-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.501
Ben gunduzleri hep öyle uyutuyorum hem gazi cok rahat cikiyor hem kafa sekli daha duzgun oluyor.diger cocuklarimida böyle yatirmistim..Kızlar bu sabah oğlum uyurken ağlamaya başladı, kucağıma alınca tekrar uyudu. Ben de kucağımda yattığı şekilde yüzüstü yatağa yatırdım, kontrol ede ede uyuttum. 2 saat uyudu, ben uyandirmasam daha da devam edecekti muhtemelenböyle uyumayı seviyo demek ki ya zararı var mı acaba böyle uyutmamin?
Az önceki uykusuna yine yüzüstü yatırdım ve normalde kucağımdan başka yerde uyumayan oğlum 1 saat uyudu vallaBen gunduzleri hep öyle uyutuyorum hem gazi cok rahat cikiyor hem kafa sekli daha duzgun oluyor.diger cocuklarimida böyle yatirmistim..
Ben denedim 3 ama büyük oldu. Sleepy ve primanın ikisinin de 3 no büyük geldi. Prima 2ye devam ediyorum suanda, bebeğim yaklasık 6 kiloKızlar 3 numara beze geçen var mı ? Varsa bebiş kaç kg
Benim baya oldu ilk ayKızlar doğumdan sonra bel ağrınız oldu mu olduysa geçti mi geçtiyse nasıl geçti?:/ bende de var,bel fıtığım vardı o mu tetiklendi acaba?
Canım ben bebiş istedikçe veriyorum hâlâ, saat düzenimiz yok. Gündüzleri benimki de kuş uykusuna yatiyo ya süte bağlama bence. Günlük bez durumu nasıl? Bide doymasa yaygara koparır zaten yavrum aç aç nasıl dursunKizlar bu ara sutum yetmiyo uyumuyo en fazla bir saat nasil kac saatte bir emziriyorsunuz
Gündüzleri yarım saat uyuyo en fazla. 1 buçuk en fazla 2 saatte bir emziriyorum durmuyor yoksa. Ben de aç mı yetmiyor mu diye telaş ediyorum bi yandan ama bi yandan da kilosu iyi günde 7 8 ıslak bez çıkarıyor ama bu uyku düzeni çok yorucu. O da uykusuz sürekli mızmız ama uyumuyor ilk hafta dışında mama vermemiştim artık mama mı versem diye düşünmeye başladım. Gece de 11 12den sonra 7 ye kadar en fazla 2şer saat uyuyor.Kizlar bu ara sutum yetmiyo uyumuyo en fazla bir saat nasil kac saatte bir emziriyorsunuz
Dun cok agladi acti emzigi yitecekti nerdeyse uyumuyordu bugun iyi sasirdim ne yapcagimi bende hep veriyordum baktim ac kaldi salladım hep bugunCanım ben bebiş istedikçe veriyorum hâlâ, saat düzenimiz yok. Gündüzleri benimki de kuş uykusuna yatiyo ya süte bağlama bence. Günlük bez durumu nasıl? Bide doymasa yaygara koparır zaten yavrum aç aç nasıl dursun
Benimde gece en fazla iki saat ucten sonra yarım saat hep kalkiyo mama isini bende düşündüm sabah erken kalkip kahvaltı yaptım süt olsun diye seninkide baya duzensizmisGündüzleri yarım saat uyuyo en fazla. 1 buçuk en fazla 2 saatte bir emziriyorum durmuyor yoksa. Ben de aç mı yetmiyor mu diye telaş ediyorum bi yandan ama bi yandan da kilosu iyi günde 7 8 ıslak bez çıkarıyor ama bu uyku düzeni çok yorucu. O da uykusuz sürekli mızmız ama uyumuyor ilk hafta dışında mama vermemiştim artık mama mı versem diye düşünmeye başladım. Gece de 11 12den sonra 7 ye kadar en fazla 2şer saat uyuyor.
Ben geceleri uyku emzirmesinden sonra 2 hurma yiyip bolca su içiyorum. Bi yerde görmüştüm, gece sütünü artırıyor bence gerçekten. Bi dene istersen canım. Bide tahin hep tüketiyorum ama geçenlerde tahin-şıra karışık almış eşim, ondan yediğim gün göğüslerim aşırı doldu. Bebiş uyudukca sen de dinlen, sütü en çok etkileyen şeylerden birisi yorgunluk maalesefBenimde gece en fazla iki saat ucten sonra yarım saat hep kalkiyo mama isini bende düşündüm sabah erken kalkip kahvaltı yaptım süt olsun diye seninkide baya duzensizmis
Molfix 2 numara bende de çok iz yapıyor o yüzden sordum 3 mu alsak düşündüm bizde 5 kg varız... Geçelim bezi bitmek üzere zaten teşekkür ederim kızlarBiz de geçtik canım. Prima 3 kullanıyorum şu an, Molfix 2 numara almıştım 2 paket ama bacakları çok iz oluyo yavrumun. Geceleri Prima 3, gündüz molfixi bitirmeye çalışıyoruzen son 12 gün önce 5 kg idi
Saat beklemiyorum canım ne zaman ağlasa veriyorum memeyi bakindigi zaman zaten vermiyorum gece de maalesef sürekli yanimdaKizlar bu ara sutum yetmiyo uyumuyo en fazla bir saat nasil kac saatte bir emziriyorsunuz
Surekli verince sut oluyormu benim uc saatte bir tam doluyo obur turlu azcikSaat beklemiyorum canım ne zaman ağlasa veriyorum memeyi bakindigi zaman zaten vermiyorum gece de maalesef sürekli yanimda
Ben geceleri uyku emzirmesinden sonra 2 hurma yiyip bolca su içiyorum. Bi yerde görmüştüm, gece sütünü artırıyor bence gerçekten. Bi dene istersen canım. Bide tahin hep tüketiyorum ama geçenlerde tahin-şıra karışık almış eşim, ondan yediğim gün göğüslerim aşırı doldu. Bebiş uyudukca sen de dinlen, sütü en çok etkileyen şeylerden birisi yorgunluk maalesef
Aynen benimkide böyle yatiyo bırakırken kalkiyo birdaha hep bu kısır döngü içerisindeyiz altı ay emseler bariA Asss aaa dün bi kitapta okudum çok az uyumasının sebebi yeterli süre emmemesinden ya da yalnızca ön sütü emmesinden kaynaklanıyor olabilir demiş. Bunun için her seferde sonunda kadar tek göğüsten emmeli demiş. Ama bizim minnoş memede hemen uykuya dalıyor yerine koyunca da uyanıyor bu döngü böyle gidiyor.
Bugünelrde benmki de gündüzleri göğsümde uyuyor yatağa koyunca uyanıyor .yemek yiyemez wc ye gidemez oldum.alışmasın istiyorum ama emzirme problemi yaşadğm için ten tene temas iyidir diye devam ediyorum.ama yatağına asla yüzüstü yatrmayın çok zararlı! Araştırın isterseniz.Kızlar bu sabah oğlum uyurken ağlamaya başladı, kucağıma alınca tekrar uyudu. Ben de kucağımda yattığı şekilde yüzüstü yatağa yatırdım, kontrol ede ede uyuttum. 2 saat uyudu, ben uyandirmasam daha da devam edecekti muhtemelenböyle uyumayı seviyo demek ki ya zararı var mı acaba böyle uyutmamin?
Geceleri 2.5 saate bir alarm kuruyorım ben. Ama artık kendi ztn mızırdanıp uyumaya başladı oğlum alarmdan önce kalkıyor.Kizlar bu ara sutum yetmiyo uyumuyo en fazla bir saat nasil kac saatte bir emziriyorsunuz
Tabi ki olmuyor ama bebek çektikçe süt geliyor sürekli emdiği için süt üretimi de artıyor zamanla... Çok sütüm yok gibi goguslerimde islanma vs hiç olmaz ama bebek emiyor yutkunma sesini duyuyorumSurekli verince sut oluyormu benim uc saatte bir tam doluyo obur turlu azcik
Canım sütüm yok deyip üzülme emdikçe geliyor sen stres yaparsan hepten olmaz ..Teşekkür ederim cnm deneyeyim bende inşallah artar sutum bebeyim dün ac kaldi aglamamak icin zor tuttum kendimi o kadar actiki