- 4 Ocak 2015
- 4.095
- 3.474
- 41
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.421
İnşallah bende kalp atışını keseyi görünce düzelirim canımCanım ben istememe rağmen planlı gebelik olmasına rağmen haberi alınca bi keşke olmasamıydı dedim kızım küçükmü dedim (4yaşında) onu ihmal edermiyim dedim. Ama bugün kalp sesini duyunca açıp açıp bakıyorum kağıdahala alışabilmiş değilim ama zamanla kendini belli ettikçe alışıcaz
Ay ne güzel aynı zamanda olmoycaz inşallahBenimde 4gün
MaşallahMerhaba guzel anneler,anne adaylariSurpriz gebeligimi birkac gun once ogrendim.Benim hikayem biraz farklı,acikli ama herseye ragmen umutlu.Kimseyi uzmek istemiyorum ama su var ki aklimdaki nice soruyla sizlerin destegine ve onerilerine de ihtiyacim var..Benim 4 yasina yaklasan saglikli bir oglum var.Bundan 8 ay once ise 2.oglumu dunyaya getirdim.Fakat evde baslayan siddetli sanci,karin agrisi,siddetli kanama gibi sikayetlerle hastaneye ulastigimda kalp atislari durmustu.Malesef plesentam erken ayrildigi/koptugu icin oglum oksijensiz kalmis.Sc ile cikarip mudahale ile hayata döndürdüler.Beyin tamamen hasarli ..Canimin parcasi aylar boyunca yasam mucadelesi verdi.Simdi fiziki olarak daha iyi ama malesef surekli nobet geciren,hic hareket edemeyen,cihazlara bagli,hayati refleksleri bulunmayan bilinci kapali bir cocuk...Detaylara cok girip cicegi burnunda anne adaylarini korkutmak ve uzmek istemiyorum.Basima gelen %0.05 oraninda gerceklesen bir durum.Yakin zamanda bir aksilik cikmaz,yogun bakim enfeksiyonlari oglumun yakasindan duserse taburcu olup evde bakim kosullarini saglayip tibbi egitim alip evde palyatif bakima devam edecegiz...Uzun lafin kisasi kuzucugum henuz yogun bakimdan cikip yanimiza gelemeden ve korunmama ragmen bu bebis cikageldi ve aklimizi aldi Sasirdik,korktuk,nasil yapacagiz dedik,sevindik,karmakarisik olduk.Ve herseyin bir sebebi var deyip guzel gunlerin hayalini kurmaya basladik.
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim şifasını versin inşallah canparçana canım.Rabbimin vardır bir bildiği canım süpriz olmuş odaMerhaba guzel anneler,anne adaylariSurpriz gebeligimi birkac gun once ogrendim.Benim hikayem biraz farklı,acikli ama herseye ragmen umutlu.Kimseyi uzmek istemiyorum ama su var ki aklimdaki nice soruyla sizlerin destegine ve onerilerine de ihtiyacim var..Benim 4 yasina yaklasan saglikli bir oglum var.Bundan 8 ay once ise 2.oglumu dunyaya getirdim.Fakat evde baslayan siddetli sanci,karin agrisi,siddetli kanama gibi sikayetlerle hastaneye ulastigimda kalp atislari durmustu.Malesef plesentam erken ayrildigi/koptugu icin oglum oksijensiz kalmis.Sc ile cikarip mudahale ile hayata döndürdüler.Beyin tamamen hasarli ..Canimin parcasi aylar boyunca yasam mucadelesi verdi.Simdi fiziki olarak daha iyi ama malesef surekli nobet geciren,hic hareket edemeyen,cihazlara bagli,hayati refleksleri bulunmayan bilinci kapali bir cocuk...Detaylara cok girip cicegi burnunda anne adaylarini korkutmak ve uzmek istemiyorum.Basima gelen %0.05 oraninda gerceklesen bir durum.Yakin zamanda bir aksilik cikmaz,yogun bakim enfeksiyonlari oglumun yakasindan duserse taburcu olup evde bakim kosullarini saglayip tibbi egitim alip evde palyatif bakima devam edecegiz...Uzun lafin kisasi kuzucugum henuz yogun bakimdan cikip yanimiza gelemeden ve korunmama ragmen bu bebis cikageldi ve aklimizi aldi Sasirdik,korktuk,nasil yapacagiz dedik,sevindik,karmakarisik olduk.Ve herseyin bir sebebi var deyip guzel gunlerin hayalini kurmaya basladik.
Allah şifa versin bebisine canim yükün agir benm yegenimde oyle engelleri var Allah sabir versin buyutmesi bakimi gercekten cok zor..... melegini de salicakla kucagina alirsin insallahMerhaba guzel anneler,anne adaylariSurpriz gebeligimi birkac gun once ogrendim.Benim hikayem biraz farklı,acikli ama herseye ragmen umutlu.Kimseyi uzmek istemiyorum ama su var ki aklimdaki nice soruyla sizlerin destegine ve onerilerine de ihtiyacim var..Benim 4 yasina yaklasan saglikli bir oglum var.Bundan 8 ay once ise 2.oglumu dunyaya getirdim.Fakat evde baslayan siddetli sanci,karin agrisi,siddetli kanama gibi sikayetlerle hastaneye ulastigimda kalp atislari durmustu.Malesef plesentam erken ayrildigi/koptugu icin oglum oksijensiz kalmis.Sc ile cikarip mudahale ile hayata döndürdüler.Beyin tamamen hasarli ..Canimin parcasi aylar boyunca yasam mucadelesi verdi.Simdi fiziki olarak daha iyi ama malesef surekli nobet geciren,hic hareket edemeyen,cihazlara bagli,hayati refleksleri bulunmayan bilinci kapali bir cocuk...Detaylara cok girip cicegi burnunda anne adaylarini korkutmak ve uzmek istemiyorum.Basima gelen %0.05 oraninda gerceklesen bir durum.Yakin zamanda bir aksilik cikmaz,yogun bakim enfeksiyonlari oglumun yakasindan duserse taburcu olup evde bakim kosullarini saglayip tibbi egitim alip evde palyatif bakima devam edecegiz...Uzun lafin kisasi kuzucugum henuz yogun bakimdan cikip yanimiza gelemeden ve korunmama ragmen bu bebis cikageldi ve aklimizi aldi Sasirdik,korktuk,nasil yapacagiz dedik,sevindik,karmakarisik olduk.Ve herseyin bir sebebi var deyip guzel gunlerin hayalini kurmaya basladik.
Umarım yeğeniniz de çok daha iyi bir pozisyona gelir.Gecmis olsun..Evet zor olacağını biliyorum.Yogun çalışan bir anne olarak 2 çocuğa bile çok gözüyle bakarken.3Allah şifa versin bebisine canim yükün agir benm yegenimde oyle engelleri var Allah sabir versin buyutmesi bakimi gercekten cok zor..... melegini de salicakla kucagina alirsin insallah
Allah bağışlasın canımYok canım benimde bitane 10 yaşında oğlum var o doğduğundan beri tedavi görüyordum olsun die olmadı nasip şimdiyeymiş canım bizede çok büyük süpriz oldu canım
Seve seve yardım ederim tabi ayrıca sağlıkçıyım bir sorunuz olursa sorabilirsiniz kızlarHoş.geldin maşallah bir tecrübeli anne dahaBilmediklerimizi senden öğreniriz artık :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Adet tarihlerimiz hemen hemen aynı benimde 31 mart :)
Amin. Kızım zor bir bebek aşırı ilgi istiyor sürekli ağlar o gözümü çok korkutuyorHayırlı olsun.zor olur ama bir yandan da birlikte büyür derler..Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Hoşbuldumtebrikler aramiza hosgeldiniz☺
Seninki büyümüş canım maşallah Allah bağışlasın zorlanmazsın :)Hoşgeldin canım gözün aydın sağlıkla gelsin :) benimde bir kızım var 4 yaşında :)
Bucebuse-30-04.01.2021kızlar liste yapıyorum 2021 ocak anneleri bana Kullanıcı adınız - yaş - tahmini doğum tarihiniz ileridede cinsiyet yazıcaz
Balkizin_annesiii - 27- 02.01.2021 -
Aynen bulantı yla başladım bende koku hassasiyetide alttan alta geliyor.Günaydın hanımlar.
Dün hastaneden sonra sıcak çarptı galiba baş ağrısı halsizlik kolum kalkmıyordu.
Bugüne de bulantıyla başladık. Şükür diyelim halimize
Aynen bulantı yla başladım bende koku hassasiyetide alttan alta geliyor.
Oğluma hamileydim Maskeyle yemek yaparken fotoğrafımı çekmişti eşim Şuan okadar değil ama yavaştan başlıyor gibi:)Bazen mutfakta işlerimi maskeyle yapıyorum