-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.521
Canım biz 47 gündür hep böyle koyun koyunayızBugünelrde benmki de gündüzleri göğsümde uyuyor yatağa koyunca uyanıyor .yemek yiyemez wc ye gidemez oldum.alışmasın istiyorum ama emzirme problemi yaşadğm için ten tene temas iyidir diye devam ediyorum.ama yatağına asla yüzüstü yatrmayın çok zararlı! Araştırın isterseniz.
Geceleri 2.5 saate bir alarm kuruyorım ben. Ama artık kendi ztn mızırdanıp uyumaya başladı oğlum alarmdan önce kalkıyor.Gece uykuya zor dalıyor. Eşime verdim uyutma görevini gitmeden görsün bebek bakmanın zorluğunu diye gece hep mız mız. Sürekli acaba kustu mu etti mi ay niye uyumadı modundayım
Gündüzleri sorun yok
Yemedim az yedim kilo almim diye yavrum ac kaldi yeniden yemeye başladım sağol canımCanım sütüm yok deyip üzülme emdikçe geliyor sen stres yaparsan hepten olmaz ..
Yemek ye suyunu iç bol bol sütun olur
Bulgur pilavı kısır falan çok süt yapıyor... Ayran iç yanında soğan ye
Bende çok sütlü değilim ama bebeğime yetiyor kilo alımı güzel sürekli memede zaten sabırla emziriyorum
Yutkunuyorsa masallah boldur cnm yetiyo islanma herkeste olmaz asiri yemele alakalı benceTabi ki olmuyor ama bebek çektikçe süt geliyor sürekli emdiği için süt üretimi de artıyor zamanla... Çok sütüm yok gibi goguslerimde islanma vs hiç olmaz ama bebek emiyor yutkunma sesini duyuyorum
En cok uc saat doktor iki aylik olunca artik kaldirma dedi ilk ay uc saat en cokBugünelrde benmki de gündüzleri göğsümde uyuyor yatağa koyunca uyanıyor .yemek yiyemez wc ye gidemez oldum.alışmasın istiyorum ama emzirme problemi yaşadğm için ten tene temas iyidir diye devam ediyorum.ama yatağına asla yüzüstü yatrmayın çok zararlı! Araştırın isterseniz.
Geceleri 2.5 saate bir alarm kuruyorım ben. Ama artık kendi ztn mızırdanıp uyumaya başladı oğlum alarmdan önce kalkıyor.Gece uykuya zor dalıyor. Eşime verdim uyutma görevini gitmeden görsün bebek bakmanın zorluğunu diye gece hep mız mız. Sürekli acaba kustu mu etti mi ay niye uyumadı modundayım
Gündüzleri sorun yok
Dün gece biz de doktordaydık. Kolikmiş bizim ki de. Bi gaz damlası verdi. Sana yazılan ne acaba? Çok stresliyim. O ağlıyo ben ağlıyorum. UyumuyoKızlar oğlum kolik, gittikçe siddetlendi. Elimizden geleni yaptığımız halde. Son 3 gece hic uyumayınca, dun sabah cocuk doktorumuza yazdim. Cok yorgun duştum artik baska bir gaz damlasi yok mu deneybilecegimz diye. Bana bir damla adi verdi ve son silah bu dedi. Bu da care etmezse yapacak birsey yok dedi. Dun basladik. Cocuk rahat bir.gece gecirdi.. biz de oyle..
Kolik bebek anneleri, Allah kolaylik versin.. 2. Cocuk kolik cikti, napacagimizi sasirdik.. yorgunlugu, stresi, uzuntusu feci..
Canim aglama. Cok zor kolik bebek, cok yorucu mutlaka yıpranmişsindir sen de benim gibi. Ama bu bir surec ve gececek.Dün gece biz de doktordaydık. Kolikmiş bizim ki de. Bi gaz damlası verdi. Sana yazılan ne acaba? Çok stresliyim. O ağlıyo ben ağlıyorum. Uyumuyo
Bizde de 12 mm ölculmustu ama dogunca baktirdik 8 mm cikti cok uzulup hamileligimi zehir ettim kendime allah korkuttugumuza ugratmadi sukurler olsun stres yapmayin umarim yanlis olcumdurıkılı testım normal cıktı çok sukur detaylıdada baska bı problem gozukmedı. amnıyosentez yada koryonsentez onerdıler ama dusuk rıskı oldugu ıcın kabul etmedım. rısklı gebelıkte takıplıyım hemde ozelde takıplıyım sıvıları cıft taraflı 23. haftadayken 11.6 kadardı sımdı 31 haftalık 8-9 ölculuyor. çok sukur artıs olmadı hıc ama tabıkı bn hep streslıyım doktorum artsaydı artardı dıyor 2 ay oldu tespıt edılelı ama Rahım kapalı bır kutu Allaha emanet.
pekı hıc fetal mr cektrmısmıydınz bırde diğer taraf kac mm cıkıodu pekı sızınkıde cok stres oluom ama azalmıs deyınce doktor bıracıkın rahatladm Rabbıme şükür bu hafta yavas yavas bısıler almaya basladım hıc bısey alamıodum korkumaBizde de 12 mm ölculmustu ama dogunca baktirdik 8 mm cikti cok uzulup hamileligimi zehir ettim kendime allah korkuttugumuza ugratmadi sukurler olsun stres yapmayin umarim yanlis olcumdur
Tabi ki öyle , inan bende kilo vermem gerekiyor diyorum ama hiç umursamıyorum bari sütüm olsun kilo hep verilir süt kuzularımız daha önemliYemedim az yedim kilo almim diye yavrum ac kaldi yeniden yemeye başladım sağol canımyemeden süt olmuyormus bir yerde duruyor yicem artik kuzum doysun yeterki once iyiydi zamanla azaldi yemiyom diye galiba
Acikcasi gebeligi sonlandirmak gibi bir dusuncem yoktu kaderde olan neyse o deyip herhangi bisey yaptirmadik cunku anne karninda yapilacak bisey yoktu canli kocaman bebek ne olursa olsun asla vaxgecmem dedik esimde bende sukurler olsun bisey cikmadi cok yuksek degildi bizim olcumler 15 in altini dikkate bile almayiz demislerdi baska anomali yoksa beraberinde sadece takip edildipekı hıc fetal mr cektrmısmıydınz bırde diğer taraf kac mm cıkıodu pekı sızınkıde cok stres oluom ama azalmıs deyınce doktor bıracıkın rahatladm Rabbıme şükür bu hafta yavas yavas bısıler almaya basladım hıc bısey alamıodum korkuma
Sağol tatlım hepimizin inşallahTabi ki öyle , inan bende kilo vermem gerekiyor diyorum ama hiç umursamıyorum bari sütüm olsun kilo hep verilir süt kuzularımız daha önemliye sen ye afiyet şifa olsun bol bol süt olsun
bnde aynı dusuncedeym aldırmayacagım ıcın bısey yaptrmadm en son doktorda zaten dogurcan kocaman bebek olmus mr a da dogunca baktırırsın dedı suan takıp edıcez dedı. cok sukur gorunurde baska problem yok ınsallahta olmaz bızde saglıkla kucagımıza alırız dualarında bızıde unutmayın evlatla sınav cok zorAcikcasi gebeligi sonlandirmak gibi bir dusuncem yoktu kaderde olan neyse o deyip herhangi bisey yaptirmadik cunku anne karninda yapilacak bisey yoktu canli kocaman bebek ne olursa olsun asla vaxgecmem dedik esimde bende sukurler olsun bisey cikmadi cok yuksek degildi bizim olcumler 15 in altini dikkate bile almayiz demislerdi baska anomali yoksa beraberinde sadece takip edildi
Ayran içip yanında soğan yiyince gaz olmuyor muCanım sütüm yok deyip üzülme emdikçe geliyor sen stres yaparsan hepten olmaz ..
Yemek ye suyunu iç bol bol sütun olur
Bulgur pilavı kısır falan çok süt yapıyor... Ayran iç yanında soğan ye
Bende çok sütlü değilim ama bebeğime yetiyor kilo alımı güzel sürekli memede zaten sabırla emziriyorum
Canım mama verseydin birazcık ya kuzucuk aç kalmasın benimde sütüm az yetmiyo bi mama bi süt şeklinde veriyorumDun cok agladi acti emzigi yitecekti nerdeyse uyumuyordu bugun iyi sasirdim ne yapcagimi bende hep veriyordum baktim ac kaldi salladım hep bugun
Inşallah çok sagolun 2 aylık bizimki 10 gün sonra kontrolü var 2 buçuk aylık olacak o zaman iyilesmezse ameliyat olacak çok küçük degil mı tip 4 boyutunda oldugunu ogrendik direk ameliyat mi yapıyorlar palvik bandı ile iyileşmesi mi bekleniyor çevremizde de hiç duymadık çok deneyimsiz ve bilgisiziz biraz araştırma yaptım çoğunlukla büyük çocuklar ameliyat olmus 6 ay civarında farklı bir doktora daha götüreceğiz görüş almak içinCanim cok gecmis olsun rabbim ameliyatsiz sagligina kavustursun insallah ameliyatina cok girdim sonrasinda iyilesip sagligina kavusuyorlar erken evrede tespiti onemli kalbini ferah tut rabbim yardimciniz olsun dermansiz dert vermesin
Gaz sancılarından feryat figanız 5ten beriUyumayan çocuk yapmışlar
Vay anam bu gaz sancılarından.. benimki de sancıyla uyandi. Kaka yaptı, altıni aldim. Sonrası huysuzluk, mızmızlık.. zorla uyuttum. Simdi buyugu hazirlaycam okul icin.Gaz sancılarından feryat figanız 5ten beri
mecbur fitil verdim uyusun diye