2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Valla için nasıl rahat edecekse öyle yap. O kızım kırılır mı üzülür mü diye düşğnmüyorsa sen de onu düşünme öyle her işine de koşma yani.
Karmaşık durumdayım.
Yazım diyorum bir yandan içim R ay hatlar. Bir yandanda umirsamicak yine bir mahana bulacak diyorum

Canım insanoğlu herkezden herşeyi yaşıyabiliyor en yakının olunca daha bi koyar indana haklısın nedense uzakta olan haketmesede daha çok tutuluyor bizde eşimin tarafı öyle mesela biz k.v yaşıyoruz ama dışarda olan oğlu ve gelinini daha çok tutar galiba genelde böyle sen onun kızısın neyaparsa yapsın değişmez ama gelin öyle değil oğlunu doldurur torunu göstermezvs diyede düşünüyor olabilir yani sana tek önerim güzel düşünmeye çalış mesela belki annen zamanında k. V çok çekip ilerde benimgelinim olunca evlatlarımdan ayırmıcam üstün tutucam vs diye kendine söz vermiştir yada onun annesi çok çekip küçüklüğünden içinde yara gibi kalıp söz vermiştir. Bilmiyorum benim her olaya karşı pozitife çekme huyum var gerçek olmadığını bilsem bile kendi kendimi inandırırım hatta sen atmaya çalış kafandan üzülerek nasıl annenin sana piskolıjikzarar verdiğini düşünüyosan kendi kendine daha çok zarar vermiş oluyorsun annen senin canın ciğerin ve sendr onun içinöylesin insanlar bazen sevmeyi bilmiyor sevdiğini insan yerine koymayı bile unutabiliyor bence neolursa olsun annen bak bebişlrrimiz olcak neler yaşayıpta dünyaya getircez nasıl büyütcez şuan sana en büyük kötülüğü yapsada sen 9 ay onun karnındaydın ve bu yaşa geldin bunun hatırına sakin kal güzel düşünmeye çalış haklıda olsan insan bi sevdiğini canını kay edince hiç onun yaptığı kötülükler gelmiyor aklına ona yaptığı kötülükler geliyo kalbini kırmıştım vs sayıklıyosun krşke yapmasaydım diyosun allah korusun vicdan çok kötü bişey inşallah biz çocuklarımıza hayırlı anne oluruz onlarda bize hayırlı evlat olurlar biraz karışık yazdım ama inşallah doğru anlaşılabilmişimdir bu hayatta en önemli sensin herkezden daha çok önemli üzme kendini güzel düşün sen bu dünyadaki en güzel anne olucaksın en azından çocuğuna nasıl anne olman ve olmaman gerektiğini deneyimlemişsin

Boşver canım takma kafana.dediğim gibi ararlarsada mesafeli konuş hiç bişey yokmuş gibi davran gitme evlerine sen arama onları mesela ama senden bişey isterlerse bahane üret zaten hamilesin daha ne isteyebilirlerki senden.amma böyle davranmaya devam ederler sen yokmuşsun gibi haa tamam böyle daha mutlularmış der yoluna bakarsın amma senin kıymetini bilirler eskiden olduğu gibi yine seni işleri için koşturmanı beklerler ama yinede sen eskisi gibi olma.çünkü tekrarlayacaktır bu durumlar

TSk ederim cnm. Aynen senin durumundayım diye bilirim. Anliyamiyorum. Aynıı davranmak o kadar zor mu yani. Neden diyorum bazen.
Üzülen hep ben mi olmam gerek diyorum. Biraz rahatladım. Çok üzüldüm o tepkisini görünce.
Ben böyle agirmicam çocuklarımı inşallah. Allah hayırlısını versin. Anladım ne demek istediğini. Sagol

4 senedir tekrarlanıyor zaten.
Zaman gösterecek artık herseyi. Beklicem

Hadi ins darisi basima canim

Tahmin edebiliyorum ne hissettiginizi bi de anne olunca insanin ici icini yiyor Yani ben de yurt disinda yasiyorum iki dogum yaptim ilk oglum 4 gunlukken vefat etti yalnizdim. Ikinci dogumda kizim oldu yine yalnizdim. Insanlarin aileleri cocuklaro ayy dese yaninda ben de cok uzuluyorum

Kizlar cocugumu hissedemiyorum dunden beri doktora gitsem mi ki ya
Gecende bana olmuştu ya aynısı. Sen üzülme hissedemiyorum diye. Naz yapıyordur sana. Ona odaklanma,bazende uyuyorlar cok
Allah rahmet eylesin. Erken kayıp etmişin. Allah sabır versin. Hastamı du.

Çok zor dünkü yaşadığım şeyler. Yani o kadar zor u aynı davranmak diye düşünüyorum. Sevgim, saygım koşturmam onlar için. Ama gelin ağır basıyor. Anlamıyorum. Bazende bosver diyorum ama dünkü tavrı gözümün önünden gitmiyor. Çok üzüldüm.

SAT 20 Ekim - Tahmini Doğum Tarihi 27.07.2021 - Yaş 36 - İkinci çocuk -Ordu

Bebekler bu dönemde günde 20 saate yakın uyuyor. Hareketli olduğunuz anlarda hissetmemiş olabilirsiniz.Ben de çoğu zaman hissetmiyorum ama düşünmemeye çalışıyorum.4 yıl önce 27 haftalık bebeğimin karnımda kalbi durdu ve ölü doğum yaptım.Rahat olmaya çalışıyorum.Tevekkül edelim inşaallah Rabbim hayırlısını nasib etsin :) Panik yapmayın...

Rabbim sabır versin canım.Çok zor gerçekten.Tüm yavrulara sağlık versin Rabbim

Kizlar cocugumu hissedemiyorum dunden beri doktora gitsem mi ki ya.

Canım geçen bana da olmuştu iki gün hissetmemiştim meraklanmıştım arada oluyormuş öyle. Yürüyüş yapmak çok etkiliyor imkanın varsa çık biraz yürü sonra hareketleniyor ben denedim. Bir de tatlı yediğinde tabi :) ama merak etme yani ben de 2 gün boyunca hissetmemiştim geçen hafta

Basinsagolsun canim rabbim mekani cennet eylesin uzulme suan lutfen uzulmeyelin

Gelininizin ilk hamileligimi sizin ilk hamileliginizde tepkisi ne oldu gelin varmıydı o zaman

Sol kasığımda dünden beri zaman zaman siddetli agri oluyor. Yanma yok kaşıntı yok ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba fikri olan var mı? Neredeyse bir sürahi su içtim wc çıktıktan sonra ağrı hafifledi biraz sanırım enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…