- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #33.481
Canm asinin fiyati nedirRotarix canım 2 doz. Doktorumuz onerdi
Bizimki günde en az 5 6 kere yapıyoBizimki cok cıvık ve gunde 2 3 kere yapıyor hatta tahlil yaptırdım normal değil diye ama bir sıkıntı cikmadi anne sütü alan bebeklerde olur dedi doktor
Canm dise vardir hrrjalde ya benmkide bunlari yapiyo su an.Elini yumruk yapıp çok sert bi şekilde ısırıyor bide hafif bı şişlik oluşmuş salyası akıyor emzirirken de çığlık atıyor elini yumruk yapıp ısırıyor yine yaptığı hareketler den anlıyorum zaten
Dediğim gibi erken başlıyor ama geçte çıkartabiliyorlar bizimki diş yani ama ne zaman çıkartır Allah bilirCanm dise vardir hrrjalde ya benmkide bunlari yapiyo su an.
Benm buyuk kizimda bu aylarda baslamisti bu hareketlere 9. Ayda anca cikardi
Cnm hemen çıkarmıyorlar zaten diş evresi uzunda sürebiliyor kısa da sürebiliyor her bebeğin diş çıkarma evresi farklıdır şuan yeri kaşınır Zaman geçtikçe kabarır kabarıklık artar beyazlaşır yeri ve patlar sonraBenim oğlumun da şu aralar elleri hep ağzında. Diş için erken aslında daha yeni 3.5 aylık olduk; ama bir şey ya kaşıyor ya rahatsız ediyor muhtemelen. Ben de o yüzden ünlü bir diş kaşıma oyuncağı var Sophie diye onu sipariş verdim. Bakalım biraz pahalı bir diş kaşıyıcı için; ama umarım oğlum sever de kullanır.
Oğlum 3 ay 12 günlük daha olmadım ben ya çok şiştim bide bayrama kadar bı kaç kilo gideydi iyi olurduBen bugün adet oldum kizlar hoc beklemoyordum ramazni bitiririm diyordum ama kismet olmadi.
O adet sancilari falan bosuna degilmis demekki adet olcagimin belirtisiymis
Kan testi tahlil fln istediği canim bende 78 kiloyum 67 olmak istiyorumKızlar herkese selamlar, Ramazan ayı bereketiyle gelsin inşallah, ülkemize ailemize huzur getirsin...
Ben dün diyetisyen kontrolünde diyete başladım. Sütümü azalmayacak ve tok tutacak şekilde bir diyet. Tabi bizde sut alerjisi olunca peynir yoğurt süt yok. 2 hafta önce hastanede tüm kan testlerim ı de yaptirmistim. Şükür bir olumsuzluk yok sadece kolesterol az yüksek çıkmıştı.
80.1 kg ile başladım. Ilk hedef 74, sonraki hedef 68, sonra da 60 kg. Insallah bu sefer kalıcı olarak kg verebilirim. Diyetisyen ücreti aylık 180 tl, haftada bir online kontrol edecek. Ben covid nedeniyle yüzyüze istemedim.
Bnde rotarx yaptrmayı düşünüyorum da FDA onayı yok muymuş?Bugun bende rotarix yaptırdım canim sonra okudum fda onayı yokmuş fln bide rotateg var galiba bizim doktorda rotarix yaptirdi
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah ameliyata gerek kalmazBnde rotarx yaptrmayı düşünüyorum da FDA onayı yok muymuş?
Kızlar benm mastitim 1 haftalık antibiyotik tedavisne rağmen geçmedi. Usg de çekildi 3.5 cm olmuş geçmezse ameliyat ile açıp boşaltacaklarmış. Ameliyat videosunu izledim daha beter oldumÇok korkuyorum başından geçen var mi veya tanıdıklarınızın başına gelen?
Ameliyata gerek kalmsdan geçsin lütfenLütfen şu mübarek günlerde bana dualarınızda yer verin
İnşallah cnm inşallahÇok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah ameliyata gerek kalmaz
Teşekkür ederim canım anlayışın için . Gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç . Bir de benim evde 23 aylik bir bebegim daha var bu süreçte onunla com ilgilenemiyorum buda beni çok uzuyor . Seneye inşallah bu süreçleri unutur onlara bakarak iyiki yapmışım sizi derim :)))Canım benim bebeğim de 3 aylık oldu ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Ben de ilk kızımda aynı şeyleri yaşadığım için psikolojik olarak daha çok etkileniyorum. Durumunu abarttığını kesinlikle düşünmüyorum. Benimkinin de aşırı gazi var, karnındaki sesleri duyabiliyorum. Mutlaka emmelerini bu etkiliyordur. Bizde bir de kusma problemi var, emdiği az miktarın da çoğunu kusuyor. Bunlar da kilo alimini yarı yarıya düşürdü. İnşallah sizde kilo alımı düşmez. Ben ayakta gezerek zıplayıp hoplayarak yine de deniyorum. İnşallah kısa sürer bu dönem de bebislerimiz rahatlar. Ayrıca burda herkesin kendine göre agir gelen sıkıntıları oluyor. Bu platform birbirimize destek olalım, moral verelim diye var. Sen sıkma canını, inşallah ikimizin de bu bebisleri emer. Sütü olmayan annelere de Allah bol bol sut nasip etsin inşallah
Benim ilk kizim da öyleydi 7vay sürdü inşallah bunda daha kısa sürer. Valla her pozisyonu deniyorum kısa kısa emiyor. Binay kilo da az almış 500 gr doktor da biraz az diyor her bebek memeyi sevm3z istersen mama ver dediBu aylarda meme reddu yasanabiliyo canm gayet normal bisey emzikten yada sevmedugunden degil canm sen emzirmekte israr edecen farkli pozisyonlarda mecbur yoksa bebegin tamamen bırakır...
Benm ilk kizim oyleydi canm zorla agzina koyuyordum ve koluma alip geziyordum bi elimde poposuna vurup birazcik hoplatir gibi yapıyordum ve sessiz ortamda vermen gerek canm. Simdj benm küçüğü ablasi saklabanlik yaparsa yada ses ediyorsa icmiyo dikkatleri cabuk dagiliyo
Sizin ki kaç aylık ti erken mi başladı. Allah yardımcımız olsun vallaBizimde iki haftadır diş ağrıları başladı bu yüzden emmek istemiyor çoğu zaman ağrıdan dolayı ben ayakta emziriyordum çocuk müzikleri açıyorum gezdiriyorum evin içinde Ali babanın çiftliği seviyor onu söylüyoruz büyük oğlumla bu şekilde emzirmeye çalışıyorum bazen de uzanarak
Gecmis olsun Rabbim en kısa sürede şifa versin inşallah. Ben bu damak genişleme olayını pek anlamıyorum. Ama elini yutacak nerdeyse öyle yiyor tok olsada. Benim bebis de senin ki gibi 1 haftadır kendini geri atıyor sızlaniyor emerken bile sanki kötü bir şey içiyormuş gibi inleyip ağlıyor. Çok zor bi durum . Anne memesine düşkün severek emen bir bebegim olsun isterdim :) ama 2 çocuğum da da olmadi malesef. Benim kiler sondandan seviyor 7. Aydan sonra buda böyle olacak sanirimEvet kızlar, covid sekilde bebek bakma olayına devam ediyorum,filyasyyon aradı ilaç vermediler emzir dediler, emzireyim derken meme reddi doruga cıktı mememin atesinden midir sutun tadından mı. Zaten iki hatadır tam memeyi tutcakken geeilip atıyodu kendini, velhasıl bugun dr kardeşim iğne yaptı kan sulandırıcı oxapar, bunu yağınca emziremiyosun, hergun olması lazım ama istemiyorum bebişim iyice beni reddetcek diye korkuyorum, bugun sagıp attım sütümü, yarına kadar boyle inşallah beni unutmaz.
Biliyorum bu aylarda red oluyor ama baska durumlarda var bencr.
Sizde damaklarda genişleme oldumu oralar mı agrıyo acaba
Bir de yuzume hic bakmıyor artık cok üzülüyorum
Rabbim şifa versin biran önce küçülüp biter gider inşallahBnde rotarx yaptrmayı düşünüyorum da FDA onayı yok muymuş?
Kızlar benm mastitim 1 haftalık antibiyotik tedavisne rağmen geçmedi. Usg de çekildi 3.5 cm olmuş geçmezse ameliyat ile açıp boşaltacaklarmış. Ameliyat videosunu izledim daha beter oldumÇok korkuyorum başından geçen var mi veya tanıdıklarınızın başına gelen?
Ameliyata gerek kalmsdan geçsin lütfenLütfen şu mübarek günlerde bana dualarınızda yer verin
şimdi kontrol ettim FDA'nın sitesini, Rotarix'in var onayı. Biz de onu yaptırdık.Bnde rotarx yaptrmayı düşünüyorum da FDA onayı yok muymuş?
Oğlum 3 ay 12 günlük daha olmadım ben ya çok şiştim bide bayrama kadar bı kaç kilo gideydi iyi olurdu
Bnmkide arada mukuslu oluyo cikolatadan olabilir die dusunuyorum cunku ramazanin başından beri yemiyordum mukus yoktu gecen adet olcam die canm tatli biseyler ustedi bende cikolta yedim ertesi gunku kakasi mukusluyduBizde de iki gündür mukuslu kaka var, doktoruna resim gönderdim bugün, alerji olabilir dedi. Bir daha o şekilde yaparsa tahlile götüreceğiz dışkısını. Ama anlamadığım bu çocuk ilk 3 ayında çok gaz sancısı çekti. Mukus neredeyse hiç olmadı, şimdi hala sancıları var; ama belli saatlerde oluyor genelde ve keyfi de çok daha iyi. Şu an mukuslu yapması garip geldi bana. Bu şekilde sonradan alerjisi çıkan var mı?
Evet olabiliyor ama tek başına mukus alerji belirtisi değildir bizde mukus karında guruldama gürültülü kaka aşırı gaz kabızlık vardıBizde de iki gündür mukuslu kaka var, doktoruna resim gönderdim bugün, alerji olabilir dedi. Bir daha o şekilde yaparsa tahlile götüreceğiz dışkısını. Ama anlamadığım bu çocuk ilk 3 ayında çok gaz sancısı çekti. Mukus neredeyse hiç olmadı, şimdi hala sancıları var; ama belli saatlerde oluyor genelde ve keyfi de çok daha iyi. Şu an mukuslu yapması garip geldi bana. Bu şekilde sonradan alerjisi çıkan var mı?