bununla gecms olsun..

Daha yayinlanan bişey yokki. Ne ara söylediler yaa 😔😔 bence her ilde valilikler farkli kararlar alacak. Mesai çalışma saatleri ve idari izinlerle ilgili.. inşallah idari izin kalkmaz. Çünkü asıl şuanda ihtiyacımız var izne..

Ben ilk fetal dna testinden öğrendim bizimki de baya uğraştırdı ayrıntılıda resmen bakın ben prensesinizim dedi sağlıkla gelsinler canım en önemlisi o
Bizim Burda doğru düzgün kontrol etmiyorlarki. Ne ikili test ne üçlü nede dörtlü test var...
Sonuç şükür iyi ama erken doğum belirtisi olabilirmiş daha kontrole 10 gün vardı ama kasılmalarım vardı deyince doktorum hemen gel dedi hemen rahim ağzı açıklığına ve bebeğin aşağıda olup olmadığına baktı çok korktum bebeğimi kaybetmekten bol bol ıstırahat et ve stresten uzak dur dedi çok kızdı bana ama ne dese haklı bundan sonra hiçbir şeyi es geçmicem artık Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
O rahim açılsaydı anlardın cnm. Öyle normal kasik ağrısı gibi değil. Geçmiş olsun.

Bizim Burda doğru düzgün kontrol etmiyorlarki. Ne ikili test ne üçlü nede dörtlü test var...

O rahim açılsaydı anlardın cnm. Öyle normal kasik ağrısı gibi değil. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim doğrudur ilk bebeğim acemiyim doğal olarak kasılmaların arası sık ve süresi uzundu bide tüp bebek olduğu için doktorum fazla titizleniyor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ihmal etmeyin en ufak bişeyde mutlaka arayın dedi ki bebeğim ikizdi ve 8.haftamızda birinin kalbi durdu bunu da kaybetme riskimiz vardı o yüzden herşeyi risk olarak görüyor doktorum

Daha yayinlanan bişey yokki. Ne ara söylediler yaa 😔😔 bence her ilde valilikler farkli kararlar alacak. Mesai çalışma saatleri ve idari izinlerle ilgili.. inşallah idari izin kalkmaz. Çünkü asıl şuanda ihtiyacımız var izne.
Sabah nöbetim vardı. Başka bir şey soracaktım direkt bunu dediler. Bir hocamız da ayrıldı onu da çağırırız yazı gelmezse dediler.

Günaydın canım seninle aynı gidiyoruz bizde bu gün 18+2 deyiz 🥰 ama ben daha doktora gidemedim en son 12+4 te gitmiştim haftaya Cumartesi gidicem inşallah☺️
Bende en son 15 te gitmistim hersey yolundaydi. Bide cuma girrim randevum yoktu hafif agridan dolayi. Ordada hersey yolunda dedi ☺☺☺ bende haftaya pazartesi. Cinsiyeti ögrnicez insallah🙈🙈🙈

Sabah nöbetim vardı. Başka bir şey soracaktım direkt bunu dediler. Bir hocamız da ayrıldı onu da çağırırız yazı gelmezse dediler.
ama bi yazı düşmesi gerekiyorki öyle gidesin. burda da şuanda bazı kişileri zorla 5 e kadar tutacaklarını duyduk mesela. ama öyle bir yazı düzmeden valilikten bize bi yaptırım uygulamamaları lazım. kim yazdı yukarıda hatırlamıyorum ama değişiklik olan konulardan bahsedilmiş dünkü konuşmada. konuşulmayan konularda bi değişiklik yok demektir. yani ben kendimi öyle avutuyorum :KK43:

X