2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım biz 47 gündür hep böyle koyun koyunayız gün içinde en azından bi uykusunu böyle uzun tutabilirsemin peşindeyim :) gece böyle yatıramam zaten sürekli kontrol etmeye kalkarım kendimi biliyorum. Doktoruna da sorucam, teşekkür ederim

Yemedim az yedim kilo almim diye yavrum ac kaldi yeniden yemeye başladım sağol canım yemeden süt olmuyormus bir yerde duruyor yicem artik kuzum doysun yeterki once iyiydi zamanla azaldi yemiyom diye galiba

Tabi ki olmuyor ama bebek çektikçe süt geliyor sürekli emdiği için süt üretimi de artıyor zamanla... Çok sütüm yok gibi goguslerimde islanma vs hiç olmaz ama bebek emiyor yutkunma sesini duyuyorum
Yutkunuyorsa masallah boldur cnm yetiyo islanma herkeste olmaz asiri yemele alakalı bence

En cok uc saat doktor iki aylik olunca artik kaldirma dedi ilk ay uc saat en cok

Kizlar iki gun önce kirkimiz cikti 37 gün dolunca kanamam durmustu kırkimiz çikinca iliskide agrim oldu bugunde kahve kanamam gelmis birşey olurmu acaba böyle bir şey yaşayan varmı

Dün gece biz de doktordaydık. Kolikmiş bizim ki de. Bi gaz damlası verdi. Sana yazılan ne acaba? Çok stresliyim. O ağlıyo ben ağlıyorum. Uyumuyo

Dün gece biz de doktordaydık. Kolikmiş bizim ki de. Bi gaz damlası verdi. Sana yazılan ne acaba? Çok stresliyim. O ağlıyo ben ağlıyorum. Uyumuyo
Canim aglama. Cok zor kolik bebek, cok yorucu mutlaka yıpranmişsindir sen de benim gibi. Ama bu bir surec ve gececek.
Infacol damla verdi. Bize yaradı ilaç buyuk oranda. Benim oglum sabahtan beridir toplam 1 bucuk saat uyudu.
Devamli masaj yap cocuga, bacak hareketlerini eksik etme..
Düsün ki benim evde 4 yasinda oglum da vardi ve ben artık bugun kreşe yolladim. Kücük kolik olmasa, inan ki bu surec cok kolay olacakti.

Bizde de 12 mm ölculmustu ama dogunca baktirdik 8 mm cikti cok uzulup hamileligimi zehir ettim kendime allah korkuttugumuza ugratmadi sukurler olsun stres yapmayin umarim yanlis olcumdur

Bizde de 12 mm ölculmustu ama dogunca baktirdik 8 mm cikti cok uzulup hamileligimi zehir ettim kendime allah korkuttugumuza ugratmadi sukurler olsun stres yapmayin umarim yanlis olcumdur
pekı hıc fetal mr cektrmısmıydınz bırde diğer taraf kac mm cıkıodu pekı sızınkıde cok stres oluom ama azalmıs deyınce doktor bıracıkın rahatladm Rabbıme şükür bu hafta yavas yavas bısıler almaya basladım hıc bısey alamıodum korkuma

Yemedim az yedim kilo almim diye yavrum ac kaldi yeniden yemeye başladım sağol canım yemeden süt olmuyormus bir yerde duruyor yicem artik kuzum doysun yeterki once iyiydi zamanla azaldi yemiyom diye galiba
Tabi ki öyle , inan bende kilo vermem gerekiyor diyorum ama hiç umursamıyorum bari sütüm olsun kilo hep verilir süt kuzularımız daha önemli ye sen ye afiyet şifa olsun bol bol süt olsun

Acikcasi gebeligi sonlandirmak gibi bir dusuncem yoktu kaderde olan neyse o deyip herhangi bisey yaptirmadik cunku anne karninda yapilacak bisey yoktu canli kocaman bebek ne olursa olsun asla vaxgecmem dedik esimde bende sukurler olsun bisey cikmadi cok yuksek degildi bizim olcumler 15 in altini dikkate bile almayiz demislerdi baska anomali yoksa beraberinde sadece takip edildi

bnde aynı dusuncedeym aldırmayacagım ıcın bısey yaptrmadm en son doktorda zaten dogurcan kocaman bebek olmus mr a da dogunca baktırırsın dedı suan takıp edıcez dedı. cok sukur gorunurde baska problem yok ınsallahta olmaz bızde saglıkla kucagımıza alırız dualarında bızıde unutmayın evlatla sınav cok zor

Ayran içip yanında soğan yiyince gaz olmuyor mu

Dun cok agladi acti emzigi yitecekti nerdeyse uyumuyordu bugun iyi sasirdim ne yapcagimi bende hep veriyordum baktim ac kaldi salladım hep bugun
Canım mama verseydin birazcık ya kuzucuk aç kalmasın benimde sütüm az yetmiyo bi mama bi süt şeklinde veriyorum

Canim cok gecmis olsun rabbim ameliyatsiz sagligina kavustursun insallah ameliyatina cok girdim sonrasinda iyilesip sagligina kavusuyorlar erken evrede tespiti onemli kalbini ferah tut rabbim yardimciniz olsun dermansiz dert vermesin
Inşallah çok sagolun 2 aylık bizimki 10 gün sonra kontrolü var 2 buçuk aylık olacak o zaman iyilesmezse ameliyat olacak çok küçük degil mı tip 4 boyutunda oldugunu ogrendik direk ameliyat mi yapıyorlar palvik bandı ile iyileşmesi mi bekleniyor çevremizde de hiç duymadık çok deneyimsiz ve bilgisiziz biraz araştırma yaptım çoğunlukla büyük çocuklar ameliyat olmus 6 ay civarında farklı bir doktora daha götüreceğiz görüş almak için

Merhaba sevgili anneler aranıza yeni katıldım bende Ocak annesiyim. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Korunma ile ilgili, ben spiral taktırmak istiyorum. Ama iki çeşit var ve karar veremedim bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar varsa benimle tecrübelerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler

Gaz sancılarından feryat figanız 5ten beri
mecbur fitil verdim uyusun diye
Vay anam bu gaz sancılarından.. benimki de sancıyla uyandi. Kaka yaptı, altıni aldim. Sonrası huysuzluk, mızmızlık.. zorla uyuttum. Simdi buyugu hazirlaycam okul icin.
Birazdan kucuk yine uyanacak, tum gün uykusuzluk. Ben bittim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…