2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Günaydın kızlar doktora gidecekler inşallah güzel haberlerle gelelim

Dün 1 1.3 saat yurudum geldim dunden beri yedigim tatlinin haddi hesabi yok belki yorgundur bilmiyorum
Çok normalmiş canım üç hareketinden belki birini belki hiçbirini hissetmiyoruz az daha büyüsün hissedeceğiz inşallah günlük olarak bu haftalarda çok normalmiş sıkma canını ama tatlıyı da çok kaçırma :)
Benim de toplanıyor kasıklarımda sertlik hissediyorum canım tecrübeli değilim ama kağan Kocatepede dinlemiştim bir videosunda denk gelmiştim bebeğin kafasının bu haftalarda nerde olduğu pek de önemli değil çünkü yerleri çok geniş her yerde olabilir demişti 28. Haftadan sonra daha önemli oluyor inşallah bir sorun yok canım bebeklerimiz Allah'a emanet

Bu haftalarda daha cok dönerler canım çok normal. Iki hafta önce benim bebiş makat pozisyondaydı. Hala ayni sanirim ayaklarini aşağıda hissediyorum cunku.Belli bi haftadan sonra bas aşağı dönüyorlar endişelenme

İyi bari canım o doktorun videoalrını bende cok izliyorum ve begeniyorum buna denk gelmemiştim izliyim o zaman. Lavaboya gitmeye korkuyorum resmen ya kafası asagıdaysa diye

Bende hep ayaklarını asagıda hissediyorum ilk defa bugünnasagıda bi büyük sertlik hissettim kafası gibi düşündüm baska yuvarlak büyük neresi olabilir ki diyerekten

İyi bari canım o doktorun videoalrını bende cok izliyorum ve begeniyorum buna denk gelmemiştim izliyim o zaman. Lavaboya gitmeye korkuyorum resmen ya kafası asagıdaysa diye
Yok yok endişelenme inşallah her şey yolunda gidecek Tam olarak hatırlamıyorum ben YouTube a girdimi çıkamıyorum zaten zaplarken izledim 20.haftada gebelik videosu olabilir

Dogdugunda da boyle uykucu olur umarim
Onu garantileyemem
Sanırım erkek evlada düşkün. Ben 3 evladıma bir diyip duruyor ama davranışı hicde öyle değil. En yakın oturan benim cnm yani onlar uzak ama haftada üç defa gelirler
Cok normal. Daha coooook dönecek. Karnın oynama alanı cnm. Dönüyor, duyuyor. Oynuyor, zıplıyor, esniyor yani anlicagin her dönemde döne bilir. Korkma

Üzülme ya allah büyük

Ay sagolasın canım valla siz yazınca böyle lavaboya gittim 1 saattir gitmeye korkuyodum

Bende hep ayaklarını asagıda hissediyorum ilk defa bugünnasagıda bi büyük sertlik hissettim kafası gibi düşündüm baska yuvarlak büyük neresi olabilir ki diyerekten
Popişi olabilir canım Baş aşağı dönse bile hemen doğum olacağı anlamına gelmez merak etme. Kalıcı pozisyona geçmediler daha yerleri geniş hala dönecek kadar. Daha çok dönecek minnaklar rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…