-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.581
Anlamadım ki valla azönce 1 saat salladım tamam uyudu dedim koyduğum an uyandı yaaGazı falan mı çok acaba yaa. Bizimkide üç dört gündür huzursuz çok
Bizde bir kaç gündür o kadar iyiydikki dedim tamam düzeldi artık ama dün akşam yine geriye sardıBiz de hala uyku meselesini çözemedik. Tam işler rayına oturdu bir düzen oluşturduk diyorum, sonra tepetaklak oluyor. Dün gündüz uykuları güzeldi mesela akşam da 9-9.30 gibi yatırırım dedim, oğlum uyumamaya karar verdi resmen 11de zor uyuttum. Bugün de gündüz uykusu çok az oldu; ancak bir tanesini kucağımda uyuyarak biraz uyudu. Onun dışında neredeyse 2.5 aylık olduk ve gerçekten algılarının açılmaya başladığını hissediyorum. Bugün jimnastik merkezinde bayağı vakit geçirdi, ona kitap falan okuduğumda ilgiyle bakmaya başladı, bir de maşallah özellikle mutlu olduğunda gülümsüyor bana ve evdekilere :) böyle büyüdüğünü, her gün değiştiğini görmek çok büyük bir nimet
Pusette uzun süre durması zararlı olduğu için canım. Yerinden alınca uyanıyor zaten direk.Neden uyandırıyorsun cnm bırak uyusun. Tam daldığı zaman Beşiğine kaldır orda uyumaya devam etsin
Bugün bizde aynıyız ya artık isyan ettim ağladım ilk defaDelirdim bıgün yaa başıma vurdu migrenim tuttu bi bebek 5 dk da olsa uyumazmı karnı tok altı temiz masaj yapıyorum yok yok ayakta sallayınca duruyo sadece yaa
Yokcanım ya.ben ilk bebeğimde 40 ından hemen sonra adet oldum ve her ay oldum.bebeğim 2 yaşına kadar emdi.öyle bişey yok yani:)Kızlar mrb ikibucuk aylik olduk ve bugun adet gördüm. Adet sütun kesilmesine neden oluyor gibi birsey duydum belki sacma bir duyum ama tedirgin oldum bu süreçte adet olup sütte problem yaşayan oldumu
Ayakta sallayınca durduğuna şükretDelirdim bıgün yaa başıma vurdu migrenim tuttu bi bebek 5 dk da olsa uyumazmı karnı tok altı temiz masaj yapıyorum yok yok ayakta sallayınca duruyo sadece yaa
Ayy bende bide üşütmüşüm kemiklerim kırılıyo sanki hem ağlıyorum hem gezdiriyorum evin içindeBugün bizde aynıyız ya artık isyan ettim ağladım ilk defa
Atak haftası mi acaba
golden goat mama kullanan var mı kizlar? Kabızlık yaptı mı?
Been bir kez kullandım gunde dort beş krz kaka yapan cocuk beş gunde kaka yapar oldu herseyimiz bozuldu malesef mofıldukYün Yorgan ortuyoruz
Ne kadar kullandınız. Ben günde bir defa vermeyi planlıyorumBeen bir kez kullandım gunde dort beş krz kaka yapan cocuk beş gunde kaka yapar oldu herseyimiz bozuldu malesef mofılduk
Yün yorgan agır gelmiyomudur?
Cok guzel yapmışsın ben bir daha ki kış örtmeyi dusunuyorum, ısıyı cok guzel muhafaza eder, oglumda ortmemiştim
Bi de kolay kolay üstüne cekemez daha mı iyi olur diye de dusunmuyor değilim.
Ben tüm gece tek başıma ilgilendiğim için sabah pert oluyorum. Sütünü sağıp anneme bırakıp yatağa geri edönüyorum. saat uyuyorum toplam 4saat uyumuş fln oluyorum. Yoksa ne yaparım bilmiyorumAynen oyle. Geçecek dedikce birileri sinirlerim tepeme cıkmaya basladı. Bende sling yok. Annem gelene kadar yani sabah 09.00 civari oynuyoruz. Emziriyorum, sut veriyorum falan.. annem gelince de veriyorum, kahvalti hazirliyorum ve sirayla annemle kahvalti yapiyoruz.
Her zmn işimize yaramasw da cidden hayat kurtarabiliyor. Bizde 4 moms var bazen üstünde 2 saat uyuyor özellikle sabahları saatlerce uyanık kaldıktan sonra güzel uyuyır. Ama huysuzken durmuyor, iyiyken kuklanmak gerek.Kızlar bilmiyorum bebekleriniz severmi ama bizim elektrikli salıncak çok işimize yaramaya başladı gündüz uykularını hep onda uyuyo müziği ve sallanması çok işime yaradı
Bende kötüyüm yaa hemen ıhlamur lümon karabiber bunları kaynat canım sonrada içine bal koyup için şifa olsun inşallah benim kemiklerim kırılıyo sankiKizlar dün saçı ıslak kalmıştım bugün boğazım kasiniyor... Ne yapabilirim ilerlemeden çözmem lazım
Cok sagol insan parayonak oluyor ne yazikki içim rahatladiYokcanım ya.ben ilk bebeğimde 40 ından hemen sonra adet oldum ve her ay oldum.bebeğim 2 yaşına kadar emdi.öyle bişey yok yani:)
Sirkeli su ile gargara yap canım ıhlamur bal-zencefil yeKizlar dün saçı ıslak kalmıştım bugün boğazım kasiniyor... Ne yapabilirim ilerlemeden çözmem lazım
Bizimde arada soğuk oluyo elleri dün akşamdan beri çoraplarıda çıkardık belki rahatlar dieOğlumu elleri gel soğuk oluyor ya ev sıcak halbuki... Bebeklerin elleri soğuk olur diye okumuştum ama yine de eller soğuk olunca için rahat etmiyor
Bizde 58 deyiz bu hafta benim kızımda çok gazlı. Gaz yapar canım dün öğlen benimkide kötü olduBugün bebeğim 62 günlük oldu ve 1 haftadır normalden fazla gazlı ve huzursuz olduğunu söylemiştim. Bugün durduk yere sanki bir yerini kesiyorlarmış gibi çığlık çığlığa krize girdi. Elim ayağım dolaştı, kıpkırmızı oldu, sakinleştiremedimAltını falan açtım fark etmedi. Neden acaba yaa, gaz falan bu kadar yapıyor mu kızlar? Şu an kucağımda bayıldı resmen