2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canm dise vardir hrrjalde ya benmkide bunlari yapiyo su an.
Benm buyuk kizimda bu aylarda baslamisti bu hareketlere 9. Ayda anca cikardi

Ben bugün adet oldum kizlar hoc beklemoyordum ramazni bitiririm diyordum ama kismet olmadi.
O adet sancilari falan bosuna degilmis demekki adet olcagimin belirtisiymis

Benim oğlumun da şu aralar elleri hep ağzında. Diş için erken aslında daha yeni 3.5 aylık olduk; ama bir şey ya kaşıyor ya rahatsız ediyor muhtemelen. Ben de o yüzden ünlü bir diş kaşıma oyuncağı var Sophie diye onu sipariş verdim. Bakalım biraz pahalı bir diş kaşıyıcı için; ama umarım oğlum sever de kullanır.

Cnm hemen çıkarmıyorlar zaten diş evresi uzunda sürebiliyor kısa da sürebiliyor her bebeğin diş çıkarma evresi farklıdır şuan yeri kaşınır Zaman geçtikçe kabarır kabarıklık artar beyazlaşır yeri ve patlar sonra

Ben bugün adet oldum kizlar hoc beklemoyordum ramazni bitiririm diyordum ama kismet olmadi.
O adet sancilari falan bosuna degilmis demekki adet olcagimin belirtisiymis
Oğlum 3 ay 12 günlük daha olmadım ben ya çok şiştim bide bayrama kadar bı kaç kilo gideydi iyi olurdu

Kan testi tahlil fln istediği canim bende 78 kiloyum 67 olmak istiyorum

Bugun bende rotarix yaptırdım canim sonra okudum fda onayı yokmuş fln bide rotateg var galiba bizim doktorda rotarix yaptirdi
Bnde rotarx yaptrmayı düşünüyorum da FDA onayı yok muymuş?

Kızlar benm mastitim 1 haftalık antibiyotik tedavisne rağmen geçmedi. Usg de çekildi 3.5 cm olmuş geçmezse ameliyat ile açıp boşaltacaklarmış. Ameliyat videosunu izledim daha beter oldum Çok korkuyorum başından geçen var mi veya tanıdıklarınızın başına gelen?
Ameliyata gerek kalmsdan geçsin lütfenLütfen şu mübarek günlerde bana dualarınızda yer verin

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah ameliyata gerek kalmaz

Teşekkür ederim canım anlayışın için . Gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç . Bir de benim evde 23 aylik bir bebegim daha var bu süreçte onunla com ilgilenemiyorum buda beni çok uzuyor . Seneye inşallah bu süreçleri unutur onlara bakarak iyiki yapmışım sizi derim :)))
Benim ilk kizim da öyleydi 7vay sürdü inşallah bunda daha kısa sürer. Valla her pozisyonu deniyorum kısa kısa emiyor. Binay kilo da az almış 500 gr doktor da biraz az diyor her bebek memeyi sevm3z istersen mama ver dedi ama mama işine girersem daha çok beni bırakır diye korkuyorum o yüzden diğer ay kontrolü bekleyeceğim bakalim ne kadar alacak
Sizin ki kaç aylık ti erken mi başladı. Allah yardımcımız olsun valla
Gecmis olsun Rabbim en kısa sürede şifa versin inşallah. Ben bu damak genişleme olayını pek anlamıyorum. Ama elini yutacak nerdeyse öyle yiyor tok olsada. Benim bebis de senin ki gibi 1 haftadır kendini geri atıyor sızlaniyor emerken bile sanki kötü bir şey içiyormuş gibi inleyip ağlıyor. Çok zor bi durum . Anne memesine düşkün severek emen bir bebegim olsun isterdim :) ama 2 çocuğum da da olmadi malesef. Benim kiler sondandan seviyor 7. Aydan sonra buda böyle olacak sanirim

Rabbim şifa versin biran önce küçülüp biter gider inşallah

şimdi kontrol ettim FDA'nın sitesini, Rotarix'in var onayı. Biz de onu yaptırdık.
Rotarix buradan kendiniz de bakabilirsiniz.

Mastit için de çok geçmiş olsun. Benim en büyük korkularımdan biri o. Geçen bende de sertlik oldu, ödüm koptu ama emzirip masaj yapınca geçti. Siz şu an masaj da çok yapamazsınız herhalde, mastit evresine geldiği için. Dua edicem sizin için ya, burada artık az çok birbirimizi tanıyoruz hep başından beri emzirme sizin için de sıkıntılı oldu. İnşallah ameliyata falan gerek kalmadan atlatırsınız da sonrasında emzirme serüveniniz daha rahat geçer :)

Bizde de iki gündür mukuslu kaka var, doktoruna resim gönderdim bugün, alerji olabilir dedi. Bir daha o şekilde yaparsa tahlile götüreceğiz dışkısını. Ama anlamadığım bu çocuk ilk 3 ayında çok gaz sancısı çekti. Mukus neredeyse hiç olmadı, şimdi hala sancıları var; ama belli saatlerde oluyor genelde ve keyfi de çok daha iyi. Şu an mukuslu yapması garip geldi bana. Bu şekilde sonradan alerjisi çıkan var mı?

Oğlum 3 ay 12 günlük daha olmadım ben ya çok şiştim bide bayrama kadar bı kaç kilo gideydi iyi olurdu

Iki uc haftalik adet sancılarından sonra oldum iste bide olmadan once baya bi kasinti vardi enfeksiyon kaptim sandim ama adet oldum. Benmkide 3 aylik.
Ramazani bitirem oyle olayım duyordum ama simdi iyiki oldum diyorjm karnimdaki sislik gitti biraz rahatladim

Bnmkide arada mukuslu oluyo cikolatadan olabilir die dusunuyorum cunku ramazanin başından beri yemiyordum mukus yoktu gecen adet olcam die canm tatli biseyler ustedi bende cikolta yedim ertesi gunku kakasi mukusluydu

Evet olabiliyor ama tek başına mukus alerji belirtisi değildir bizde mukus karında guruldama gürültülü kaka aşırı gaz kabızlık vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…