- 29 Nisan 2020
- 298
- 159
- 53
- 38
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.941
Altı ayı şöyle böyle bulalım da birkaç ay daha dayanırız sonra normal yemeğe başlarBizim bulungumuz yer baya serin cnm benim bebişim 'de reddini azaltti baya sikinti red
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altı ayı şöyle böyle bulalım da birkaç ay daha dayanırız sonra normal yemeğe başlarBizim bulungumuz yer baya serin cnm benim bebişim 'de reddini azaltti baya sikinti red
Bebek emzirmek zor benimki beni görünce hemen ağlıyor süt olarak görüyor beniAltı ayı şöyle böyle bulalım da birkaç ay daha dayanırız sonra normal yemeğe başlar![]()
Merhaba cnm aynen bebekle uğraşıyorum kaç gündür hiç huzur vermiyor geçmiş olsun süt alerjisi nasıl bir şey?Kızlar nasılsınız zaman hızla geciyor oğluşum 5bucuk aylık oldu bilehem seviniyorum hem üzülüyorum hamilelik hallerimi özlüyorum sizde de var mı bu durum ?ama onun büyümesine şahit olmakta cok guzel
süt alerjimiz devam ediyor hala diyetteyim ne zaman gecer tam olarak bu alerji bilen var mı
![]()
Kakada kanla farkettik biz canım doktorumu aradım direk oda süt alerjisi dedi ve süt yoğurt peynir içinde süt olan hic bişeyi yiyemiyorum zamanla gecer dedi bakalım bekliyoruzMerhaba cnm aynen bebekle uğraşıyorum kaç gündür hiç huzur vermiyor geçmiş olsun süt alerjisi nasıl bir şey?
Merhaba canım bizde 5 ay 7 günlük olduk aynen çok çabuk büyüyorlar kuzucuklarKızlar nasılsınız zaman hızla geciyor oğluşum 5bucuk aylık oldu bilehem seviniyorum hem üzülüyorum hamilelik hallerimi özlüyorum sizde de var mı bu durum ?ama onun büyümesine şahit olmakta cok guzel
süt alerjimiz devam ediyor hala diyetteyim ne zaman gecer tam olarak bu alerji bilen var mı
![]()
Diyet yaptıktan sonra da kanı farkettinmi pekiKakada kanla farkettik biz canım doktorumu aradım direk oda süt alerjisi dedi ve süt yoğurt peynir içinde süt olan hic bişeyi yiyemiyorum zamanla gecer dedi bakalım bekliyoruz![]()
Valla benimki de uyku zamanı geldiğinde uyutacağımı anlayıp kaçıyor ağlama numarası yapıyor ,zeka küpü hepsi maşallahBebek emzirmek zor benimki beni görünce hemen ağlıyor süt olarak görüyor beni![]()
Ben bi kaç doktora danışıp oldum aşı. Bebeklere de antikor geçiyomuş bu çok iyi oldu.Kızlar emziren anneler kovid aşısı olucak mısınız ,artık SGK çalışanları olabiliyor .internette bazı yerlerde emzirmeler olunabilir bazılarında olmayın yazmış ,napsak acaba
Valla benimki de uyku zamanı geldiğinde uyutacağımı anlayıp kaçıyor ağlama numarası yapıyor ,zeka küpü hepsi maşallah![]()
![]()
Canım diyete baslasanda 14 gün sürer kan dedi cok ufak nokta seklinde bazen farkediyorum henüz bugun 14 gün oldu en son 3 gün önce görmüştümDiyet yaptıktan sonra da kanı farkettinmi peki
Ben de doktoruma danışayım artık herkes olucak heralde napalım alnımıza ne yazılmışsa onu taşıyacağızBen bi kaç doktora danışıp oldum aşı. Bebeklere de antikor geçiyomuş bu çok iyi oldu.
Aşırı aşırı kararsızım. Yapılan araştırmalar yetersiz.bebeğe antikor geçtiğini gösteren çalışmalar var ama bebeğe bir zararı var mı hiç bilgi , sonuçlanmış herhnagi bi çalışma yok.. Zaten aşının bu kadar insana gelecekteki etkileri meçhulkenKızlar emziren anneler kovid aşısı olucak mısınız ,artık SGK çalışanları olabiliyor .internette bazı yerlerde emzirmeler olunabilir bazılarında olmayın yazmış ,napsak acaba
Ben olmayı düşünmüyorumKızlar emziren anneler kovid aşısı olucak mısınız ,artık SGK çalışanları olabiliyor .internette bazı yerlerde emzirmeler olunabilir bazılarında olmayın yazmış ,napsak acaba
Bende simdilik düşünmüyorum ama mecbur olcaz gibi gibiBen olmayı düşünmüyorum
Olabilen seyler canm bende küçüğü ile yeteri kadar ilgulenemiyom garibim yerde buyuyo kendine cunku büyüğü cok sıkıntılı onunla ugrasmaktan küçüğüne pek zamanim olamiyo . Insan cocugunun elbette ihmal etmek istemez ama elinden geleni fazlasiyla yapiyosundur canm inan simdilik cokda ihtiyaclari yok bize büyüdükçe dert oluyolar daha cok ilgi istiyolarSlm herkese.Biliyorum genellikle cocukla alakali seyleri yaziyosunuz ama,paylasacak kimsem olmadigi icin sizlere sormak istedim.Hamilelik surecim cok kotu gecti,sonrasinda dogum asamasinda ailesel problemler yasadim,sonra isle ilgili problemler.Okadar kotuyum ki toparlanamiyorum.Cocugumla bag kuramiyorum sanki.isten gelince zaman geciremiyorum resmen.Kotu anne demeyin nolur surekli agliyorum.Logusa depresyonu dedikleri mi acaba
Ilk doğumumdan sonra yaşadım bu dediklerinizi. Benim de farklı nedenlerim vardı.. bir sure sonra gececek. Endise etmeyin..Slm herkese.Biliyorum genellikle cocukla alakali seyleri yaziyosunuz ama,paylasacak kimsem olmadigi icin sizlere sormak istedim.Hamilelik surecim cok kotu gecti,sonrasinda dogum asamasinda ailesel problemler yasadim,sonra isle ilgili problemler.Okadar kotuyum ki toparlanamiyorum.Cocugumla bag kuramiyorum sanki.isten gelince zaman geciremiyorum resmen.Kotu anne demeyin nolur surekli agliyorum.Logusa depresyonu dedikleri mi acaba