- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.801
Bizde de bir yıldır neredeyse tık yokkanama falan olunca risk var diye olmamıştı, risk geçince de psikolojik olarak korktuğumuzdan olmadı.
Şimdi de ne ara vakit buluyorsunuz helal olsunben duş almaya vakit bulamıyorum. Vakit olsa bile uyumaya çalışıyorum hemen
Valla bende aynıyım duş alabilirsem ne mutlu bana diyorumbizde 1 senedir ölümüne kankayız
Yediklerimiz süte dönüşsün inşallahBende öyle düşünüyorum canım hiç kesmiyorum kendimi zaten canım da yemek istiyor açıkiyorum sık sık dediğin gibi onlara süt olsun da kilo Elbette veririz
Bizde de bir yıldır neredeyse tık yokkanama falan olunca risk var diye olmamıştı, risk geçince de psikolojik olarak korktuğumuzdan olmadı.
Şimdi de ne ara vakit buluyorsunuz helal olsunben duş almaya vakit bulamıyorum. Vakit olsa bile uyumaya çalışıyorum hemen
kizlar bu arada ben diyetteyim hala. instagramda emziren anneler icin süt arttirici ve kilo verdiren bir diyet grubuna katilmistim . devam ediyorum hala ve benim sutum artti. hic mama vermiyorum 1,5 aydir. Kiloda veriyorum ayni zamanda. gayet saglikli listemiz duzenli hic ac kalmadan yiyerek hem sutum artti hem de zayifladim. 1,5 ayda ben oyle aman aman bir kilo veremedim ama 4 kilo gitti en azindan. cok kilo veren arkadaslarda oldu grupta.obur turlu sut olsun diye yiyip duruyordum kilodan baska bisey olmadi aklinizda olsunBende öyle düşünüyorum canım hiç kesmiyorum kendimi zaten canım da yemek istiyor açıkiyorum sık sık dediğin gibi onlara süt olsun da kilo Elbette veririz
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar kanka olduğunuza şükredin bence.beterin beteri var dyiip beni getirin aklınıza.
Biz düşman olduk olacağız birbirimize. Bir de dost olarak ayrılıyoruz diyor bana arsız
Aaa ismi neydi grubun hemen gelip bakayımkizlar bu arada ben diyetteyim hala. instagramda emziren anneler icin süt arttirici ve kilo verdiren bir diyet grubuna katilmistim . devam ediyorum hala ve benim sutum artti. hic mama vermiyorum 1,5 aydir. Kiloda veriyorum ayni zamanda. gayet saglikli listemiz duzenli hic ac kalmadan yiyerek hem sutum artti hem de zayifladim. 1,5 ayda ben oyle aman aman bir kilo veremedim ama 4 kilo gitti en azindan. cok kilo veren arkadaslarda oldu grupta.obur turlu sut olsun diye yiyip duruyordum kilodan baska bisey olmadi aklinizda olsun
Gaz sancıları azaldı mı pekiBiz 3 aylık oldukbakalım bizi neler bekliyor bu ay
Çoook hemde ama gaz ilacınıda değiştirdim ondanmı aydanmı bilmiyorum tam gazını almaya kaldırıyorum kendi çıkarıyoGaz sancıları azaldı mı peki
Maşallah maşallah ya adı neydi grubun canım bizde bir bakalımkizlar bu arada ben diyetteyim hala. instagramda emziren anneler icin süt arttirici ve kilo verdiren bir diyet grubuna katilmistim . devam ediyorum hala ve benim sutum artti. hic mama vermiyorum 1,5 aydir. Kiloda veriyorum ayni zamanda. gayet saglikli listemiz duzenli hic ac kalmadan yiyerek hem sutum artti hem de zayifladim. 1,5 ayda ben oyle aman aman bir kilo veremedim ama 4 kilo gitti en azindan. cok kilo veren arkadaslarda oldu grupta.obur turlu sut olsun diye yiyip duruyordum kilodan baska bisey olmadi aklinizda olsun
Ne kullanıyosun artık canımÇoook hemde ama gaz ilacınıda değiştirdim ondanmı aydanmı bilmiyorum tam gazını almaya kaldırıyorum kendi çıkarıyo
Ya benim ter kokum değişti. Eşim lahmacun gibi kokmaya başladın diyodus almayi tercih ederim gercekten de. surekli kokuyorum gibi hissediyorum . bu arada benim ki 3. sıçramaya fena girdi. uslu kizim canavara donustu duzen muzen kalmadi 2 gundur delircem oncesinde ben bebek bakmiyormusum dedirtti bana. uyumuyor, uyusa aninda uyaniyor , geceleri ustumde memede uyuyor falan benim suana kadar kurdugum tüm duzen alt ust oldu niye boyle oldu ya moralim cok bozuk
Ne kullanıyordun şimdi ne kullanıyorsun peki?Çoook hemde ama gaz ilacınıda değiştirdim ondanmı aydanmı bilmiyorum tam gazını almaya kaldırıyorum kendi çıkarıyo
Bende öyleyimYa benim ter kokum değişti. Eşim lahmacun gibi kokmaya başladın diyoiçim dışım kimyon oldu kimyon kokuyorum resmen
Ne kullanıyosun artık canım
Hemen hemen bütün gaz ilaçlarını kullandım şimdi nurse hurveys colex kullanıyorum özellikle alttan sürekli çıkıyorNe kullanıyordun şimdi ne kullanıyorsun peki?
Aaa bende öyle yapayım işe yarıyorsaBende öyleyimnormalde hiç terlemem ama emzirirken hormonlar değişiyor o yüzden böyle hergun duş alıyorum ve duştan sonra koltuk altıma karbonat sürüyorum yer kokmuyor roll-on da kullandığım oluyor
Sab simplex kullanıyorum bu bitince onu demeyeyim bende sağol canımHemen hemen bütün gaz ilaçlarını kullandım şimdi nurse hurveys colex kullanıyorum özellikle alttan sürekli çıkıyorher bacağını kaldırdığında pıtpıt yapıyo
Dene mutlaka canımAaa bende öyle yapayım işe yarıyorsaroll on kullanmıyorum farklı koku almasın diye emzirirken falan
Sab simplex kullanıyorum bu bitince onu demeyeyim bende sağol canım
Ben damlasını kullaniyodum ama colex daha mı etkili acabaaHemen hemen bütün gaz ilaçlarını kullandım şimdi nurse hurveys colex kullanıyorum özellikle alttan sürekli çıkıyorher bacağını kaldırdığında pıtpıt yapıyo
Canım nasıl yapıyosun karbonatı dümdüz sürüp birakiyo musun yoksa siliyo musun sonra? Duş alıp yatıyorum sabaha kadar terliyorum da her gece aynı teraneBende öyleyimnormalde hiç terlemem ama emzirirken hormonlar değişiyor o yüzden böyle hergun duş alıyorum ve duştan sonra koltuk altıma karbonat sürüyorum yer kokmuyor roll-on da kullandığım oluyor
diyetisyen Gözde kocamanAaa ismi neydi grubun hemen gelip bakayım