2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İnşallah bende kalp atışını keseyi görünce düzelirim canım

Merhaba guzel anneler,anne adaylari Surpriz gebeligimi birkac gun once ogrendim.Benim hikayem biraz farklı,acikli ama herseye ragmen umutlu.Kimseyi uzmek istemiyorum ama su var ki aklimdaki nice soruyla sizlerin destegine ve onerilerine de ihtiyacim var..Benim 4 yasina yaklasan saglikli bir oglum var.Bundan 8 ay once ise 2.oglumu dunyaya getirdim.Fakat evde baslayan siddetli sanci,karin agrisi,siddetli kanama gibi sikayetlerle hastaneye ulastigimda kalp atislari durmustu.Malesef plesentam erken ayrildigi/koptugu icin oglum oksijensiz kalmis.Sc ile cikarip mudahale ile hayata döndürdüler.Beyin tamamen hasarli ..Canimin parcasi aylar boyunca yasam mucadelesi verdi.Simdi fiziki olarak daha iyi ama malesef surekli nobet geciren,hic hareket edemeyen,cihazlara bagli,hayati refleksleri bulunmayan bilinci kapali bir cocuk...Detaylara cok girip cicegi burnunda anne adaylarini korkutmak ve uzmek istemiyorum.Basima gelen %0.05 oraninda gerceklesen bir durum.Yakin zamanda bir aksilik cikmaz,yogun bakim enfeksiyonlari oglumun yakasindan duserse taburcu olup evde bakim kosullarini saglayip tibbi egitim alip evde palyatif bakima devam edecegiz...Uzun lafin kisasi kuzucugum henuz yogun bakimdan cikip yanimiza gelemeden ve korunmama ragmen bu bebis cikageldi ve aklimizi aldi Sasirdik,korktuk,nasil yapacagiz dedik,sevindik,karmakarisik olduk.Ve herseyin bir sebebi var deyip guzel gunlerin hayalini kurmaya basladik.

Maşallah Allah diğer evladınıza da şifa versin, size cennet vesilesi eylesin inşallah

Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim şifasını versin inşallah canparçana canım.Rabbimin vardır bir bildiği canım süpriz olmuş oda,Allah sağ salim kıcağına vermeyi nasip etsin inşallah canım

Allah şifa versin bebisine canim yükün agir benm yegenimde oyle engelleri var Allah sabir versin buyutmesi bakimi gercekten cok zor..... melegini de salicakla kucagina alirsin insallah

Allah şifa versin bebisine canim yükün agir benm yegenimde oyle engelleri var Allah sabir versin buyutmesi bakimi gercekten cok zor..... melegini de salicakla kucagina alirsin insallah
Umarım yeğeniniz de çok daha iyi bir pozisyona gelir.Gecmis olsun..Evet zor olacağını biliyorum.Yogun çalışan bir anne olarak 2 çocuğa bile çok gözüyle bakarken.3
çocuğuma hamileyim.Ustelik yavrularımdan biri ağır engelli-yatalak..Eve bile getiremedik.Hep komadaydi.Ne dogrudurust dokunabildim,ne kucagima alabildim.Cok acı gunlerdi,hala öyle..8 ay dile kolay...Birkac ay arayla mi gelecekler,nasıl olacak,sağlıkla gelebilecekler mi?Büyük oğlumun psikolojisi nasıl olacak?Evde mutlaka bakıcımız olmak zorunda.Ogluma steril ortam gerekmekte.Yeni bebek sağlıkla gelebilcek mi plesantam bir daha kopar mi?...Herşey çok karışık.Icimi ferah tutuyorum aslında herşey zor ama güzel olacak,olmalı diyorum bu kadar acının üstüne

Hoş.geldin maşallah bir tecrübeli anne daha Bilmediklerimizi senden öğreniriz artık :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Adet tarihlerimiz hemen hemen aynı benimde 31 mart :)
Seve seve yardım ederim tabi ayrıca sağlıkçıyım bir sorunuz olursa sorabilirsiniz kızlar

Günaydın kızlar
Benim bulantim bas dönmem asermem vs henüz yok . Yalnız dün geceden sabaha kadar yatarken bacaklarım sızladı sanki romatizma gibi döndüm durdum .bir de aşırı gerilmek istiyorum tabi dikkatli bi şekilde yapmaya çalışıyorum:) 20 sinde doktora gideceğim bakalım kese ve kalp atışı için ilk muaynem olacak .Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın şifa isteyenlere şifa dertlerine deva evlat isteyene hayırlısıyla evlat nasip etsin

gunaydin kizlar. Dun vok zor bi gece gecirdim acik kahverengi bi leke gordum camasirimda gittigim hastanenin ebesiyle gorustumhemen gelin yatis veririz dedi gittik alttan bakti neyseki aktif kanama yokmus yat dinlen is yapma dedi yatis falan vermediler neyseki. İlac da vermediler. Boyle acik kahverengi akintisi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…