-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.481
Bizde de öyle hakikaten ben değilde kayınvalidem lohusa sanki. Annem o kadar alttan alıyor ki, bu durumda beni rahatsız ediyordu üzüyordu ama çözüm bulacam bu gidişata. Hiç hoşlanmadığım şeyler, huzursuzluğu sevmiyorumKayınvalidem ve hatta kayınpederim aynısını yaptı. İhtiyaç duyarsam ben sizi çağırırım diyip gönderdim. Kayınpederim bana küstü:) benden başka herkes lohusa gibi davrandı. Çokta umrumda değil açıkçası, gölge etmesinler yeter. Siz de izin vermeyin bence canınızı sikmalarina. Zaten yeterince yoruluyoruz
Evet canm benm cok var bel agrisi hele altini degistirince dogrulamiyom zaten o kadar agri oluyo kiKızlar doğumdan sonra bel ağrınız oldu mu olduysa geçti mi geçtiyse nasıl geçti?:/ bende de var,bel fıtığım vardı o mu tetiklendi acaba?
Bende de var maalesef. Özellikle altını değiştirirken bazen kitlenip kalıyorum. Spinal sezeryan oldum, ona bağlıyorum ben bu ağrıyıKızlar doğumdan sonra bel ağrınız oldu mu olduysa geçti mi geçtiyse nasıl geçti?:/ bende de var,bel fıtığım vardı o mu tetiklendi acaba?
Evet canm benm cok var bel agrisi hele altini degistirince dogrulamiyom zaten o kadar agri oluyo ki
Altını değiştirirken ben de öyleydim baktım olmayacak yatağın üzerine koyuyorum oturuyorum öyle değiştiriyorum yoksa bi kaç dakika kalıyorum öylece.Bende de var maalesef. Özellikle altını değiştirirken bazen kitlenip kalıyorum. Spinal sezeryan oldum, ona bağlıyorum ben bu ağrıyı
Biz de 44 gunluk olduk.Kizlar mrb nasilsiniz bebisler nasil 1 aylik olduk 56sm 4 kg bebisim sizinkiler nekadar benimki minnoş dogdu kanamam daha bitmedi bu arada 40 imizin cikmasina az kaldı sizde kac gunde bitdi
Ben kullanıyorım canım 4800 gr 2de oluyor amam3 numara daha rahat sankiKızlar 3 numara beze geçen var mı ? Varsa bebiş kaç kg
Ayy sırtım berbat ama oğlum saolsun kucakta pat pat uyuyo ben o sırtı hacamatlarla sülükler le rahatlatmıştımKızlar doğumdan sonra bel ağrınız oldu mu olduysa geçti mi geçtiyse nasıl geçti?:/ bende de var,bel fıtığım vardı o mu tetiklendi acaba?
ben varim cnm. kilosunu bilmiyorum ama 5 i gecmistir.Kızlar 3 numara beze geçen var mı ? Varsa bebiş kaç kg
Markası sleepy mi bezinin canımBen kullanıyorım canım 4800 gr 2de oluyor amam3 numara daha rahat sanki
İki ay olmasa en iyisi yara cabuk eskiye dönmüyorYa ben ilkinde kirkimix ciktiktan sonra annemlere gitmistik iki bucuk ay kaldik ondan dayandi kiz yaninda olsaydim belki yapardik yine biseyler simdilik de zaten cocuklardan firsat olmuyo birbirmixide zor görüyoruz
Ya kiyamam benimkide bol kusar ama asiri degil yutuyo bazen birdenİnşallah öyledir canım. Kusmalarını da umursamadı doktor ama her emdikten sonra nerdeyse emdiğini kusuyor, fazlasıdır diyor doktor. Bu nasıl bir fazlalık anlamıyorum. Ben diğer kızımda da böyle kusma görmemiştim. Her emmeden sonra üst baş kalmıyor. Fışkırır tarzda değil çok şükür ama çok çıkarıyorSeninki de öyle mi?
Biz de geçtik canım. Prima 3 kullanıyorum şu an, Molfix 2 numara almıştım 2 paket ama bacakları çok iz oluyo yavrumun. Geceleri Prima 3, gündüz molfixi bitirmeye çalışıyoruzKızlar 3 numara beze geçen var mı ? Varsa bebiş kaç kg
Bize bu kilodayken doktorumuz 3 numarayı önerdi.Ben kullanıyorım canım 4800 gr 2de oluyor amam3 numara daha rahat sanki
Molfix ama sleepy aldım bu sefer kilot bezlerde indirim var dıMarkası sleepy mi bezinin canım
Canim cok gecmis olsun rabbim ameliyatsiz sagligina kavustursun insallah ameliyatina cok girdim sonrasinda iyilesip sagligina kavusuyorlar erken evrede tespiti onemli kalbini ferah tut rabbim yardimciniz olsun dermansiz dert vermesinBebeğimin kalça çıkığı ileri düzeyli tip 4 olarak tani kondu bandaj ile vücudu bağlandı 15 gün boyunca kalacak 15 günün sonunda iyileşme olmaz ise yumuşak doku ameliyatı olacak dualarınızda oğluma da yer verir misiniz bir mucize olsun oğlumun bacakları düzelsin her çocuk gibi emekleyip yürüyebilsin bu sadece gelip geçici bir sınav olarak kalsin hatıralarımızda