2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar nasılsınız zaman hızla geciyor oğluşum 5bucuk aylık oldu bile 🥲 hem seviniyorum hem üzülüyorum hamilelik hallerimi özlüyorum sizde de var mı bu durum ?ama onun büyümesine şahit olmakta cok guzel 🥰 süt alerjimiz devam ediyor hala diyetteyim ne zaman gecer tam olarak bu alerji bilen var mı🥺

Kızlar nasılsınız zaman hızla geciyor oğluşum 5bucuk aylık oldu bile 🥲 hem seviniyorum hem üzülüyorum hamilelik hallerimi özlüyorum sizde de var mı bu durum ?ama onun büyümesine şahit olmakta cok guzel 🥰 süt alerjimiz devam ediyor hala diyetteyim ne zaman gecer tam olarak bu alerji bilen var mı🥺
Merhaba cnm aynen bebekle uğraşıyorum kaç gündür hiç huzur vermiyor geçmiş olsun süt alerjisi nasıl bir şey?

Merhaba cnm aynen bebekle uğraşıyorum kaç gündür hiç huzur vermiyor geçmiş olsun süt alerjisi nasıl bir şey?
Kakada kanla farkettik biz canım doktorumu aradım direk oda süt alerjisi dedi ve süt yoğurt peynir içinde süt olan hic bişeyi yiyemiyorum zamanla gecer dedi bakalım bekliyoruz🥲

Merhaba canım bizde 5 ay 7 günlük olduk aynen çok çabuk büyüyorlar kuzucuklar 😍valla ben hiç özlemiyorum hamileliğimi 😃ek gıdaya geçince Dr diyet açmanı isticektir bence inşallah neyin alerji yaptığını bulursun da katı diyetten kurtulursun cnm

Kızlar emziren anneler kovid aşısı olucak mısınız ,artık SGK çalışanları olabiliyor .internette bazı yerlerde emzirmeler olunabilir bazılarında olmayın yazmış ,napsak acaba

Kızlar emziren anneler kovid aşısı olucak mısınız ,artık SGK çalışanları olabiliyor .internette bazı yerlerde emzirmeler olunabilir bazılarında olmayın yazmış ,napsak acaba
Ben bi kaç doktora danışıp oldum aşı. Bebeklere de antikor geçiyomuş bu çok iyi oldu.

Aşırı aşırı kararsızım. Yapılan araştırmalar yetersiz.bebeğe antikor geçtiğini gösteren çalışmalar var ama bebeğe bir zararı var mı hiç bilgi , sonuçlanmış herhnagi bi çalışma yok.. Zaten aşının bu kadar insana gelecekteki etkileri meçhulken🤷🏻‍♀️ bir de biz emziriyoruz emin olmadığım bir şeyi çocuğma aktarmakta istemiyorum. Zaten işten de ayrıldım baya izoleyim evdeyim 2 haftaya da yazlığa geçeceğim.o yüzden şimdilik yaptrmamam diyorum. Tek korkum eşimdi.evdeki tek risk o.o da dün akşam yaptırdı

Slm herkese.Biliyorum genellikle cocukla alakali seyleri yaziyosunuz ama,paylasacak kimsem olmadigi icin sizlere sormak istedim.Hamilelik surecim cok kotu gecti,sonrasinda dogum asamasinda ailesel problemler yasadim,sonra isle ilgili problemler.Okadar kotuyum ki toparlanamiyorum.Cocugumla bag kuramiyorum sanki.isten gelince zaman geciremiyorum resmen.Kotu anne demeyin nolur surekli agliyorum.Logusa depresyonu dedikleri mi acaba

Slm herkese.Biliyorum genellikle cocukla alakali seyleri yaziyosunuz ama,paylasacak kimsem olmadigi icin sizlere sormak istedim.Hamilelik surecim cok kotu gecti,sonrasinda dogum asamasinda ailesel problemler yasadim,sonra isle ilgili problemler.Okadar kotuyum ki toparlanamiyorum.Cocugumla bag kuramiyorum sanki.isten gelince zaman geciremiyorum resmen.Kotu anne demeyin nolur surekli agliyorum.Logusa depresyonu dedikleri mi acaba
Olabilen seyler canm bende küçüğü ile yeteri kadar ilgulenemiyom garibim yerde buyuyo kendine cunku büyüğü cok sıkıntılı onunla ugrasmaktan küçüğüne pek zamanim olamiyo . Insan cocugunun elbette ihmal etmek istemez ama elinden geleni fazlasiyla yapiyosundur canm inan simdilik cokda ihtiyaclari yok bize büyüdükçe dert oluyolar daha cok ilgi istiyolar

Ilk doğumumdan sonra yaşadım bu dediklerinizi. Benim de farklı nedenlerim vardı.. bir sure sonra gececek. Endise etmeyin..

Kizlar sizler bebeklerinize su veriyonuz mu . Ben bugunden itibaren vermeye basladim tabi hatirladikca. Dun kizimi aksam baglamistim sabaha kadar o bezleydi bezi cok islak degildi ya o yuzden verim dedim

Back