- 29 Ağustos 2019
- 658
- 578
- 38
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.281
Hayır canim beyaz aft gibi birsey çıktı sanki içinde süt mu var acaba beyaz yuvarlak bakCanım göğsünün ucundaki çatlak kısım mı zorluyo seni tam anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canim beyaz aft gibi birsey çıktı sanki içinde süt mu var acaba beyaz yuvarlak bakCanım göğsünün ucundaki çatlak kısım mı zorluyo seni tam anlayamadım
Aa ben süt sandım canım onu. Hiç görmemiştim geçmiş olsun. Aft gibiyse karbonatlı suyla sürekli temizlemek lazım. İnşallah geçer hemenHayır canim beyaz aft gibi birsey çıktı sanki içinde süt mu var acaba beyaz yuvarlak bak
Bende de oldu ama bu kadar buyuk değildi... Acı vermiyordu...bence fotoyu kaldirEki Görüntüle 2801120
Kızlar böyle foto atacağım aklıma gelmezdi kusura bakmayın ama acıdan çocuğu emziremiyorum resmen krem falan bir işe yaramıyor bu nedir ya başına böyle birsey gelen varmı? Saglik ocağı uzak gidemiyorum da 22sinde aşı için gideceğim ama daha da var
Canım göğsünün ucundaki çatlak kısım mı zorluyo seni tam anlayamadım
Canm sen yine vermeye calis göğsünü özellikle uykuda iken ablam oyle yapardi. Saginca süt belirli bi zamandan sonra kuruyo gelmiyo artk süt . Bnm kizimda arada oyle yapiyo istemiyo midesini bulandiriyo bekliyom sütüm biraz sagiyom oyle ucunda süt olunca agzina koyuyom tutuna kadarKızlar ben meme reddinden dolayı ikk günden beri sağıp veriyorum sütümü. Günlük tam olarak kaç ml içmsi gerektiği ile ilgili net bilgiye ulaşamadım. Herke bir şey söylüyor. İlk gittiğimiz doktor ne kadar içerse ver dedi. Diğeri emzir emzir dedi miktar söylemedi. Sanki ben emzirmek istemiyorum da
Size bu 90 ml yi doktorunuz mu söyledi? Benimkinin bugün 40 ı çıktı. Her geçen gün miktarı arttırım diyorum ama kafama göre de yapmak istemiyoeum.kilo alımı iyi maşallah oğlumun
Benmde olmustu canm kendi kendine geçti cok aciyodu kizim emince. Ondan oncede süt sıkışması olmustu o göğsümde ondan kaynakli mi oldu bilmiyorumEki Görüntüle 2801120
Kızlar böyle foto atacağım aklıma gelmezdi kusura bakmayın ama acıdan çocuğu emziremiyorum resmen krem falan bir işe yaramıyor bu nedir ya başına böyle birsey gelen varmı? Saglik ocağı uzak gidemiyorum da 22sinde aşı için gideceğim ama daha da var
Kaldıracağım tabii Nasıl geçti senin benimkide başta küçüktü büyüdüBende de oldu ama bu kadar buyuk değildi... Acı vermiyordu...bence fotoyu kaldir
Benim ilk günler su toplar gibi olmuştu sonra yavrum emdikçe söndü, tekrar oldu, tekrar söndü falan bitti gitti. Belki öyle biseydir seninki de. Sen karbonatlı suyla temizle canım her emzirme öncesi ve sonrasındaYok canım süt degil
Aynen benimde oldu bi sonra söndü geçti dedim daha da büyük çıktı busefer karbonatlı suyu deneyeceğim insallahBenim ilk günler su toplar gibi olmuştu sonra yavrum emdikçe söndü, tekrar oldu, tekrar söndü falan bitti gitti. Belki öyle biseydir seninki de. Sen karbonatlı suyla temizle canım her emzirme öncesi ve sonrasında
Şu hesabın en son paylaşımına bak canım. Login • InstagramHayır canim beyaz aft gibi birsey çıktı sanki içinde süt mu var acaba beyaz yuvarlak bak
80 ml ye bile çıkartınca kusuyor. 60 ta sıkıntısı olmuyor. Gün gün arttırım diyorum. Kusunca da arttrmayım diyorum kilo alımı fln iyi olunca 60 devam ediyorum. Aralıkları sıklaştırdım daha doğrusu kendisi ağlama krizine giridği için 1.5 saatte bir süt içtiği fln oluyor. Teşekkür ederimOkuduğum bir kitapta şu şekilde geçiyor, ama benim kızım tek seferde 120 içmiyor açıkçası
Şimdilik günde 1 kez veriyorum sıkıntısız alıyor çok şükür sütümde sıkıntı yok çok şükür maşallah. Bende en baştan beri sağıp sütler akıyorken ağzına veriyordum ya da biberondan da göğsüme damlatıyordum.Canm sen yine vermeye calis göğsünü özellikle uykuda iken ablam oyle yapardi. Saginca süt belirli bi zamandan sonra kuruyo gelmiyo artk süt . Bnm kizimda arada oyle yapiyo istemiyo midesini bulandiriyo bekliyom sütüm biraz sagiyom oyle ucunda süt olunca agzina koyuyom tutuna kadar
Tamam canım çok sağol attigim mesajı nasıl silebilirim yardım edermisinizŞu hesabın en son paylaşımına bak canım. Login • Instagram
Bildiğim kadarıyla sadece 10 dk içinde değişim yapılabiliyor kim onlar bilmiyorum ama belki moderatörlerden rica edebilirsinTamam canım çok sağol attigim mesajı nasıl silebilirim yardım edermisiniz
Şaka yapıosun Balkizin_Annesi canım sen biliyormusun kim bu moderatörler rica etsem silseler mesajimiBildiğim kadarıyla sadece 10 dk içinde değişim yapılabiliyor kim onlar bilmiyorum ama belki moderatörlerden rica edebilirsin
Selam arkadaşlar benimde bebeğim Ocak doğumlu ve inanılmaz gazlı bi bebek uyanık olduğu her an sadece ağlıyordu gazdanBen de eşime baştan dedim hani çok mucize bir şey bekleme diye
Vallahi bilmiyorum hem kızım gaz damlası kullanıyor hem ben bunu kullanıyorum. Rezene falan içiyorum ama yinede iki üç günde bir gaz krizimiz tutuyor. Ha belki bunları kullanmasam daha kötü olacak bilmiyorum açıkçası
Cok acıkmadan meme verin cok aç olduğunda altı pis olduğunda da ağlayarak emiyor emmek istemiyorBenim bebegim memeye aldigim zaman aglamaya basliyor acaba bu memeden kesilme belirtisimidir?
Mune ilgileniyo galiba canımŞaka yapıosun Balkizin_Annesi canım sen biliyormusun kim bu moderatörler rica etsem silseler mesajimi
Sanki baloncuk. Emzirme uzmanları patlatın diyor. Bir araştırın bakalım meme baloncuğu diye benziyor muYok canım süt degil
Kilosunu 150 ile çarp.Kızlar ben meme reddinden dolayı ikk günden beri sağıp veriyorum sütümü. Günlük tam olarak kaç ml içmsi gerektiği ile ilgili net bilgiye ulaşamadım. Herke bir şey söylüyor. İlk gittiğimiz doktor ne kadar içerse ver dedi. Diğeri emzir emzir dedi miktar söylemedi. Sanki ben emzirmek istemiyorum da
Size bu 90 ml yi doktorunuz mu söyledi? Benimkinin bugün 40 ı çıktı. Her geçen gün miktarı arttırım diyorum ama kafama göre de yapmak istemiyoeum.kilo alımı iyi maşallah oğlumun