2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Valla bende aynıyım duş alabilirsem ne mutlu bana diyorum bizde 1 senedir ölümüne kankayız

Kızlar kanka olduğunuza şükredin bence.beterin beteri var dyiip beni getirin aklınıza.
Biz düşman olduk olacağız birbirimize. Bir de dost olarak ayrılıyoruz diyor bana arsız

dus almayi tercih ederim gercekten de. surekli kokuyorum gibi hissediyorum . bu arada benim ki 3. sıçramaya fena girdi. uslu kizim canavara donustu duzen muzen kalmadi 2 gundur delircem oncesinde ben bebek bakmiyormusum dedirtti bana. uyumuyor, uyusa aninda uyaniyor , geceleri ustumde memede uyuyor falan benim suana kadar kurdugum tüm duzen alt ust oldu niye boyle oldu ya moralim cok bozuk

Bende öyle düşünüyorum canım hiç kesmiyorum kendimi zaten canım da yemek istiyor açıkiyorum sık sık dediğin gibi onlara süt olsun da kilo Elbette veririz
kizlar bu arada ben diyetteyim hala. instagramda emziren anneler icin süt arttirici ve kilo verdiren bir diyet grubuna katilmistim . devam ediyorum hala ve benim sutum artti. hic mama vermiyorum 1,5 aydir. Kiloda veriyorum ayni zamanda. gayet saglikli listemiz duzenli hic ac kalmadan yiyerek hem sutum artti hem de zayifladim. 1,5 ayda ben oyle aman aman bir kilo veremedim ama 4 kilo gitti en azindan. cok kilo veren arkadaslarda oldu grupta.obur turlu sut olsun diye yiyip duruyordum kilodan baska bisey olmadi aklinizda olsun

Aaa ismi neydi grubun hemen gelip bakayım

Maşallah maşallah ya adı neydi grubun canım bizde bir bakalım

Ya benim ter kokum değişti. Eşim lahmacun gibi kokmaya başladın diyo içim dışım kimyon oldu kimyon kokuyorum resmen

Ya benim ter kokum değişti. Eşim lahmacun gibi kokmaya başladın diyo içim dışım kimyon oldu kimyon kokuyorum resmen
Bende öyleyim normalde hiç terlemem ama emzirirken hormonlar değişiyor o yüzden böyle hergun duş alıyorum ve duştan sonra koltuk altıma karbonat sürüyorum yer kokmuyor roll-on da kullandığım oluyor

Bende öyleyim normalde hiç terlemem ama emzirirken hormonlar değişiyor o yüzden böyle hergun duş alıyorum ve duştan sonra koltuk altıma karbonat sürüyorum yer kokmuyor roll-on da kullandığım oluyor
Aaa bende öyle yapayım işe yarıyorsa roll on kullanmıyorum farklı koku almasın diye emzirirken falan
Hemen hemen bütün gaz ilaçlarını kullandım şimdi nurse hurveys colex kullanıyorum özellikle alttan sürekli çıkıyor her bacağını kaldırdığında pıtpıt yapıyo
Sab simplex kullanıyorum bu bitince onu demeyeyim bende sağol canım

Canım nasıl yapıyosun karbonatı dümdüz sürüp birakiyo musun yoksa siliyo musun sonra? Duş alıp yatıyorum sabaha kadar terliyorum da her gece aynı terane ben de bi deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…