Ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. Kendimi kandırdım şimdiye kadar.Ayrıca canım birde ne var biliyomusun hani o gelin kardeşinin başına kalkmasın deyip duruyomuş ya sen geline kötü davransın bana daha iyi davransın diye senin bi beklentin yokki tamam onada canı ciğeri gibi davransın sıkıntı değil ama o varkende yokkende sen dıştan biriymişsin gibi davranması tuhaf yani.bak işte diyosun hamileliğimi söylediğimde gelinde yoktu bana bi hayırlı olsun deyip geçiştirmişti ama o hamileliği söyleyince nasıl ağlamış.yani annenin duyguları farklı sana farklı ona farklı sırf kardeşinin başına kalkmasın diye sevinç göz yaşları dökmüş değildir heralde dimi
Tamam işte tamamen elini ayağını çek annelerden koşturma hiç bi işlerine.değer verdiklerinden beklesinler birazda bakalım onlar sen gibi koşturacakmıNe düşüneceğimi bilmiyorum artık. Kendimi kandırdım şimdiye kadar.
Kıskanç biri değilimdir. Ama ben yanlış görmüyorum gerçekten her işlerine ben koşturuyorum. Bugünde ben yanlarına varamadım anladilarda. Dayanamadım yoksa onların yanında patlicaktim. Geline koz verecektim.
Gelinin hiçbir suçu yokken annen yüzünden geline karşı da kinleniyorsundur ister istemez değil mi?Ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. Kendimi kandırdım şimdiye kadar.
Kıskanç biri değilimdir. Ama ben yanlış görmüyorum gerçekten her işlerine ben koşturuyorum. Bugünde ben yanlarına varamadım anladilarda. Dayanamadım yoksa onların yanında patlicaktim. Geline koz verece gelinin hiç bir suçu yokken
Bak bir isim için kirilnisin ben napim ya. 4 senedir böyle kandırdım kendimi. Yeri geldi gitmedim, yeri geldi küstüm. Yok faydası yok. Ben suçlu, kıskanç biri olarak görüyor annem. Ama yaptığı şeyler zoruma gidiyor, gidilmi ek gibide değil.
O zaman boşver canım hiç uğraşma.
Bak ben tek kızım annem evlatlarını çok sever eminim hepimize canını verir ki bizler büyürkende kız erkek hiç ayırmadı. Ama dediğin gibi gelin girince işin içine renk değişti ama seninki kadar değil tabi şimdilik daha 6 aylık evli kardeşim. Kardeşim nişanlanınca işte gelin onun telinde prensesim diye kayıtlaymış anneme noyı atınca o da olduğu gibi kaydetmiş ve 2 yıl boyunca ben adımla kayıtlı iken o prensesim diye kayıtlıydı düşün. Sonra yengem mi babam mı demiş ben hala adımla kayıtlıyım o x kızım diye kayıtlı. Ben de buna çok içerledim ama hiç demedim ona ama kendi kendime de takma dedim annen seni seviyor mu seviyor buna eminsin daha da yorma aklını dedim
O görmüyor cnm. Fazla gelip gidemiyor uzakta oturuyor. Ayda bir kere gele biliyor. Erkek kardeşim dün, bugün annem gil deydi meselaO muzdarip mi bu konuda?
Kosturmaz. Bir sefer daha küstüm. Umrunda değildi. Hep onları tutuyor. Mahanasida el kızı laf etmesin. Sen kızımın diyorTamam işte tamamen elini ayağını çek annelerden koşturma hiç bi işlerine.değer verdiklerinden beklesinler birazda bakalım onlar sen gibi koşturacakmı
Aynen öyle. Gıcık oluyorum ona. Ama say gisiz davranmıyorum. Annem böyle yaptıkçana soğuk davraniyorum. Oda akili, yani nasıl desem, parmağında oynatigini biliyorGelinin hiçbir suçu yokken annen yüzünden geline karşı da kinleniyorsundur ister istemez değil mi?
Üzme kendini sen de annende olsa ederi kadar değer ver ki hiç değilse yıpranmayasın.Bak bir isim için kirilnisin ben napim ya. 4 senedir böyle kandırdım kendimi. Yeri geldi gitmedim, yeri geldi küstüm. Yok faydası yok. Ben suçlu, kıskanç biri olarak görüyor annem. Ama yaptığı şeyler zoruma gidiyor, gidilmi ek gibide değil.
O görmüyor cnm. Fazla gelip gidemiyor uzakta oturuyor. Ayda bir kere gele biliyor. Erkek kardeşim dün, bugün annem gil deydi mesela
Boşver soğuk davranma çünkü onun bir suçu yok. Anneni doldurmuyor etmiyor bu onun değil annenin davranışı. Sezar ın hakkını sezara ver ve annene hak ettiği gibi davran.Kosturmaz. Bir sefer daha küstüm. Umrunda değildi. Hep onları tutuyor. Mahanasida el kızı laf etmesin. Sen kızımın diyor
Aynen öyle. Gıcık oluyorum ona. Ama say gisiz davranmıyorum. Annem böyle yaptıkça a soğuk davraniyorum
İnsan ister istemez üzülüyor. Gözünün önünde oluyor hersey.Üzme kendini sen de annende olsa ederi kadar değer ver ki hiç değilse yıpranmayasın.
Parmağında oynatıyor annemi bunun farkında kendisinde.Boşver soğuk davranma çünkü onun bir suçu yok. Anneni doldurmuyor etmiyor bu onun değil annenin davranışı. Sezar ın hakkını sezara ver ve annene hak ettiği gibi davran.
Ne düşüneceğimi bilmiyorum artık. Kendimi kandırdım şimdiye kadar.
Kıskanç biri değilimdir. Ama ben yanlış görmüyorum gerçekten her işlerine ben koşturuyorum. Bugünde ben yanlarına varamadım anladilarda. Dayanamadım yoksa onların yanında patlicaktim. Geline koz verecektim.
Ama annem önceden böyle değildi yazmışsın ya. Hatta sen de büyülenmiş gibi deyince..Bende merak ediyorum nasıl devam edeceğini. Sanırım değişmez. Birsey bulur dicek.
Ben annemi öyle ayrıcalık yapacağını aklıma bile gelmezdi. Gelin geldi geleli böyle davranıyor.
Kaç defa konuştum. Hep haklı olduğunu. Gelin o, elin kızı laf etmesin diyip duruyor.
Annem böyle. Babamdan görmedim böyle birsey.
Ya her konuda onları tutuyor. Her ne yaparsa yağ gibi eriyor. Ne bilim yani yazdıklarımdan hariç neler neler yaptı. Konuştum, küstüm. Mesafemi koydum şu 4 sene içinde hiç faydası olmadı. Hep o gelin kardeşinin başına kalkmasın diyip duruyor.
Yani gelin görmüyor bazı şeyleri. Yani mesela bana verdiği tepkiyi -(hamileliğim söylediğimi) bugün ben gördüm oba sarılmalar ağlamalar. Sevinc gözyaşlarıni.
TSk ederim. İçimi dökmek istedim bugün çok üzüldüm ve Yıprandım. Aklıma geldikçene deliriyorum.Annenizin ne kadar sınırlı bir sevgisi varms. Tamam kendince nedenleryle geline ilgi gosteryo olablr ama bu, size karsi bunu yapmasini gerektrmez ki Hepinize yetecek kadar sevgisi neden yok? Saygida kusur edilmz..annedir eyvallah ama sz de sevgi ve ilginizi ondan esirgeyin. Gun olur devran doner anlycktr hatasini. Allah muhtac etmesin kmseye hicbir anlmda..
Kabullenin.. beklntiye girmezsenz caninizi acitmaz. Her seylerine kosmynca beklntye de grmzsnz..karsi tarafi toparlyamyosanz sz kendnzi ayarlayın..TSk ederim. İçimi dökmek istedim bugün çok üzüldüm ve Yıprandım. Aklıma geldikçene deliriyorum.
Evet bende bunu anlamıyorum. Kızıyım yani bana düşkün olması gerek. Her işini yaparım. Şu yapılacak der giderim, yaparım. Yani nasıl desem. Değer veriyorum ve öbür taraf hiç birsey yapmadığı halde benden fazla değer görüyor.
Anlam için sanki büyülenmiş gibi, yani tapıyor gibi....Ama annem önceden böyle değildi yazmışsın ya. Hatta sen de büyülenmiş gibi deyince..O yüzden böyle şeyler düşündüm. O zaman gelinini daha çok tutmasının hatta ayari kaçırmasınin sebebi arkadaşların da dediği gibi.klasik oğluna olan düşkünlük. Bazi anneler oğlu üzülecek diye gelinlerini koyacak yer bulamıyorlar.. baş tacı ediyorlar. Tamam etsinler ama kizina da böyle yapmasın. Sen de şuanda fazla duygusal bir dönemdesin. Bu yüzden karnindaki bebeğini düşün. Mesafeni koy. İyice özlet kendini. İllaki arasi açılır geliniyle ufak da olsa.. o zaman kiymetini anlar senin. Sakın taviz verme. Eyvallah de geç canim.. eşinle cocuklarinla mutlu ol
Ne demek helal olsunİnsan ister istemez üzülüyor. Gözünün önünde oluyor hersey.
Hakını helal et. Sagol. İçim içimi yedi bugün çok Yıprandım üzüldüm
Parmağında oynatıyor annemi bunun farkında kendisinde.
Kabullendim bazı şeyleri. Ama bugünki tepkisini unutamıyom. Mesaj mı yazayım diyorum yoksa kendinin konuşmasını i bekligimKabullenin.. beklntiye girmezsenz caninizi acitmaz. Her seylerine kosmynca beklntye de grmzsnz..karsi tarafi toparlyamyosanz sz kendnzi ayarlayın..
Ben olsam susardm. Bazen en iyi cvp bu..bugune kadar konsmssnz da nolms ki..bnce sessz kaln..Kabullendim bazı şeyleri. Ama bugünki tepkisini unutamıyom. Mesaj mı yazayım diyorum yoksa kendinin konuşmasını i bekligim
Kötü davranmıyorum. Saygısızca davranmıyorum. Bugün öyle annemin tepkisini görünce yanlarına gitmedim birdaha.Ne demek helal olsun
Ama patmağında oynatmasına annen müsade ediyor. Yine suçlusu annen yani. O annen kocan seni dolduruyor farkındayım diyor da oğluna niye karın beni parmağında oynatıyor farkındayım diyemiyor. Gelin sana iyi mi seninle bir zoru var mı yok mu ona bak sen annene yaptığını boşver. Annen yzüünden gelinle kötü olma boş yere ne gerek
Annen 2 gün sonra ikiniz de doğum yapınca onun çoxuğunu da ayıracak bu kesin o zaman daha çok zoruna gidecek şimdiden hazırla kendini. Bu arada senin kaçıncı gelinin kaöıncı çocuğu? Hani acaba onun ilk de ondan mı öyle heyecanlandı diye düşündüm deKabullendim bazı şeyleri. Ama bugünki tepkisini unutamıyom. Mesaj mı yazayım diyorum yoksa kendinin konuşmasını i bekligim
Gelinin ikinci çocuğu. Zaten onlar gelince benim çocuğumla ilgilenmiyor annem. Babam ayırt gayirt etmez. Şimdi doğruya doğru ama annem dün mesela gelin çalışıyormuş annem tepsiye hemen sütlaç ve yogurlarini ağırdı verdi. Bana ne verdi bil bakalım. Hiç birsey...Annen 2 gün sonra ikiniz de doğum yapınca onun çoxuğunu da ayıracak bu kesin o zaman daha çok zoruna gidecek şimdiden hazırla kendini. Bu arada senin kaçıncı gelinin kaöıncı çocuğu? Hani acaba onun ilk de ondan mı öyle heyecanlandı diye düşündüm de
Valla için nasıl rahat edecekse öyle yap. O kızım kırılır mı üzülür mü diye düşğnmüyorsa sen de onu düşünme öyle her işine de koşma yani.Gelinin ikinci çocuğu. Zaten onlar gelince benim çocuğumla ilgilenmiyor annem. Babam ayırt gayirt etmez. Şimdi doğruya doğru ama annem dün mesela gelin çalışıyormuş annem tepsiye hemen sütlaç ve yogurlarini ağırdı verdi. Bana ne verdi bil bakalım. Hiç birsey...
Doğum yaptı hemen hediyesini aldı. Benim çocuğum 2 yaşındaydı hediyesini verdi
Güzel bir mesaj mı yazsam diyorum