2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Islak mendil hıc kullanmadım hep su ve pamuk yapıyorum tam anlamıyla yapamaıdm demekkı
Canım olacağı varsa oluyor kendini üzme bizim de çok bulaşıyordu kakasi. Ayrıca kız çocuklarının özel bölgesinde zar var korunması için yoksa tüm kız bebekler enfeksiyon olurdu. Çok geçmiş olsun insallah test sonucunuz olumlu çıkar da ilaca gerek kalmaz

Evet olacagı varsa oluyor insallah hemen gecer cunku cok huzursuz sagolun

Ben de biraz emziriyorum sonra 100-120 veriyorum artık çok değildir inşallah

Bende ayakta pış pış yapıp yatağına koyup beşiği sallıyorum öyle dalıyor bugün zor daldı biraz atak döneminde misiniz acaba

Benim oğlumda öyle ya bazen iki elini koyuyor uykuda da baş parmağını emiyor dişten öyle yapıyor dicemde daha 2 buçuk aylık yani

Selam kızlar.biz bugün sünnet oldukk çok şükür.10 dk bile sürmedi.çok şükür iyiyiz.
Hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin size inşallah

Bir kac gun sonra 2 aylık olacagız ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı antibiyotik kullanacağız boyle Bı durumla karsılasan var mı cok kucuk degil mi antibiyotik ııcn
Geçmiş olsun. Çok yakın arkadaşımın kızı da henüz 40-50 günlükken iye olmuştu ve antibiyotik kullanmıştı. O da cok üzülerek verdi antibiyotiği ama hemen iyileşti bebisimiz çok şükür. Kız bebeklerde genellikle yaşanan bi durum zaten sanırım Tekrar çok geçmiş olsun
Bu burun temizleme konusunda doktorlar da kararsız anladığım kadarıyla bi kısım düzenli temizlenmeli derken, diğer taraf ihtiyaç oldukça temizleyin diyo. Biz anneler de içgüdüsel hareket ediyoruz napalim

Evet dereotuda çok işe yarıyor, hemen hemen her gün tüketiyorum. Bazı insanlara çok özeniyorum hiç bir şey yapmadan sütleri dolup taşıyor. Ben bir gün bir şeyi eksik tüketeyim sütüm azalıyor. Bu arada su çok önemli, günlük en az 3 litre tüketmek lazım

Tesekkurler meme reddi ıcjn gıttım Dr a huzursuzluğu vardı gazdan diye dusunuyodum
Anladim. Bende mi tahlil yaptirsam diye dusundum.simdi. huzursuzlugu hep var oglumun. Gazli bir bebek. Usg de çekildi, cok gazli yani. Kolik zaten. Ama idrar icin hic baktirmadim.

S Seval Tunc cnm mühendisinoğlu mamalar incelemişti. Yıldızlar lisesinden seç istersen..
benimki de acıkınca ıngaaa diyo bi de hüvee hüve demesi var beni benden alıyo
Hüve hüve nin anlamını çözdümüz mü? Bizde çok dalga geçiyoruz da kuzucuk kim bilir ne demek istiyorm
Ya evet işte ben onu anlayamadım ben de 120 veriyorum 150 versem mi acaba memeden sonra fazla mı olur bu arada beni çok az emiyor yani toplam 20-30 cc çıkıyor benden
memeden sonra çok fazla olur.meme vermiyorsan o kadar verin. Sürekli sağım yapını artacaktır. Tekbir sağıma güvenmeyin. Bnimde bi göğsümden bazen 20 cc çıkıyor baxen 60 cc çıkıyor. Aylık bebeklerin makineden daha iyi vakumladığı söyleniyor. O kadar mamaya yüklenmeyin. Sütü arttırmaya çalışmya devam
tek memeyi verip sonra oyalayıp yatmaya yakın Diğer memenizi verseniz.üst üste fazla geliyor olabilir araya zaman girince alır ve kusmaz.
Peki tek meme verdikten sonra diğer memeyli sağıyor musunuz? Benimki de 1 ayda 750 gram almış. Dr gayet iyi dedi bugün.
Ahaha hüve çok komik ya öyle ağlayınca duygu sömürüsü yapma bana diyorum
Yaa Siz çözdünüz mü hüve ne demek?

Mrb bizim doktorumuz gunde bir tane kullan dedi geniz acilsin ama tek kullanımlık olanlardan kullanmam konusunda kesinlikle uyardı

Merhaba mamalarin uzerinde 3 hafta kullanilir gibi bir sey yazıyordu ben bu yüzden ilk doğduğunda aldığım mamayı tarihi geçti diye tavuklarimiza verdik. Siz günde 90 cc verince 3 hafta da bitiyor mu.yoksa artıyor mu?
Disari ciktigimda veya arada gunde 2 kere verdigimde oluyor o yuzden 3 haftada bitiyor 400 grlik mama. 3 haftayi birkac gun gecerse de sorun olmaz sanirim tam gun olarak hesaplamiyorum acikcasi

Canım ben ne yaparsam yapayım benim kız kusuyor, her yöntemi denedim. Tek meme verince de her seferinde hatta sonrasında da hep kusuyor. 1 saat geçiyor bir anda yine kusuyor. O yüzden 2. memeyi veremiyorum. Emmedigi zaman 2.memeyi sagmiyorum. Çünkü gündüzleri zaten çok sık emziriyorum. Bir onu sonraki sefer diğerini şeklinde. Gece 1 kez sağıyorum, onu da esim ben biraz uyuyabileyim diye gece lansinohun biberonu ile veriyor. Șimdilik boyle bakalım kusması bitince isterse düzeni değiştiriniz tabi.

Merhaba mamalarin uzerinde 3 hafta kullanilir gibi bir sey yazıyordu ben bu yüzden ilk doğduğunda aldığım mamayı tarihi geçti diye tavuklarimiza verdik. Siz günde 90 cc verince 3 hafta da bitiyor mu.yoksa artıyor mu?
Yaa iyi ki yazdınn ben bugünlerde geceleri açken emmiyor diye 30 cc mama yapıp sonra emzirip veya sağdığımı veriyordum. Tabi doğumda açtığım mamayı veriyordum.yami 50 günlük! Son tüketim tarihine dikkat ederim aama tabi cahillik kullanım ömrünün olabilecğini düşünmemiştim. Şimdi hemn çöpe atıyorum. Çok sağol cidden okumasam vermeye devam ederdim koca kutu zaten., En az da 400 gr lık var o da fazla geleck.niye daha az miktarlarda yapmıyorlar? Zafen pahalı

Bizde de dogdugundan beri vardı hırıltı çocuk dr normal, sakın temizlemeyin burun kendi sümük attıkça ucundaki sümükleri alabilirsiniz sadece dedi. İçim rahat etmedi hatta videosunu çekip kbb doktoru tanıdık var ona sordum, o da gırtlak kıkırdağı henüz gelişmediği için normal, temizlemeyi önermiyoruz hiç temizleme dedi. Sonra zamanla azaldı, şimdi sadece uyurken biraz var horultu gibi

Sğt alerjisinde 10 günlük diyette belli oluyo mu bişeyler? Yani uyuması falan normale giriyo mu? Bn de süt ve süt ürünlerini yumurta dana eti ve cevizi kestim 3. Gün oluyo etkisi ne zaman belli olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…