- 8 Mart 2020
- 236
- 204
- 34
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.781
Fışkırarak kusuyordu. Gaviskon ve motilium kullanıyoruz. Kusma azaldıKuskusması nasıl canım? Fışkırır şekilde mi ? Çok mu?
İnşallah canım enfeksiyonda genelde rengi ve kokusu Farklı oluyor diye biliyorumBen ilk ilişkiden sonra görünce takip ettim canım. 1 ayda 2 defa öyle yoğun olunca korktum açıkçası enfeksiyon olabilir mi diye. İnşallah yoktur öyle bişey
Maşallah ne güzel..Benim bebeğim hiç yüz üstü durmuyor azıcık yatırıyorum basıyor çığlığı.göz önündeyken yüz üstü yatırmak çok iyiymiş aslında gazı için çok istiyorum yatsın.sürekşi sırt üstü duruyor sırtı ağrıyacak gibi geliyorCanım bizim de gündüz uykulari annca kucakta oluyodu, yatağa koyunca 5 dk içinde uyaniyodu. Ben çareyi yüzüstü yatirmakta buldum. Geceleri sırtüstü yatırıyorum ama gündüz hep yüzüstü ve böyle yatınca 2 saate varan uykuları oluyo
73 günlük canım 2.ayında iyice düzene girdik.Ayy ne güzel maşallah maşallah. Benim bebeğim doğduğundan beri gözleri fıldır fıldır kucakta uyuyan o da hep pışpış isteyen ben ve eşimden başka kişide uyuamayan bi bebek. Kolik değil ağlak değil üstüne sürekli gülen kahkaha atana bi bebek maşallah ama uyku hiç yok. Ben de keseli 3 gğn oldu şuan dediğin gibi kundaklı reflü yatağında dizimde sallıyorum hafifçe uyudu. Gece de elektrikli sallanan ana kucağında uyuyo ama 45 dk 1 saat falan. Kaç günlük seninki
Boğulma riski olduğu söyleniyo canım ama ben hep yanında oluyorum bide yumuşak yere yatırmıyorum. Oğlum kafasını ceviriyo zaten bi kaç defa gözlemledim. Ama gece tabi ki yatırmıyorum ben de hiçYüzüstüde korkuyorum ya ani bebek ölümleri oluyomuş ya anca uyanıkken bi kaç dk tutuyorum kasları gelişsin diye
Doğru diyosun canım takip edeyim biraz daha bakalımİnşallah canım enfeksiyonda genelde rengi ve kokusu Farklı oluyor diye biliyorum
Uyanıkken benimki de sevmiyo canım. Karşısına ilgisini çekecek şeyler koyuyorum en fazla 3-5 dk öyle kalıyo. Ama uyurken sıkıntı yok, yatırabiliyorum o şekilde. Gece sırtüstü yatarken hep ses çıkarıyo mesela gerinir gibi. Bana da sırtı yoruluyo gibi geliyo ama bilemiyoruz tabiMaşallah ne güzel..Benim bebeğim hiç yüz üstü durmuyor azıcık yatırıyorum basıyor çığlığı.göz önündeyken yüz üstü yatırmak çok iyiymiş aslında gazı için çok istiyorum yatsın.sürekşi sırt üstü duruyor sırtı ağrıyacak gibi geliyor
Biz de bugün tam 7 haftalık olduk 49 günlük inşallah rayına girer bizim de73 günlük canım 2.ayında iyice düzene girdik.
Kuru armutu aktardanmı alıyoruz acaba bise kompostosu nasıl yapılıyo çok sprdum kusura bakmayınKizlar 2 gündür uyguladıgım şey baya süt yaptı.Paylaşayımda faydası olur birilerine.kuru armut kompostosu yapıyorum.Günde 3 defa içiyorum.Sütüm inanılmaz arttı.Denemediyseniz deneyin derim
Biz deYa biz daha ilişki denemdik nerdeyse 1 yıl olacak40 tan sonra olur mu biz 50 günlük olduk korkuyoruz denesek mi diye 11 aydır kankayız
İnşallah girer canımBiz de bugün tam 7 haftalık olduk 49 günlük inşallah rayına girer bizim de
Valla bende aynıyım duş alabilirsem ne mutlu bana diyorumBizde de bir yıldır neredeyse tık yokkanama falan olunca risk var diye olmamıştı, risk geçince de psikolojik olarak korktuğumuzdan olmadı.
Şimdi de ne ara vakit buluyorsunuz helal olsunben duş almaya vakit bulamıyorum. Vakit olsa bile uyumaya çalışıyorum hemen
Canım ben ayva ve kuru üzümden komposto yapmıştım o da çok iyi gelmişti. Kuru armut bulamazsan aklında bulunsunKuru armutu aktardanmı alıyoruz acaba bise kompostosu nasıl yapılıyo çok sprdum kusura bakmayın
Nefis köreltmek için işte, o da 3 dk falan sürüyoBizde de bir yıldır neredeyse tık yokkanama falan olunca risk var diye olmamıştı, risk geçince de psikolojik olarak korktuğumuzdan olmadı.
Şimdi de ne ara vakit buluyorsunuz helal olsunben duş almaya vakit bulamıyorum. Vakit olsa bile uyumaya çalışıyorum hemen
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım ben ayva ve kuru üzümden komposto yapmıştım o da çok iyi gelmişti. Kuru armut bulamazsan aklında bulunsun
Nefis köreltmek için işte, o da 3 dk falan sürüyo
Açıkçası ben şu anda kiloyu hiç dert etmiyorum, çünkü bebeğimin alacağı anne sütü sağlığı için çok önemli. O yüzden canım ne isterse yiyorum, özellikle emzirme dönemi ilk 6 ayda çok önemli. 6. Aydan sonra ek gıda takviyesi olacak nasılsa o dönemde rejimimi yaparım diyorum.Şu içmek için de yemek yemek lazım aç aç da sürekli su içemiyorum ben ... Yedikçe de kilo veremiyorum doğum kiloları nasıl gidecek
Kayinvalidem kendi kurutmuştu.Kuru armutu aktardanmı alıyoruz acaba bise kompostosu nasıl yapılıyo çok sprdum kusura bakmayın
Gavisconu nasıl kullanıyorsunuz? Benim kızımda da reflü var aynı iki ilacı kullanıyorum ama gavisconun prospektüsünde yazanla doktorun bana anlattıgı hazırlama şekli farklı. Siz nasıl yapıyorsunuz?Fışkırarak kusuyordu. Gaviskon ve motilium kullanıyoruz. Kusma azaldı
Aynen bizde eşime diyorum kanka olduk iyice vakit mi var diyorBizde de bir yıldır neredeyse tık yokkanama falan olunca risk var diye olmamıştı, risk geçince de psikolojik olarak korktuğumuzdan olmadı.
Canım ben ayva ve kuru üzümden komposto yapmıştım o da çok iyi gelmişti. Kuru armut bulamazsan aklında bulunsun
Nefis köreltmek için işte, o da 3 dk falan sürüyo
Bende öyle düşünüyorum canım hiç kesmiyorum kendimi zaten canım da yemek istiyor açıkiyorum sık sık dediğin gibi onlara süt olsun da kilo Elbette veririzAçıkçası ben şu anda kiloyu hiç dert etmiyorum, çünkü bebeğimin alacağı anne sütü sağlığı için çok önemli. O yüzden canım ne isterse yiyorum, özellikle emzirme dönemi ilk 6 ayda çok önemli. 6. Aydan sonra ek gıda takviyesi olacak nasılsa o dönemde rejimimi yaparım diyorum.