2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Maşallah ne güzel..Benim bebeğim hiç yüz üstü durmuyor azıcık yatırıyorum basıyor çığlığı.göz önündeyken yüz üstü yatırmak çok iyiymiş aslında gazı için çok istiyorum yatsın.sürekşi sırt üstü duruyor sırtı ağrıyacak gibi geliyor

73 günlük canım 2.ayında iyice düzene girdik.

Yüzüstüde korkuyorum ya ani bebek ölümleri oluyomuş ya anca uyanıkken bi kaç dk tutuyorum kasları gelişsin diye
Boğulma riski olduğu söyleniyo canım ama ben hep yanında oluyorum bide yumuşak yere yatırmıyorum. Oğlum kafasını ceviriyo zaten bi kaç defa gözlemledim. Ama gece tabi ki yatırmıyorum ben de hiç
İnşallah canım enfeksiyonda genelde rengi ve kokusu Farklı oluyor diye biliyorum
Doğru diyosun canım takip edeyim biraz daha bakalım
Uyanıkken benimki de sevmiyo canım. Karşısına ilgisini çekecek şeyler koyuyorum en fazla 3-5 dk öyle kalıyo. Ama uyurken sıkıntı yok, yatırabiliyorum o şekilde. Gece sırtüstü yatarken hep ses çıkarıyo mesela gerinir gibi. Bana da sırtı yoruluyo gibi geliyo ama bilemiyoruz tabi

Kizlar 2 gündür uyguladıgım şey baya süt yaptı.Paylaşayımda faydası olur birilerine.kuru armut kompostosu yapıyorum.Günde 3 defa içiyorum.Sütüm inanılmaz arttı.Denemediyseniz deneyin derim
Kuru armutu aktardanmı alıyoruz acaba bise kompostosu nasıl yapılıyo çok sprdum kusura bakmayın

Valla bende aynıyım duş alabilirsem ne mutlu bana diyorum bizde 1 senedir ölümüne kankayız

Kuru armutu aktardanmı alıyoruz acaba bise kompostosu nasıl yapılıyo çok sprdum kusura bakmayın
Canım ben ayva ve kuru üzümden komposto yapmıştım o da çok iyi gelmişti. Kuru armut bulamazsan aklında bulunsun
Nefis köreltmek için işte, o da 3 dk falan sürüyo

Şu içmek için de yemek yemek lazım aç aç da sürekli su içemiyorum ben ... Yedikçe de kilo veremiyorum doğum kiloları nasıl gidecek
Açıkçası ben şu anda kiloyu hiç dert etmiyorum, çünkü bebeğimin alacağı anne sütü sağlığı için çok önemli. O yüzden canım ne isterse yiyorum, özellikle emzirme dönemi ilk 6 ayda çok önemli. 6. Aydan sonra ek gıda takviyesi olacak nasılsa o dönemde rejimimi yaparım diyorum.

Fışkırarak kusuyordu. Gaviskon ve motilium kullanıyoruz. Kusma azaldı
Gavisconu nasıl kullanıyorsunuz? Benim kızımda da reflü var aynı iki ilacı kullanıyorum ama gavisconun prospektüsünde yazanla doktorun bana anlattıgı hazırlama şekli farklı. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Aynen bizde eşime diyorum kanka olduk iyice vakit mi var diyor harbiden yok
Bide ikinci çocuktan sonra stres daha fazla kazaya kurban gideriz diye stresten yapasi gelmiyor insanın

Bende öyle düşünüyorum canım hiç kesmiyorum kendimi zaten canım da yemek istiyor açıkiyorum sık sık dediğin gibi onlara süt olsun da kilo Elbette veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…