- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.601
Merhaba ben kullanıyorum 5 gün oldu bugün hem çayını hem tabletini sanki biraz arttırdı gibi sütümüKizlar mrb benim sutum ne yazikki biraz az emzirme danismani dilbura hnm cay ve maya varmis bunu kullanan oldumu acaba etkisi varmi artik bir sürü şey denedim bosuna para vermek istemiyorum kullanan varsa cevaplarsa sevinirim
Bizimde 2ay 12 gün oldu daha olmadım ama 40çıktığından beri sürekli adet olacakmışım gibi sancım var bacaklarım karnım belim çok kötüKızlar bugün tam 2 ay oldu doğum yapalı ve adet oldum
Belki seninde yakındır belirtilerin olduğuna göreBizimde 2ay 12 gün oldu daha olmadım ama 40çıktığından beri sürekli adet olacakmışım gibi sancım var bacaklarım karnım belim çok kötü
Benim de aynı. 2 ay 7 günlüğüz, son 1 haftadır ara ara regl hissi geliyo hani böyle geliverse rahatlatır ya öyle. Bakalım ne zaman gelecekBizimde 2ay 12 gün oldu daha olmadım ama 40çıktığından beri sürekli adet olacakmışım gibi sancım var bacaklarım karnım belim çok kötü
Canım bol bol emzirKizlar mrb benim sutum ne yazikki biraz az emzirme danismani dilbura hnm cay ve maya varmis bunu kullanan oldumu acaba etkisi varmi artik bir sürü şey denedim bosuna para vermek istemiyorum kullanan varsa cevaplarsa sevinirim
Her kelimenle o kadar haklisinki canim ama nasil bir duygu ise kendimi hep sütüm kesilecek gibi hissediyorum bende rezene iciyorum birde incir kaynatıp iciyorum şerbetli tatlilarida deneyeyim birde kimyon kullanayim cok teşekkür ederimCanım bol bol emzir
Diğer herşey evet etkisi vardır ama en çok emzirme ile ilgili.
Bazıları diyor ya iki saatte bir emziriyorum filan. Ben yarım saatte bir saatte bir emziriyorum gündüzleri istedikçe yani. Sütüm arttı.
Bi de denediğim ve kesin etkisini gördüğüm şeyler kimyon. Sabahları mutlaka kahvaltı tabağına döküyorum. Domatese yumurtaya....
Şerbetli tatlı cidden arttırıyor. Jurafedir diye denemek istedim. Çok arttırdı. Diyeceksiniz ki su çok içtin ondan artmıştır. Hayır efendim. Günlük içtiğim kadar içtim.
Artı rezene çayı. Bende inanılmaz etki yaptı. Öyle ki 3.gün mastit oldum.
Bir de bol bol su ve uyku.
Her fırsatta uyu. Boşver işler kalsın. Çocuğunun şuan sana ihtiyacı var.
Bir de hippin çayını içmiştim. O da etkiliydi.
Yorumlar iyi gibi ama insan guvenemiyor cunku bazen kendi tanidiklarina falan yazdirabiliyorlar umarim isine yarar daha sonra durumu yine paylasabilirmisin bol sütler diliyorumMerhaba ben kullanıyorum 5 gün oldu bugün hem çayını hem tabletini sanki biraz arttırdı gibi sütümü
Süt biriken birşey değil anlık üretiliyor o yüzden bebek çektikçe o anlık üretim oluyor... Göğüslerim yumuşak mesela hiç süt yok gibi, bebeğimi emziriyorum yutkunma sesini duyuyorum doyuyor çok şükür....Her kelimenle o kadar haklisinki canim ama nasil bir duygu ise kendimi hep sütüm kesilecek gibi hissediyorum bende rezene iciyorum birde incir kaynatıp iciyorum şerbetli tatlilarida deneyeyim birde kimyon kullanayim cok teşekkür ederim
Öğretmen değilim ama memurum özel kliniklerden para karşılığı aldı hep benim arkadaşlarım. Covid den ötürü daha rahat veriyorlarmış hatta 4 kere üst üste alan bile oldu. Ama ne kadar etik orası tartışılır. Bizde süt izinlerini birleştiriyolar 70 küsür gün oluyomuş onu kullanacağım ben bi aksilik olmazsa.Kızlar aranızda öğretmen olan var mı? Benim iznim mart sonunda bitiyor. Şu 40 gün raporunu verir mi doktorlar? Hiç alan var mı aranızda?
Süt izinleri nasıl birleşiyor? Keşke bizimde öyle olsaÖğretmen değilim ama memurum özel kliniklerden para karşılığı aldı hep benim arkadaşlarım. Covid den ötürü daha rahat veriyorlarmış hatta 4 kere üst üste alan bile oldu. Ama ne kadar etik orası tartışılır. Bizde süt izinlerini birleştiriyolar 70 küsür gün oluyomuş onu kullanacağım ben bi aksilik olmazsa.
Süt izni birleştirme bende okudum ama her yerde farklı uygulama var sanırım
Arkadaşın da dediği gibi malesef her yerde uygulanan ve her yerde aynı şekilde uygulanan bi durum değil. Biz de bile bi genel müdürlükte uygulanırken birinde uygulanmıyor malesef. Biz sadece bi dilekçe veriyoruz birleştireceğimize dair.Süt izinleri nasıl birleşiyor? Keşke bizimde öyle olsa
Merhaba ben çayını kullanıyorum. Maya kullanmadım solgarın b12 vitaminini kullandığım için.soyle soyleyim mastit olmamak için çayı günde 1 kere içmeye başladım. Çok etkili oldu bende.daha önce bestlak damla,Galactago damla,rezene,cemen otu,agridan bitkisel macun,bitkisel karışım hazırlatmıştım.hicbiri fayda etmedi.çayı kullanmaya başladım hepsini bıraktım.Kizlar mrb benim sutum ne yazikki biraz az emzirme danismani dilbura hnm cay ve maya varmis bunu kullanan oldumu acaba etkisi varmi artik bir sürü şey denedim bosuna para vermek istemiyorum kullanan varsa cevaplarsa sevinirim
Pastil cok iyi gelirKizlar dün saçı ıslak kalmıştım bugün boğazım kasiniyor... Ne yapabilirim ilerlemeden çözmem lazım
Benim iznim de nisan sonunda bitiyor canım. Bakan da 2 Temmuz'a kadar okullar açık olacak, hatta gönüllü olan öğretmenlerle yazın da eğitim devam edecek, dedi. Yani 2 Temmuz'a kadar izin almamız gerekecek. Yaz tatili döneminden sonra da ben ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. 1 ay en azından benim de o rapora ihtiyacım olacak. Henüz sormadım ama arkadaşlardan alanlar varsa nasıl aldıklarını yazarlarsa sevinirim.Kızlar aranızda öğretmen olan var mı? Benim iznim mart sonunda bitiyor. Şu 40 gün raporunu verir mi doktorlar? Hiç alan var mı aranızda?
Cok sevindim senin adına peki kac aylik bebeginiz birde önceden sutunuz boldu destek mi oldu yoksa az miydi cunku mastit olacak kadar etkilemesi cidden büyük başarı. Birde bir paket cay ortalama kaç bardak çıkıyorMerhaba ben çayını kullanıyorum. Maya kullanmadım solgarın b12 vitaminini kullandığım için.soyle soyleyim mastit olmamak için çayı günde 1 kere içmeye başladım. Çok etkili oldu bende.daha önce bestlak damla,Galactago damla,rezene,cemen otu,agridan bitkisel macun,bitkisel karışım hazırlatmıştım.hicbiri fayda etmedi.çayı kullanmaya başladım hepsini bıraktım.