2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Eki Görüntüle 2801120
Kızlar böyle foto atacağım aklıma gelmezdi kusura bakmayın ama acıdan çocuğu emziremiyorum resmen krem falan bir işe yaramıyor bu nedir ya başına böyle birsey gelen varmı? Saglik ocağı uzak gidemiyorum da 22sinde aşı için gideceğim ama daha da var
Bende de oldu ama bu kadar buyuk değildi... Acı vermiyordu...bence fotoyu kaldir🙈

Kızlar ben meme reddinden dolayı ikk günden beri sağıp veriyorum sütümü. Günlük tam olarak kaç ml içmsi gerektiği ile ilgili net bilgiye ulaşamadım. Herke bir şey söylüyor. İlk gittiğimiz doktor ne kadar içerse ver dedi. Diğeri emzir emzir dedi miktar söylemedi. Sanki ben emzirmek istemiyorum da🤷🏻‍♀️
Size bu 90 ml yi doktorunuz mu söyledi? Benimkinin bugün 40 ı çıktı. Her geçen gün miktarı arttırım diyorum ama kafama göre de yapmak istemiyoeum.kilo alımı iyi maşallah oğlumun🧿
Canm sen yine vermeye calis göğsünü özellikle uykuda iken ablam oyle yapardi. Saginca süt belirli bi zamandan sonra kuruyo gelmiyo artk süt . Bnm kizimda arada oyle yapiyo istemiyo midesini bulandiriyo bekliyom sütüm biraz sagiyom oyle ucunda süt olunca agzina koyuyom tutuna kadar

Eki Görüntüle 2801120
Kızlar böyle foto atacağım aklıma gelmezdi kusura bakmayın ama acıdan çocuğu emziremiyorum resmen krem falan bir işe yaramıyor bu nedir ya başına böyle birsey gelen varmı? Saglik ocağı uzak gidemiyorum da 22sinde aşı için gideceğim ama daha da var
Benmde olmustu canm kendi kendine geçti cok aciyodu kizim emince. Ondan oncede süt sıkışması olmustu o göğsümde ondan kaynakli mi oldu bilmiyorum

Benim ilk günler su toplar gibi olmuştu sonra yavrum emdikçe söndü, tekrar oldu, tekrar söndü falan bitti gitti. Belki öyle biseydir seninki de. Sen karbonatlı suyla temizle canım her emzirme öncesi ve sonrasında
Aynen benimde oldu bi sonra söndü geçti dedim daha da büyük çıktı busefer😏 karbonatlı suyu deneyeceğim insallah

Okuduğum bir kitapta şu şekilde geçiyor, ama benim kızım tek seferde 120 içmiyor açıkçası
80 ml ye bile çıkartınca kusuyor.😱 60 ta sıkıntısı olmuyor. Gün gün arttırım diyorum. Kusunca da arttrmayım diyorum🙄😒 kilo alımı fln iyi olunca 60 devam ediyorum. Aralıkları sıklaştırdım daha doğrusu kendisi ağlama krizine giridği için 1.5 saatte bir süt içtiği fln oluyor. Teşekkür ederim💐
Canm sen yine vermeye calis göğsünü özellikle uykuda iken ablam oyle yapardi. Saginca süt belirli bi zamandan sonra kuruyo gelmiyo artk süt . Bnm kizimda arada oyle yapiyo istemiyo midesini bulandiriyo bekliyom sütüm biraz sagiyom oyle ucunda süt olunca agzina koyuyom tutuna kadar
Şimdilik günde 1 kez veriyorum sıkıntısız alıyor çok şükür 🤲 sütümde sıkıntı yok çok şükür maşallah🧿. Bende en baştan beri sağıp sütler akıyorken ağzına veriyordum ya da biberondan da göğsüme damlatıyordum.
Benimki uyanır uyanmaz ağlamaya başlıyor. Sizinkilerde öyle mi? İnsan bi mutlu uyanır biraz kendini sevdirir. Yoookk 😨🤪

Ben de eşime baştan dedim hani çok mucize bir şey bekleme diye😂

Vallahi bilmiyorum hem kızım gaz damlası kullanıyor hem ben bunu kullanıyorum. Rezene falan içiyorum ama yinede iki üç günde bir gaz krizimiz tutuyor. Ha belki bunları kullanmasam daha kötü olacak bilmiyorum açıkçası
Selam arkadaşlar benimde bebeğim Ocak doğumlu ve inanılmaz gazlı bi bebek uyanık olduğu her an sadece ağlıyordu gazdan
Sap Simplex sabah öğle akşam 8 damla ve akşam biogaia 5 damla kullanarak o kadar rahat ettik ki çocuk uyanıkken mutlu aşısız gülüyor ediyor
Ve osura osura uyuyor bunlar sayesinde
Bende psikolojim düzeldi

Kızlar ben meme reddinden dolayı ikk günden beri sağıp veriyorum sütümü. Günlük tam olarak kaç ml içmsi gerektiği ile ilgili net bilgiye ulaşamadım. Herke bir şey söylüyor. İlk gittiğimiz doktor ne kadar içerse ver dedi. Diğeri emzir emzir dedi miktar söylemedi. Sanki ben emzirmek istemiyorum da🤷🏻‍♀️
Size bu 90 ml yi doktorunuz mu söyledi? Benimkinin bugün 40 ı çıktı. Her geçen gün miktarı arttırım diyorum ama kafama göre de yapmak istemiyoeum.kilo alımı iyi maşallah oğlumun🧿
Kilosunu 150 ile çarp.
5 kiloysa 750 milim içecek.
Onu da 8 veya 10 a böl.
Mesela 750 yi 10 a bölersek 75 milim eder. Günde 10 defa 75 milim verirsin. Böyle hesaplıyor uzmanlar

X