2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kuzum bence haklısın en azından ikinize de aynı tepkiler verilebilir ama gelin el kızı bir şey der erkek kardeşine diye mi daha fazla sey yapmak istiyo acaba

Seni anliyorum canim haklisin bence hatta neden boyle yapiyorsun diye sorsan inkar ederler.
Ama senden ricam bunu düşünerek kendini ve bebişi üzme çünkü değmez. şu an en önemlisi bizlerin ve bebişlerin sağlığı.

Canim islerini hallettigin için de kiymeti olmuyo iste biraz kendini agirdan sat. Gercekten uzucu bir durum ama kim olsa uzulur. Herkes ailesinde yasiyo böyle seyler ama sen tek degilsin çok da sikma canini herkese ederi kadar deger ver . Annen de olsa esin de olsa

Kizlar cok afedersiniz ama sorucam hergun buyuk tuvaletinize cikabiliyor musunuz benim metabolizmam cok yavasladi normalin nerdeyse 3 kati kadar yavasladi cok siskinlik ve karnimda sertlesme oluyo boyle sorunu olan varmi
Canım geçende de ben yazmıştım buraya ne denediysem ne yaptıysam hiç bi şekilde kabızlığa çare bulamadım(lifli besinler,kuru yemişler,günde 4lt ye yakın su,kefir,hareketli biriyimdirde yürüyüşte yapıyorum)en son çare doktorumla konuştum Duphalac diye bir şurup var sabah akşam 1er ölçek içebilirsin demişti bende vücut alışmasın diye arada içiyodum.içtiğim günler rahatım içmediğim günler aşırı şişkinlik tuvalete çıkamama gibi sıkıntılarım devam ediyodu.20.haftamın içine girdiğimden beri biraz daha rahatladım.yine çok mecbur kalırsam kullanırım yani.sende bi doktorunla görüş istersen.gittiğim sağlık ocağındaki hemşireylede bu konuyu görüştüğümde tuvaletini yapmak için ıkınma rahime zarar verebilirsin doktoruna söyle ona göre bir yol izle demişti bende öylelikle doktorumla görüştüm.nettende araştırdım bu şurubu hamilelik döneminde emzirme döneminde kullanabiliyormuşsun

Çok sagol canim ya . Gidince sorayim . Bide kati gidalari azaltyim

Çok sagol canim ya . Gidince sorayim . Bide kati gidalari azaltyim
Hamileliğimin başından beri doğru düzgün ekmek makarna bile yemedim.ıspanak pırasa ne kadar lifli sebze varsa ekmeksiz tüketiyodum yani ama banamısın demedi.bencede bi söyle hatta şurubun adınıda söyle kullanabilirmiyim diye ona göre bişey der zaten

Kuzum bence haklısın en azından ikinize de aynı tepkiler verilebilir ama gelin el kızı bir şey der erkek kardeşine diye mi daha fazla sey yapmak istiyo acaba
Ben eskiden derdim annem hiç ayrımcalik yapmaz diye
Ama gelin geldi geleli böyle davranıyor.
Mesela ben çalışacagim dedim. Bana kendine güveniyorsan çalış dedi (yakın oturuyoruz. Kardeşim gil uzak). Hep kendimiz baktık eşimle çocuklara. Gelin çalışıyor bırakıyor annem gile ona ses soluk yok.
Takma diyorsunuz ama çok zoruma gidiyor. Bir anne neden böyle yapar?
Ben böyle davranmıyorum çocuklara, para versem bile aynı miktar veriyorum hak geçmesin diye.

Annenle hic konuştun mu bu konuyu canım , söylediğinde kabul etmiyor mu yaptıklarını bence kırıldığını belli edebilirsin

Canım annenle önceden aranızda bir sıkıntı falanmı olmuştu acaba?ne bileyim bazı insanlar aşırı kin tutarlar yapılanı unutmazlar ondan sonra eskisi gibi davranmazlar ya annende öylemi acaba diye ondan dedim.Hem gelininizle aran nasıl?

Annenle hic konuştun mu bu konuyu canım , söylediğinde kabul etmiyor mu yaptıklarını bence kırıldığını belli edebilirsin
Annem kin tutmaz, onunla bir kaç kere konuşmuştum ilk başta. O mu kızın ben mi demiştim. Oda bana oda benim kızım demişti. Aramız eskiden çok iyisi gelin gelene kadar. Arkadaşım gibiydi. Ama o kadar değiştik ben bile tanıyamıyorum onu. Babam öyle degil.
Ya daha çok şey var. Mesela dün yogurt mayaladi sütlaç yaptı. Hemen tepsiye koydu gönderdi. Bana ne teklif var nede başka birsey (bu konuyuda söylemiştim, bana "sen hep buradasın ala bilirsin diyor")

Bu aralar çok yapior bu tarz şeyleri. Kardeşime birsey aldı babam ödüyormus kredisini. Ben daha bugün öğrendim. Banada beş kuruş paranın hesabını yaparlar

Allah Allah çok ilginç bir durum ve gerçekten çok can sıkıntısı banada böyle bir muamele yapsa annem aşırı zoruma gider.peki dolduruşa gelen birimidir yani sizin için birisi anneni dolduruyo olabilirmi?

Allah Allah çok ilginç bir durum ve gerçekten çok can sıkıntısı banada böyle bir muamele yapsa annem aşırı zoruma gider.peki dolduruşa gelen birimidir yani sizin için birisi anneni dolduruyo olabilirmi?
Sanki büyülenmiş gibi. Yani tapıyor gibi geline. Takmıyorum, bazen kendi kendime avunduruyorum. Gelin laf etmesin diye yapior desem bile. Kendimi kandırıyorum bunu biliyorum. Cokkk üzülüyorum. Bugünki o hamilelik haberini verdiğinde tepkisi gözümün önünden gitmiyorum

Şuan nasıl davransan bilmiyorum.

Ben olsam kesinlikle mesafemi koyar görüşmezdim kendi annem bile olsa öyle yaparım yani.hani desenki ortada ben bişey yaptım ondan böyle davranıyo diye öyle bişeyde yokmuş.zaten eşinle kendi kendinize çocuğunuzu büyütmüşsünüz kendi kendinizin çaresi olmuşsunuz.o yüzden kimseye muhtaçlığın yok.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin.arama sorma bakalım ne tepki verecek ne yapacak.kaldıki arasa bile hemen yelkenleri suya indirip annem annem diye koşma.yine mesafeni koru evine gitme.belki senin için zor olacak bu durum ama şuan senin üzüntüne stresine değmez inan.sensiz mutlularsa böyle mutlu olmaya devam etsinler.sen kendi çocuğuna doğacak bebeğine eşine bak.ortada varsa bişey mutlaka çıkar

Beline yastık koy bacaklarini hafif topla solunda yat. Benimde dün nevresim utulerken oldu böyle yapınca rahatladım sanırım rahim geriliyor oyuzden
Aynen canim rahimle ilgisi vardir dedi bi kaç kişi de. Sağıma yattim daha fena ağrıdı solda rahatladi bir saat sonra falan. Bebeğe bişey mi oluyor diye panik yaptım. Teşekkür ederim.

Benim bildiğim yok hiç birsey.
Bir kaç defa gitmedim evine, araya mesafe koymuştum. Hep aynı konulardan. Hep onlar yüzünden.
Düzelmez annem.
Bugün yanlarına bile varmadım. Kızdığımdan. Yakında ben otursam bile. Onlar benden çok annem gilde.

Eşimin aileside aynı... Yani aileden şansım yok. Eşimde dislaniyor.

Tabiki kullanilir canim ben hala devam ediyorum yarin 19 doluyor canim

Kizlar cok afedersiniz ama sorucam hergun buyuk tuvaletinize cikabiliyor musunuz benim metabolizmam cok yavasladi normalin nerdeyse 3 kati kadar yavasladi cok siskinlik ve karnimda sertlesme oluyo boyle sorunu olan varmi
Normalde de kronik kabızlık çeken biriydim şimdi daha felaket haldeyim.. Allah dusmanimin başına vermesin. Çok zorlanıyorum. Neler neler yapmiyorumki.. ama aklıma geldikçe sabahları aç karnına 1 veya 3 tane hurma yiyip üzerine ilik su içiyorum.. 5-6 damla limon damlatıp ama.. akşam yemeğinden önce bir kaşık duphalac içiyorum. Yemekte bol yoğurt.. Bol bol su ve yürüyüş. Zaten iki günde bir sebze yemeği yiyorum işe yaramasa da.. işyerinde yeterince oturup kalkıyorum.. bunlar aslında baya iyi geliyor düzenli yaptığımda.. yapmadigimda ise çok afedersin keçi pisliği gibi tane tane o zaman da magnezyumlu bi toz var suya karıştırıp içilen. Resmen ne var ne yok yumuşatıp çıkarttıriyor. Doktor vermişti.onu yapiyorum. Her haftasonu yapiyorum genelde.. uzun oldu ama başkalarına da faydasi olur belki diye yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…