- 10 Haziran 2011
- 863
- 629
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.441
Normal aslında yumurtlama ve adet döngüne denk gelen tarihlerde kasık ağrıları ve lekeler olabiliyorgunaydin kizlar. Dun vok zor bi gece gecirdim acik kahverengi bi leke gordum camasirimda gittigim hastanenin ebesiyle gorustumhemen gelin yatis veririz dedi gittik alttan bakti neyseki aktif kanama yokmus yat dinlen is yapma dedi yatis falan vermediler neyseki. İlac da vermediler. Boyle acik kahverengi akintisi olan var mi?
ama benim 7 hafta bitiyor adet gunu geceli baya oluyor 7+0 bugunNormal aslında yumurtlama ve adet döngüne denk gelen tarihlerde kasık ağrıları ve lekeler olabiliyor
aktif kanama olup olmadigini gormek icin bakti alttanBirde çok çok gerekli olmadıkça vajinal muayeneyi doğru bulmuyorum ben yurt dışında doğumdan önce böyle bir uygulama yok bile. Ben alttan muayene yüzünden 33 haftada erken doğum yaptım
canim bende oyle ani giren sancilar olmadi ama bazilarinda oluyormusGünaydın, daha aranıza katılamadım bata 4 gün var.. bu zamanlarda hamilelik belirtisi olarak ani sancı girmesi yaşayan var mi??
Dün gece 2 kere bu sabah 1 kere rahimde yaklaşık 10 saniye süren kuvvetli sancı oldu..
Geçmiş olsun.Benim hiç başıma gelmedi ama yaşayanlar var.Kanama olmadığı sürece endişe etmenize gerek yok.Corasprin kullanabilirsinizgunaydin kizlar. Dun vok zor bi gece gecirdim acik kahverengi bi leke gordum camasirimda gittigim hastanenin ebesiyle gorustumhemen gelin yatis veririz dedi gittik alttan bakti neyseki aktif kanama yokmus yat dinlen is yapma dedi yatis falan vermediler neyseki. İlac da vermediler. Boyle acik kahverengi akintisi olan var mi?
gunaydin kizlar. Dun vok zor bi gece gecirdim acik kahverengi bi leke gordum camasirimda gittigim hastanenin ebesiyle gorustumhemen gelin yatis veririz dedi gittik alttan bakti neyseki aktif kanama yokmus yat dinlen is yapma dedi yatis falan vermediler neyseki. İlac da vermediler. Boyle acik kahverengi akintisi olan var mi?
bana ilac vermediler canim sorun yok simdilik ama dinlen dediler. Vajinal bakildigi icin kucuk bi kanamam olacakmis sadeceBen canım biliyorsundur yazmıştım benim de Perşembe aynı şekilde oldu akıntıyla karışık açık kahve geldi. Sonra dün doktor vajinal ultrason yapınca bu defa akıntıyla karışık çok az kan geldi.
Bana da istirahat et dedi ve progestana devam et dedi. Bugün kesildi gibi şükür.
Doktoruna mutlaka görün kuzum prolutan diye bi iğne yapmışlardı bana geçmişti ama dikkate al doktoruna görüngunaydin kizlar. Dun vok zor bi gece gecirdim acik kahverengi bi leke gordum camasirimda gittigim hastanenin ebesiyle gorustumhemen gelin yatis veririz dedi gittik alttan bakti neyseki aktif kanama yokmus yat dinlen is yapma dedi yatis falan vermediler neyseki. İlac da vermediler. Boyle acik kahverengi akintisi olan var mi?
Geçmiş olsunBen canım biliyorsundur yazmıştım benim de Perşembe aynı şekilde oldu akıntıyla karışık açık kahve geldi. Sonra dün doktor vajinal ultrason yapınca bu defa akıntıyla karışık çok az kan geldi.
Bana da istirahat et dedi ve progestana devam et dedi. Bugün kesildi gibi şükür.
bugun bi aricam canim doktorumu gel derse giderim malum yasak var gecede izin alip gittik gel derse oyle giderimDoktoruna mutlaka görün kuzum prolutan diye bi iğne yapmışlardı bana geçmişti ama dikkate al doktoruna görün
Şimdi şöyle kuzucum eğer lekelenme olduysa ve 24 saat tekrarı yaşanmadıysa doktora bile gitmenize gerek yok diyorlar lekelenmen oldu ve azalarak devam ediyosa doktoruna haber vereceksin gel derse gideceksin lekelenmen var ve giderek artıyorsa direk acile gidiyosun aktif cinsel yaşam varsa ondan da olabilir doktorlar ilk 3 ay yasaklıyorlar 4. Ay ile 7. Ay arası eğer hiç sorun yoksa onay veriyorlarbugun bi aricam canim doktorumu gel derse giderim malum yasak var gecede izin alip gittik gel derse oyle giderim
2 gun cok az oldu ama su an hic yok akinti canim cinsel iliski de olmadi sanirim ebe gereksiz panik yaptirdi. Dun biraz yorulmustum muhtemelen ondan olduŞimdi şöyle kuzucum eğer lekelenme olduysa ve 24 saat tekrarı yaşanmadıysa doktora bile gitmenize gerek yok diyorlar lekelenmen oldu ve azalarak devam ediyosa doktoruna haber vereceksin gel derse gideceksin lekelenmen var ve giderek artıyorsa direk acile gidiyosun aktif cinsel yaşam varsa ondan da olabilir doktorlar ilk 3 ay yasaklıyorlar 4. Ay ile 7. Ay arası eğer hiç sorun yoksa onay veriyorlar
Geçmiş olsun
bana ilac vermediler canim sorun yok simdilik ama dinlen dediler. Vajinal bakildigi icin kucuk bi kanamam olacakmis sadece
cinsel iliski hakkinda dr bisey demedi ama bi tesebbus edecek olduk o gun de cok midem bulaninca kaldiTeşekkür ederim
Evet canım zaten kahverengi lekelenmeden korkmana gerek yok dedi doktorum kanamaya çevirirse hemen gel dedi. Yine de o lekelenmenin bile korkusu yetti bana.
Ve bu arada cinsel ilişki de yasaklandı canım.
Dinlen canım eğer tekrarlarsa mutlaka ara git bugün benim de lekem olduğunda sokağa çıkma yasağı vardı gebeyim bi sorunum oldu acilen doktoruma gidiyorum dedim hız kesmeyin hemen gidin dedi polis2 gun cok az oldu ama su an hic yok akinti canim cinsel iliski de olmadi sanirim ebe gereksiz panik yaptirdi. Dun biraz yorulmustum muhtemelen ondan oldu
Olanlar görünce yazar umarım.. teşekkür ederim canımcanim bende oyle ani giren sancilar olmadi ama bazilarinda oluyormus
devam ederse giderim canim simdilik yokDinlen canım eğer tekrarlarsa mutlaka ara git bugün benim de lekem olduğunda sokağa çıkma yasağı vardı gebeyim bi sorunum oldu acilen doktoruma gidiyorum dedim hız kesmeyin hemen gidin dedi polis